برای سایر اپراتورها اینترنت رایگان تعلق میگیره؟
-
سلام دوستان من درباره طرح چند تا سوال داشتم . 1ما الان خط تلفن خانه نداریم مودم هم نداریم با کد تخفیف می تونم چیکار کنم ؟!؟(راستش تو سرپل ذهاب فکر نکنم واسه کسی خط تلفن مونده باشه)
2من دیروز ثبت نام کردم نفر 84م بودم الان 82 کی معمولا نوبتم میاد /:
یه نکته هم تا یادم نرفته بگم تو شهر ما اسیاتک فکر کنم نمایندگیش رو برداسته
اگه کد تخفیف برای سیم کارت یا مودم همراه بود خوبتر می شد
-
درود بر شما...
بهتره از اینترنت سیم کارت استفاده کنی یه بسته بخر مثلا یه گیگ بعد باهاش میتونی کل فصل شیمی 2 فصل اولش رو دانلود کنی...@Rafsanjan اینترنت گرون شده
-
چرا برسی نمیشه یه روزه تو صفم از84اومدم 82 یکم امید وار شدم
اما دوباره رفت83
-
سلام دوستان من درباره طرح چند تا سوال داشتم . 1ما الان خط تلفن خانه نداریم مودم هم نداریم با کد تخفیف می تونم چیکار کنم ؟!؟(راستش تو سرپل ذهاب فکر نکنم واسه کسی خط تلفن مونده باشه)
2من دیروز ثبت نام کردم نفر 84م بودم الان 82 کی معمولا نوبتم میاد /:
یه نکته هم تا یادم نرفته بگم تو شهر ما اسیاتک فکر کنم نمایندگیش رو برداسته
اگه کد تخفیف برای سیم کارت یا مودم همراه بود خوبتر می شد
@armin-fatahi1381 سلام، برای گرفتن نت آسیاتک باید خط تلفن داشت.
-
@armin-fatahi1381 سلام، برای گرفتن نت آسیاتک باید خط تلفن داشت.
mohammadhassan پس یعنی الکی دل خوشیم .
اگه تو روبیکا کانال بزنید خیلی بصرفه تره و اون موقع همه هم استفاده می کنناون موقع لازم هم نسیت که بری اسیاتک بگیری و هزینه کنی
-
چجوری میشه تو طرح ثبت نام کرد؟
-
mariia بزن روی این لینک(https://sanatisharif.ir/v/asiatech)
-
mariia سلام
برید تو این صفحه : www.sanatisharif.ir/v/asiatech
اطلاعاتتون رو بزنید ثبت کنید و منتظر بمونید تا کد تخفیف بهتون تعلق بگیره. بعدش باید از اون کد تخفیف استفاده کنید. همونجا یه فایل PDF دارن دانلود کنید آموزشش توش هست. -
سپاااس....
-
@s-amir-r در اینترنت راااایگان گفته است:
سلام.ببخشید توی این قسمت فاکتور اینترنت رایگان تو قسمت مدت سرویس نوشته ۱ یک این یعنی اینکه من فقط تا یک ماه میتونم از این اینترنت استفاده کنم یا چی؟؟لطفا راهنماییم کنین
-
سلام علیکم.ما کهADSLمخابرات داریم واسه ما اینترنت نیم بها یا رایگان هست آیا و چجوری میشه رایگان یا نیم بها استفاده کرد روی این اپراتور.جواب بدید لطفا
-
@M-an
-
@M-an
-
Farshid Alipour سلام اگه سایت آلاء داخلی باشه که هست! نیم بهاست روی همه اپراتورها. اگه نباشه تخلف از سوی ارائه دهنده اینترنت هست