این چی میگه/:
-
سلام بچه ها برنامه راهبردی قلم چی برا دوازدهم تجربیو دیدین؟
حالا چند تا سوال مگه نگفتم نیم سال اول یکی از پایه ها +دوازدهم و نیم سال دوم پایه بعدی +دوازدهم؟
پس تو برنامه چرا زده ریاضی پایه:ریاضی یک و ریاضی دو؟یعنی باید اون صفحات مربوط ب هردوتاشو بخونیم؟ یا فقط یکی از پایه ها؟
بعد داستان زیست چیه؟
زوج کتابا چی
خواهشا یکی توضیح بده -
وج پایه یعنی اینکه یکی از دو پایه رو انتخاب بکنی و ازمون بدی برای نیمسال اول مثلا راه ابریشم اومده فق ذهم
بهد برای ریاضی سه باید بدونی چه چیزهایی از ریاضی پایه بلد باشی اون یکی ریاضی هم برای ارمون پایه هس ریاضی سه هم خوب معلومه -
وج پایه یعنی اینکه یکی از دو پایه رو انتخاب بکنی و ازمون بدی برای نیمسال اول مثلا راه ابریشم اومده فق ذهم
بهد برای ریاضی سه باید بدونی چه چیزهایی از ریاضی پایه بلد باشی اون یکی ریاضی هم برای ارمون پایه هس ریاضی سه هم خوب معلومهAlireza Yousofvand خب من منظورم ریاضی پایه س
یعنی هم دهم و هم یازدهمو باهم پیش میبره یا چی؟ چون تو برنامه نوشته مثلا تو یه کادر نوشته ریاضی یک و ریاضی دو
-
Alireza Yousofvand خب من منظورم ریاضی پایه س
یعنی هم دهم و هم یازدهمو باهم پیش میبره یا چی؟ چون تو برنامه نوشته مثلا تو یه کادر نوشته ریاضی یک و ریاضی دو
Rare_1 خب ببین توی دهم مقداری از تابع رو خوندی یازده هم مقداری دیگه الان برای تابع دوازدهم باید اون ها رو مسلط باشی این رو هم برای کسایی گذاشتن که میخوان تسلطشون بیشتر بشه
بزار اینجور بگم یه بنا رو فرض کن برای اینکه ردیف سوم دیوار رو بچینه باید دو ردیف اول رو کامل و محکم بالا بیاره حا لا اگه ردیف های ول دوم سست باشن مجبور دوباره ترمیمشون کنه تا سوم رو بزاره اما اگه محکم باشن ایرادی نداره انم یه همچین حالی داره -
Alireza Yousofvand خب من منظورم ریاضی پایه س
Rare_1 بخشید این های گفتم مباحث مربوط به دوازدهم بود و در کنار ریاضی پایه هم مثل بقیه درس ها کنار دوازدهم بالا میاد
-
Rare_1 خب ببین توی دهم مقداری از تابع رو خوندی یازده هم مقداری دیگه الان برای تابع دوازدهم باید اون ها رو مسلط باشی این رو هم برای کسایی گذاشتن که میخوان تسلطشون بیشتر بشه
بزار اینجور بگم یه بنا رو فرض کن برای اینکه ردیف سوم دیوار رو بچینه باید دو ردیف اول رو کامل و محکم بالا بیاره حا لا اگه ردیف های ول دوم سست باشن مجبور دوباره ترمیمشون کنه تا سوم رو بزاره اما اگه محکم باشن ایرادی نداره انم یه همچین حالی دارهAlireza Yousofvand من با ریاضی سوم کاری ندارم من ریاضی پایه رو میگم
یه لحظه اون ریاضی پایه رو نگاه کنید
چرا دهم و یازدهم رو باهم نوشته آخه مگه نگفته نیم سال اول فقط یکی از پایه ها
منظورمو متوجه میشید؟ -
Alireza Yousofvand من با ریاضی سوم کاری ندارم من ریاضی پایه رو میگم
یه لحظه اون ریاضی پایه رو نگاه کنید
چرا دهم و یازدهم رو باهم نوشته آخه مگه نگفته نیم سال اول فقط یکی از پایه ها
منظورمو متوجه میشید؟Rare_1 اونی که زیر دوازدهم نوشته؟؟
-
Rare_1 اونی که زیر دوازدهم نوشته؟؟
Alireza Yousofvand نه ریاضی پایه
-
Alireza Yousofvand نه ریاضی پایه
Rare_1 اگه دقت کنی سر تیتر یکیه یعنی اینکه تمام قسمت های مربوط به اون مبحث رو چه دهم چه یازدهم ریاضیش متفاوته اینجوری جامعش کردن
-
Rare_1 اگه دقت کنی سر تیتر یکیه یعنی اینکه تمام قسمت های مربوط به اون مبحث رو چه دهم چه یازدهم ریاضیش متفاوته اینجوری جامعش کردن
Alireza Yousofvand خب مرسی از راهنماییت یعنی الان من آزمون ۲ آبان روشرکت کنم ریاضی سوم و بحثای مرتبطش تو پایه رو بخونم این ک اوکیه
و برای ریاضی پایه هم، هم ریاضی یک و هم ریاضی دو رو بخونم با توجه به اون بودجه بندی -
Alireza Yousofvand خب مرسی از راهنماییت یعنی الان من آزمون ۲ آبان روشرکت کنم ریاضی سوم و بحثای مرتبطش تو پایه رو بخونم این ک اوکیه
و برای ریاضی پایه هم، هم ریاضی یک و هم ریاضی دو رو بخونم با توجه به اون بودجه بندیRare_1 دقیقا
-
Rare_1 دقیقا
Alireza Yousofvand تشکر
-
خواهش فقط اینو بگم که حتما برای هر نیم سال یکی از زوج پایه هارو انتخاب این کارو نکن یه ازمون دهم بدی یه ازمون یازدهم
-
خواهش فقط اینو بگم که حتما برای هر نیم سال یکی از زوج پایه هارو انتخاب این کارو نکن یه ازمون دهم بدی یه ازمون یازدهم
Alireza Yousofvand بله دهمو انتخاب میکنم
بعد چجوری باید انتخاب کنم خودشون ازم میپرسن یا سر جلسه خودم باید دهمو جواب بدم یازدهمو ج ندممن تاحالا قلم چی ثبت نام نکردم سر در نمیارم
-
Alireza Yousofvand بله دهمو انتخاب میکنم
بعد چجوری باید انتخاب کنم خودشون ازم میپرسن یا سر جلسه خودم باید دهمو جواب بدم یازدهمو ج ندممن تاحالا قلم چی ثبت نام نکردم سر در نمیارم
Rare_1 هر جور خودت مرامته اگه میخای دهم پر کن اگ یخای یازدهم که من دهم رو پیشنهاد میکنم (البته اکثر مشاور های تحصیلی اینجور میگن)بعدش شما اون زوج پایه ای رو که میخای ازمون بدی جای تست هاش رو پرکن اون هایی رو که نمیدی سفید بزار ازم نیست که اعلام کنی بهشون
-
Rare_1 هر جور خودت مرامته اگه میخای دهم پر کن اگ یخای یازدهم که من دهم رو پیشنهاد میکنم (البته اکثر مشاور های تحصیلی اینجور میگن)بعدش شما اون زوج پایه ای رو که میخای ازمون بدی جای تست هاش رو پرکن اون هایی رو که نمیدی سفید بزار ازم نیست که اعلام کنی بهشون
Alireza Yousofvand بله مرسی
-
Alireza Yousofvand بله مرسی
Rare_1 خواهش