برنامه ریزی به روش ضریب درس ها
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
در این تاپیک میخوام روش برنامه ریزی ضریب رو بهتون یاد بدم که خودم بسیار برنامه ریزی اصولی و کاربردی هست
حتی اگه تو برنامه ریزی هیچ مشکلی هم ندارید ، خوندن این تاپیک خالی از لطف نیست ، چون من که واقعا عاشق این روش هستم و به همتون توصیه میکنم -
خب شروع میکنم
اول میاید ساعت مطالعه ای که قراره تو یه هفته بخونید رو در نظر میگیرید
مثلا فزرض میکنیم من هفته ای ۷۰ ساعت مطالعه مفید دارم ، پس ساعت مطالعهی هفتگی رو یادداشت میکنیم ۷۰
واحد های مطالعاتی رو یک ساعت در نظر میگیریم چون بهترین تایم هر یک ساعت مطالعه و یه ربع استراحته
خب حالا باید ضرایب درس ها رو جمع کنیم با کمک این عکس آدرس عکس)
-
 -
خب حالا میایم ضریب درس ها رو با کمک جدول بالا و با توجه به زیرگروه رشته مورد علاقه تون جمع میکنیم
مثلا من که هدفم داروسازیه میام تو رشته تجربی زیرگروه ۲
ضریب درس ها رو جمع میکنم ، و هم چنین عمومی ها رو هم همین طور
مثلا جمع ضریب درس های من شد ۲۵ -
حالا میایم ساعت مطالعه هفتگی مون رو که مثلا ۷۰ بود رو تقسیم بر مجموع ضریب دروس میکنیم
یعنی واسه من میشه ۷۰ تقسیم بر ۲۰
بعد عدد به دست اومده رو ضرب در ۶۰ میکنیم
عدد به دست اومده میشه عدد ثابت ما و اون رو به یاد میسپاریم
۷۰÷۲۵=۲/۸
۲/۸×۶۰=۱۶۸ عدد ثابت -
حالا این عدد ثابت رو در ضریب هر یک از درس ها مطابق جدول بالا ضرب میکنیم و بعد به واحد مطالعه مون که واسه من ۶۰ دقیقه است تقسیم میکنیم
مثلا برای زیست= ۱۶۸×۴=۶۷۲
۶۷۲÷۶۰=۱۱/۲ که همون ۱۱ میگیرم
یعنی تو این هفته ۱۱ ساعت از مطاله ام رو به زیست اختصاص میدم
و به همین ترتیب بقیه دروس رو هم انجام میدیم
پ ن۱: جمع ساعت مطالعه درس ها باید با ساعت مطالعه هفتگی مون برابر باشه وگرنه اشتباه محاسبه کردید
پ ن ۲: میتونید بر اساس نقاط ضعف و قوت خود این برنامه رو شخصی سازی کنید واسه خودتون
مثلا من همیشه از زبان که حدود ۶ ، ۷ ساعت میشه طبق این برنامه ، ۴ ساعت کم میکنم و به بقیه درس ها اضافه میکنم -
امیدوارم براتون مفید باشه این تاپیک
-
Brice خواهش میکنم🙏