Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
مشکل با فیزیک 11
-
سلام بچه ها نمیدونم چرا هر کار میکنم از فیزیک 11 نه خوشم میاد و نه میتونم ازش لذت ببرم و خیلی به کمکتون نیازمندم لطفا هر پیشنهادی که دارید این زیر بنویسید که بدونم باید چکار کنم چون اصلا ملموس نیست برام
-
azam shahri با کی میخونی فیزیکتو ؟
-
با استاد داداشی جلو میرم
-
azam shahri ویدئو های استاد یاری امسال در حال ضبط ی سری ب اون هم بزن ایشون بیانشون پرانرژی تر هست و خسته کننده نیست.
-
azam shahri خودتون تست زدين تاحالا؟
يا قفط تستاي فيلماي اقاي داداشي رو حل كردين؟ -
azam shahri شاید با معلمت راحت نیستی من خودمم از دهم چون با معلم ریاضی اوکی نبودم ، الآنم نمیتونم ریاضی بخونم ، خودشم سعی کن روش هارو واسه خودت اثبات کنی ، اینطوری بهتر میشه
-
amirh_hmyf والا یکم تنبلی میکنم درسنامه خیلی سبز رو بخونم بعد تستاشو بزنم میشینم پای تستای اقای داداشی
بعد تازه اگر سوال رو هم غلط حل کردم دوباره حلشون نمیکنم
فیزیک دهم رو خیلی دوس داشتم و تستم میزدم ولی برای 11 اصن رغبت ندارم -
azam shahri اتفاقا من دهمو نخوندم
-
azam shahri اره فعلا دوره است ی چن روز دیگ انشاالله شروع میشه یازدهمش
امیدوارم بتونید باهاش ارتباط بگیرید. -
azam shahri شاید چون اولشه اینطوری حس میکنی ی خورده خودت رو اجبار کن ب خوندنش کم کم
برات جذاب میشه و خوشت میاد ازش
فقط استارتش سخته -
azam shahri قبول دارم فيزيك يازدهم سخته
ولي اصولي بخون
اول درسنامه رو كامل و مفهومي بخون
بعدش منبعتو ببند يه بار براي خودت شرح بده مباحث اون درسو
ببين كجاهاشو بلد نيستي يا يادت رفته
بشين دوباره اونارو بخون
بعدش بشين يه عالمه تست حل كن -
amirh_hmyf خیلی ممنون
فک کنم از اونجایی که من ادم تنوع طلبی هستم اینجوری شده چون تو دهم مباحث فرق داشت ولی الان داره فقط به الکتریسیته و بار و.....
اشاره میکنه امیدوارم درست بشه -
azam shahri نه
فیزیک دهم راحت بود مباحث سختی نداشت
2تافصل اول یازدهم مخصوصا فصل 2 نیاز به تست خیلی زیاد دارن
البته تو فصل یک هم همچین چیز سختی نیستا، ولی باز نسبت به دهم سخت تره
ولی فصل اخر مثل فیزیک دهمه با جا گذاری در فرمول به جواب میرسین
اگه کتابتون میکرو هستش خیلی خوبه
بعد یه مدت دستتون میاد چی به چیه -
amirh_hmyf نه من خیلی سبز دارم
-
azam shahri خیلیسبزاگهتستاشوبادرسنامشپیشبریخیلیعلیه
-