فیلمهایتستزنیزیستالا
-
سلام من خودم هر جور حساب کردم با خودم راضی به نگرفتن کتاب تست نشدم حتما بگیرید و زیاد تست کار کنید
-
حتما بخر این رو حتی استاد موقاری هم تتاکید کردن روش
-
سلام من خودم هر جور حساب کردم با خودم راضی به نگرفتن کتاب تست نشدم حتما بگیرید و زیاد تست کار کنید
azam shahri در فیلمهایتستزنیزیستالا گفته است:
خیلیسبزبهترهیامیکرو
منخودمپارسالایکیواستفادهمیکردمتستاشعالیبودنولیبعضیتستاواقعا نیاز بهدرسنامهدارنحالا میخوامبدونم تستامیکرو رو کارکنم یا خیلیسبز؟
البتهتعریفتعریفتستایقلمچیروهمشنیدماونچطورهواسه زیست؟ -
به نظر من میشه کتاب نخرید. تست های آقای موقاری که هست. تست اضافه هم از هر قسمت میشه دانلود کرد. یا اگه زرنگ باشی میتونی از کتابای دوستات استفاده کنی حالا یا قرض بگیری یا عکس..ولی اینطوری میشه برای یه مبحث از تستای کتابای مختلف استفاده کرد
️
ولی اگه میخوای کتاب بخری ببین مدرستون به دوازدهما کتاب پایه چی معرفی کرده اونو بگیر که هم برا سال بعدت باشه هم اینکه سال بعد از هر درس فقط یه کتاب داشته باشی
اگه اسم کتاب بخوای من خیلی سبز رو پیشنهاد میدم
برا دهم خودم میکرو داشتم راضی نبودم. و پشیمون شدم که چرا دهم یازدهم رو جدا جدا خریدم و کتاب پایه نگرفتمبازم تصمیم نهایی با خودته
️
-
به نظر من میشه کتاب نخرید. تست های آقای موقاری که هست. تست اضافه هم از هر قسمت میشه دانلود کرد. یا اگه زرنگ باشی میتونی از کتابای دوستات استفاده کنی حالا یا قرض بگیری یا عکس..ولی اینطوری میشه برای یه مبحث از تستای کتابای مختلف استفاده کرد
️
ولی اگه میخوای کتاب بخری ببین مدرستون به دوازدهما کتاب پایه چی معرفی کرده اونو بگیر که هم برا سال بعدت باشه هم اینکه سال بعد از هر درس فقط یه کتاب داشته باشی
برا دهم خودم میکرو داشتم راضی نبودم. و پشیمون شدم که چرا دهم یازدهم رو جدا جدا خریدم و کتاب پایه نگرفتمبازم تصمیم نهایی با خودته
️
منتظر ظهور در فیلمهایتستزنیزیستالا گفته است:
️
️
اگه بتوام دانلود کنم ازکجا میتونمتستهاییکهباکتابچاپامسالهمخوانیداشتهباشهپیداکنم؟
-
سلام
منامسالکتابتستزیستنخریدم
بهنظرتونمیتونمفیلمهایتستاقایموقاریروجایگزینشکنمیاحتمابهکتابنیازهست.
درضمنکلاسیازدهمهستم.
تجربیاMohammad Lotfi 0 سلام اگه میتونی بخر.اگه هم به خاطر مشکلاتی نتونستی نت پره تسته ......ولی یادت باشه مهمترین کاری که میتونی برا کنکور کنی تست زنیه به نظرمن.موفق باشیدد
-
Mohammad Lotfi 0 سلام اگه میتونی بخر.اگه هم به خاطر مشکلاتی نتونستی نت پره تسته ......ولی یادت باشه مهمترین کاری که میتونی برا کنکور کنی تست زنیه به نظرمن.موفق باشیدد
محمد اخگری در فیلمهایتستزنیزیستالا گفته است:
Mohammad Lotfi 0 سلام اگه میتونی بخر.اگه هم به خاطر مشکلاتی نتونستی نت پره تسته ......ولی یادت باشه مهمترین کاری که میتونی برا کنکور کنی تست زنیه به نظرمن.موفق باشیدد
خیلی ممنون از همگی