اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی پیامک ندادن؟
Amir Tajfar من زنگ زدم گفت فردا اعلام میکنن
-
حس-یخی پیامک ندادن؟
Amir Tajfar نمبدونم قبل ساعت یازده بخرم یا نخرم بخدا نمیدونم اگه اعلام نکنن چی؟ اخه تا بیان باز اون تخفیف سی درصدی رو هم به طرح پرچم ها بدن باز یه هفته دیگه طول میکشه
-
Amir Tajfar نمبدونم قبل ساعت یازده بخرم یا نخرم بخدا نمیدونم اگه اعلام نکنن چی؟ اخه تا بیان باز اون تخفیف سی درصدی رو هم به طرح پرچم ها بدن باز یه هفته دیگه طول میکشه
Amir Tajfar
ریسکه دیگه یا میشه یا نمیشه
توکل بع خدا انشالله که پیامک میدن
شما مطمئن شدین که نامه درست رسیده ؟ -
Amir Tajfar
شما مطمئن شدین که نامه درست رسیده ؟بازم خوش بحالت که میدونی نامه ات به الا رسیده یا نه
من اصلا معلوم نیست پست چه غلطی کرده یعنی این همه مدت الکی توی انتظار بودم و هیچ پیگیری هم نمی تونم بکنم و هیچ امیدی هم ندارم دیگه
-
بازم خوش بحالت که میدونی نامه ات به الا رسیده یا نه
من اصلا معلوم نیست پست چه غلطی کرده یعنی این همه مدت الکی توی انتظار بودم و هیچ پیگیری هم نمی تونم بکنم و هیچ امیدی هم ندارم دیگه
Reza Mosavi
یه کد رو گوشی تون ارسال میشه همون موقع که پست میکنین
از همون میشه فهمیده -
Reza Mosavi
یه کد رو گوشی تون ارسال میشه همون موقع که پست میکنین
از همون میشه فهمیدهحس-یخی
میدونم 5 روز پیش به مقصد رسیده و من فکر میکردم به الا رسیده که معلوم نیست پست چه غلطی کرده و کجا بردهصاپست رو صددرصد میدونم درست زدم خدایی
-
حس-یخی
میدونم 5 روز پیش به مقصد رسیده و من فکر میکردم به الا رسیده که معلوم نیست پست چه غلطی کرده و کجا بردهصاپست رو صددرصد میدونم درست زدم خدایی
Reza Mosavi
لوکیشن شو بفرست حالا
مدیرم تگ کن
بهت میگه درسته یا نه -
Amir Tajfar
شما مطمئن شدین که نامه درست رسیده ؟ -
Reza Mosavi
لوکیشن شو بفرست حالا
مدیرم تگ کن
بهت میگه درسته یا نهحس-یخی
بهش پیام دادم گفت این لوکیشن برای ما نیست و چندتا خیابون بالا ترهالان واقعا تکلیف چیه ؟؟؟؟
یعنی به کل گند زد شده به اعصابم
-
حس-یخی
بهش پیام دادم گفت این لوکیشن برای ما نیست و چندتا خیابون بالا ترهالان واقعا تکلیف چیه ؟؟؟؟
Reza Mosavi
باید زودی یکی دیگه بفرستین تا ۵ مهر بهشون برسه -
Reza Mosavi
باید زودی یکی دیگه بفرستین تا ۵ مهر بهشون برسهحدعقل یک هفته طول میشکه به دستشون برسه چون من از جنوب کشور هستم و نامه ها رو 2 یا 3 روز هم قرنطینه میکنن تازه اگرم پست این بار درست ببره و تا بخوان باهام تماس بگیر و....
هیچ امیدی ندارم کلی برنامه داشتم اما انگار قرار نیست این طرح شامل بشه
-
حدعقل یک هفته طول میشکه به دستشون برسه چون من از جنوب کشور هستم و نامه ها رو 2 یا 3 روز هم قرنطینه میکنن تازه اگرم پست این بار درست ببره و تا بخوان باهام تماس بگیر و....
هیچ امیدی ندارم کلی برنامه داشتم اما انگار قرار نیست این طرح شامل بشه
Reza Mosavi
میدونی یه کاری یه شماره تلفن نوشته پایینش
زنگ بزن بهشون توضیح بده که ببرن موسسه الا -
حس-یخی
Reza Mosavi بخدا انقدر اعصابم خرده ، خب لاقل تخفیف سی درصدی رو میزاشتن تا فردا که با اونایی هم که تماس گرفته نشد و رد شدن بتونن از اون تخفیف استفاده کنن، بعد میگن این تخفیف برای طرح پرچمی ها باز گذاشته میشه خب من نمیدونم این کارا چیه تا باز بیان تخفیف بزارن اونم حتما یه هفته طول میکشه، خب لاقل مهلت تخفیف سی درصدی رو تا فردا تمدید میکردن که طرح پرچمی ها هم انقدر استرس نداشته باشن الان من اصلا نمیدونم چیکار کنم
-
Reza Mosavi بخدا انقدر اعصابم خرده ، خب لاقل تخفیف سی درصدی رو میزاشتن تا فردا که با اونایی هم که تماس گرفته نشد و رد شدن بتونن از اون تخفیف استفاده کنن، بعد میگن این تخفیف برای طرح پرچمی ها باز گذاشته میشه خب من نمیدونم این کارا چیه تا باز بیان تخفیف بزارن اونم حتما یه هفته طول میکشه، خب لاقل مهلت تخفیف سی درصدی رو تا فردا تمدید میکردن که طرح پرچمی ها هم انقدر استرس نداشته باشن الان من اصلا نمیدونم چیکار کنم
Amir Tajfar تازه قرار بود بعد از رسیدن نامه به الا بعد از سه روز جوابش بیاد الان از یه هفته هم گذشته و خبری نیست میگن تعدا نامه ها بالاس یعنی واقعا قبل از این که این طرح رو برنامه ریزی کنن به این فکر نکردن تعداد نامه ها بالاس؟ یه هفته است با استرس منتظریم مخصوصا حالا که قراره تخفیف سی درصدی هم حذف بشه
-
Amir Tajfar تازه قرار بود بعد از رسیدن نامه به الا بعد از سه روز جوابش بیاد الان از یه هفته هم گذشته و خبری نیست میگن تعدا نامه ها بالاس یعنی واقعا قبل از این که این طرح رو برنامه ریزی کنن به این فکر نکردن تعداد نامه ها بالاس؟ یه هفته است با استرس منتظریم مخصوصا حالا که قراره تخفیف سی درصدی هم حذف بشه
Amir Tajfar
شما هم زنگ بزن همون شماره که نوشته پایینش همون جا که تحویل داده شده
بگین که بفرستن موسسه الا حتما میفرستن -
Amir Tajfar
شما هم زنگ بزن همون شماره که نوشته پایینش همون جا که تحویل داده شده
بگین که بفرستن موسسه الا حتما میفرستن -
بازم خوش بحالت که میدونی نامه ات به الا رسیده یا نه
Reza Mosavi یه شماره داره واسه پیگیری
با اون تماس بگیر -
حس-یخی
-
Reza Mosavi
دقیق نبود اون لوکیشنشما اگه صاپست رو درست نوشتین پس درسته
@M-an فردا نتیجه طرح پرچم همه میاد یا تا چهارشنبه طول میکشه؟
-
Reza Mosavi
دقیق نبود اون لوکیشنشما اگه صاپست رو درست نوشتین پس درسته