حضور در مدرسه یا مدرسه آنلاین آلا؟؟
-
بنظرم درس هایی که نیاز داری رو برو مثلا من دوشنبه که فقط ریاضی و شیمی دارم رو میرم چون هم نیازه و هم معلماش خوبن
-
zeinabmaghsoudi ولی بنظرتون من مثلا دو یا یه روز برم خوب نیس؟
Soheil Mo200 من پارسال میخواستم اینجوری برم مدیر و معلمان نذاشتن و گفتن یا اصلا نیا یا مث آدم بیا😬😂 اگه اراده بیشتر داشتم اصلا نمیرفتم دوازدهم رو چون معلماگون تعریفی نداشت
-
سلام اگر میبینی که توانایی خوندن مطالب و سحر خیزیو داری خودت مدرسه نرو و با الا پیش برو اما اگه ادم با نظمی نیستی من مدرسه رفتنو پیشنهاد میکنم
zeinabmaghsoudi یه سوال الان من یازدهم تجربیم ،معلم ریاضیش خوب درس میده؟میدونی؟؟
-
Soheil Mo200 مدرسه نرو آلاء از همه بهتره در ضمن کرونا هم که در حال اوج گیریه... ولی تصمیم آخر با خودته
reza_12tajrobi ریاضی یازدهم تجربیش خوب درس میده چون ماله سال ۹۶ عه فک کنم تغییر کرده شما در جریانی؟
-
من امروز رفتم مدرسه یه نفر نیومده بود
-
Soheil Mo200 جدی؟؟حالا ما از ۲۳تا ۱۸نفر میرن😐🤦🏻♀️
-
سطحش اومده پایین
چون کلاس ما به دو گروه الف وب تقسیم شده
وشده یک هفته درمیان
ومعلما مجبورن سریع سریع درس بدن
مثلا معلم ریاضی ما تو یه جلسه ۱۳ صفحه درس داد!!!!!!!!🤯این پست پاک شده! -
Soheil Mo200 از کلاس ما یک یا دو نفر میرن😁
-
Soheil Mo200 از کلاس ما یک یا دو نفر میرن😁
khatere _h حتما درسخون نیستن
-
Soheil Mo200 ادم اگه درس بخواد بخونه میخونه اگه هم نه که مدرسه هم بره نمیخونه
-
Soheil Mo200 وقتی تو شهر کوچیک ما حداقلش روزی دو نفر ب خاطر کرونا میمیرن کی جرئت داره بچش رو بفرسته.اصلا اگه والدینمون قبول کنن هم خودمون نمیریم
اینهمه سال زحمت کشیدیم ک سال اخر مریض بشیم و نتونیم درس بخونیم
اینجوری تو خونه حداقل با تن سالم درس میخونیم و گرفتار بیماری نمیشیم -
شهر ما هم قرمزه یه عده میرن یه عده نمیرن ولی کاری که من میکنم نه میرم نه تو آنلاین ها شرکت میکنم فقط آلا میبینم و تست میزنم (من دوازدهمم) ببین اگه بری مدرسه فقط خسته میشی و همش باید مواظب باشی دست به چیزی نزنی هرچند ما بزرگیم و مراقب ولی کرونا شوخی بردار نیست بشین تو خونه واسه امتحان ها و تکالیف مدرسه یه زمان رو مشخص کن و با اراده محکم همه فیلم ها (چه صفر تا صد چه کارگاه نکته و تست) رو ببین اشتباه پارسال من رو نکن و منبعت فقط آلا باشه (:
(البته این فقط نظر منه خودت بهتر میدونی چه کنی)