حسابان Vs علوم تجربی!!!!
-
amirh_hmyf با این حساب دقیقا میشه بگید کدوم مباحث در کتاب ما هست و در حسابان نیست?
البته اگر فرصت دارید🙏FaMi حقيقتا مباحث رياضي تجربي رو كامل نميدونم
شما بگين بگم كدومارو ميتونين ببينين -
FaMi حقيقتا مباحث رياضي تجربي رو كامل نميدونم
شما بگين بگم كدومارو ميتونين ببينين -

اینها مطالب کتاب ریاضی 11 تجربی هست👆FaMi فصل ٢ وفصل ٧ رو ما تى جاهاي ديگه داريم
اون يكي مباحثو هم ميتونين نگاه كنين
فقط تابع يه مبحث داريم تركيب توابع
اونو تو دوازدهم نگاه ميخونين -
FaMi فصل ٢ وفصل ٧ رو ما تى جاهاي ديگه داريم
اون يكي مباحثو هم ميتونين نگاه كنين
فقط تابع يه مبحث داريم تركيب توابع
اونو تو دوازدهم نگاه ميخونين -
سلام ✋
دوستان میشه یک توضیحی بدیددقیقا این درس حسابان چی هست و ایا واقعا مباحث اون با ریاضی یازدهم تجربی یکی هست?
همونطور که احتمالا مطلع هستید صفرتاصد ریاضی یازدهم یکم ضعیفه.خیلی از بچه ها گفتن حسابان استاد ثابتی رو ببینیم.میخواستم بپرسم ایا در صفر تاصد استاد ثابتی برای حسابان مباحث ریاضی 11 تجربی پوشش داده شده.
ممنون میشم بچه های ریاضیا راهنمایی کنن🙏🙂
وهمچنین تجربیا اگر در این زمینه اطلاعی دارید😉FaMi میتونی ببینی همونطور که منم دیدم
حسابان تقریبا همون ریاضی تجربیه ولی خب من خودم تجربیم و یه قسمتاییشو دیدم و به کارم اومده،مطلب پراکنده ایی هم نیست -
amirh_hmyf پس فصل دو و هفت شما مطالب بیشتر داره یا کلن فرق میکنه?
FaMi براي بخش هندسه از صفر تا صد ما استفاده كنين
اون اخرا فيلم داره برا اون موضوع
براي احتمال هم فيلماي خود رشته تجربي رو نگاه كنين -
FaMi میتونی ببینی همونطور که منم دیدم
حسابان تقریبا همون ریاضی تجربیه ولی خب من خودم تجربیم و یه قسمتاییشو دیدم و به کارم اومده،مطلب پراکنده ایی هم نیست -
@Infinitie-A یه نکته ای هست.اگر من کل صفر تا صد حسابان رو کامل بخونم مطالب اضافه هست یا اینکه سال دوازدهم میخونیم?
FaMi من تو تابعش که داشتم میدیدم،که آره مثلا توابع یکنوا و صعودی و نزولی رو ما تو دوازدهم میخونیم ولی ریاضیا تو یازدهم یادش میگیرن،که البته چیز سختی هم نیست،مطلب اضافه که بگید مثلا تو دوازدهم هم حتی نباشه نه نداره
-
FaMi من تو تابعش که داشتم میدیدم،که آره مثلا توابع یکنوا و صعودی و نزولی رو ما تو دوازدهم میخونیم ولی ریاضیا تو یازدهم یادش میگیرن،که البته چیز سختی هم نیست،مطلب اضافه که بگید مثلا تو دوازدهم هم حتی نباشه نه نداره
@Infinitie-A نه
ما توابع یکنوا و صعودی نزولی رو تو دوازدهم میخونیم
تو یازدهم چیزی به این اسم نمیخونیم -
@Infinitie-A نه
تو یازدهم چیزی به این اسم نمیخونیمamirh_hmyf
میشه بگید که اگر من حسابان یازدهم رو ببینیم کامل ریاضی یازدهم تجربی رو یاد گرفتم یان؟
پ.ن:مشکلی ندارم که مباحث دوازدهم ریاضی تجربی رو که احیانا در حسابان یازدهم هست بخونم و زودتر یادبگیرم.فقط میخوام اموزش کامل باشه برای یازدهم -
amirh_hmyf
میشه بگید که اگر من حسابان یازدهم رو ببینیم کامل ریاضی یازدهم تجربی رو یاد گرفتم یان؟
پ.ن:مشکلی ندارم که مباحث دوازدهم ریاضی تجربی رو که احیانا در حسابان یازدهم هست بخونم و زودتر یادبگیرم.فقط میخوام اموزش کامل باشه برای یازدهمFaMi اره کامل میفهمین
فقط 2.3 تای اول در مورد دنباله هاست
ولی بقیش به دردتون میخوره
برای فصل 2 هم از صفر تا صد هندسه تالس و تشابه رو نگاه کنین (اخراست)
برای فصل احتمالتون اگه معلم خوبی نیست از امار و احتمالی که داره اپلود میشه استفاده کنین
حتی برای تست اضافه میتونین از کارگاه نکته و تست حسابان یازدهم هم استفاده کنین -
FaMi اره کامل میفهمین
فقط 2.3 تای اول در مورد دنباله هاست
ولی بقیش به دردتون میخوره
برای فصل 2 هم از صفر تا صد هندسه تالس و تشابه رو نگاه کنین (اخراست)
برای فصل احتمالتون اگه معلم خوبی نیست از امار و احتمالی که داره اپلود میشه استفاده کنین
حتی برای تست اضافه میتونین از کارگاه نکته و تست حسابان یازدهم هم استفاده کنین -
amirh_hmyf
خب پس خیالم راحت شد.مرسی از راهنماییتون
با این حساب الان باید این جلسه رو ببینم؟ درسته؟
متن لینکFaMi اره افرین
-
@Infinitie-A نه
تو یازدهم چیزی به این اسم نمیخونیمamirh_hmyf
اع،فکر کردم شما زودتر میخونید
نمیدونم پس احتمالا ترکیب توابع بود که شما تو یازدهم خوندید -
amirh_hmyf
اع،فکر کردم شما زودتر میخونید
نمیدونم پس احتمالا ترکیب توابع بود که شما تو یازدهم خوندید@Infinitie-A اره ترکیب توابعو ما تو یازدهم میخونیم