چیکار کنم؟
-
سلام
دانش اموز دهم ریاضی هستم.به دلیل کرونا تو خونه درس میخونم مثل خیلیا.نمیتونم کلا برنامه ریزی کنم وخیلی بلاتکلیفم.الا و گاجینو و... فیلماش بالا یه یا دوساعته
و وقتی هم میخوام تو روز. دو سه درس با اینا بخونم نصف روز میره و تو شاد هم تکالیف بعضی معلما انباشته میشه و روزم تموم میشه و وقتی برا مطالعه و رفتن تو عمق درس نمیمونه
و جدیدا هم حفظیاتم ضعیف شده و حتی نمیتونم متن درس رو بخونم
در حالی که قبلا حفظیاتم در سطح مدرسه عالی بود و بر عکس میزان درکم از ریاضی بهتر شدهخواهشا در این دو موردکمکم کنین
خیلی ممنون -
سلام
دانش اموز دهم ریاضی هستم.به دلیل کرونا تو خونه درس میخونم مثل خیلیا.نمیتونم کلا برنامه ریزی کنم وخیلی بلاتکلیفم.الا و گاجینو و... فیلماش بالا یه یا دوساعته
و وقتی هم میخوام تو روز. دو سه درس با اینا بخونم نصف روز میره و تو شاد هم تکالیف بعضی معلما انباشته میشه و روزم تموم میشه و وقتی برا مطالعه و رفتن تو عمق درس نمیمونه
در حالی که قبلا حفظیاتم در سطح مدرسه عالی بود و بر عکس میزان درکم از ریاضی بهتر شدهخواهشا در این دو موردکمکم کنین
خیلی ممنونمعین بابازاده در چیکار کنم؟ گفته است:
سلام
خیلی ممنونخیلیا وقتی وارد هفتم یا دهم میشن همینطورین به خاطر افزایش حجم ناگهانی درسا این اتفاق نیفته لازم نیس تو نصفه روز دوسه تا درس بخونی اگه بتونی یه تدریس ۱ ساعته ببینی بعد تاظهر تست و سوالای همون درس روکار کنی بهتره بعدازظهر هم همین در مورد حفظیات هم باید یه متن رو توی یه سال چندین بارمرور کنی حتی وقتایی که امتحان نداری تابستونی توی امتحانات این طور درسا موفق بشی.
-
برنامه ريزي كن برا خودت بتوني درست و حسابي به درسات برسي
اگه تو برنامه ريزي مشكل داري تو گوگل عليرضا افشار رو سرچ كن از سايتش نحوه برنامه ريزي رو ياد بگير -
سلام دوست عزیز
ابتدا روی یک کاغذ همه کار هایی که باید انجام بدی در طول روز رو بنویس تاکید میکنم همشو
حتی تایم غذا و نمازتو
بعدش جلوی هر کار تایمی که باید انجام بشه رو بنویس مثلا نیم ساعت ناهار یا یک ربع نماز یا دو ساعت خوندن دینی بعد تایم خوابتو هم بنویس که از چه تایمی تا کی میخابی و مناسب باشه بعد از اون همرو جمع میکنی میفهمی که کلی هم وقت اضافه داری و شروع کن از صبح یه برنامه معقول بنویس و طبق اون پیش برو انشالله که به نتیجه دلخواه میرسی️
-
سلام
ببخشید من امسال سال دهم تجربی هستم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید
ممنون -
سلام
ببخشید من امسال سال کلاس دهم تجربی هستم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم و چطوری درس بخونم لطفا راهنماییم کنید -
سلام
ببخشید من امسال سال دهم تجربی هستم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید
ممنونFatemeh Latifi سلام مورد موارد مشابه شما زیاد بحث شده ، شما میتوانید که با جستجو در همین فروم ، این موارد را پیدا کنید
ولی اگر سوال جدیدی داشتید میتوانید که یک تایپیک ایجاد کنید و سوالات خودتان رو بزارید