گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
@Dr-Aryan این واقعا برام سواله ک چرا تاپیکو زدی بعد ساعتتو نمیگی
همین ی بار . کلا دیگ ساعتم نمیگم
#اسپمHanieh Nosyposy ب ی دلایلی
هرجور مایلید -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
سلام
️
صبح همگی به خیر
منم ازفردا دوباره بر میگردم از همه معذرت میخوام این مدت من خیلی بی نظم بودم
این چند وقت به دلایلی نشد که درس بخونم
موفق باشید
️
-
اصلا حساب نکردم چقدر شد /:
هندسه و حسابان خوندم الان هم میخوام ادبیات بخونم -
امروز یک ساعت شیمی
یک ساعت و نیم تست شیمی -
سلام شبتون بهشت
۲ساعت زیست
۳ساعت فیزیک
۳ساعت شیمی -
سلام امروز بعد مدرسه تا ساعت ۵ فک میکرد امروز سه شنبس و فردا کار خاصی نداریم یکوچولو استراحت کنم بعد فهمیدم دوشنبس و فردا امت فیزیک داریم
هیچی دیگه ۳ ساعت و نیم فیزیک خوندم الانم خواب دارم می رم بخوابم
You can live your dreams
-
-
سلام ... من رومینام دوازدهم تجربی و کار خیلی باحالیه منم هستم .....امروزم 6ساعت خوندم و تمرینات مرتبط با مباحثی که خوندم حل کردم ...
-
سلام ... من رومینام دوازدهم تجربی و کار خیلی باحالیه منم هستم .....امروزم 6ساعت خوندم و تمرینات مرتبط با مباحثی که خوندم حل کردم ...
Romina Torki سلام خوش اومدید
-
MahdiNOVE در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
سلام به همه بچهای گل این تاپیک
من مهدی فتحی کنکوری 99 بودم رشته تجربی بعضی از بچها اینجا منو میشناسن این دو سه هفته رو استراحت کردم چون میدونم امسال قبول نمیشم دیگه منتظر نتایج نمیمونم منم از فردا به جمع شما میپیوندم
راستی میانگین ساعت مطالع من تو سال کنکور 3:30 بود متاسفانه .
شب همگی خوش
سلام اقا مهدی
ما ک براتون خیلی دعا کردیم...هنوزم میکنیم
نگران نباشید...ان شالله هرچ ب صلاحه پیش میاد...
هرکسی هم وضعیت خودشو بهتر میدونه
بهرحال خوشحالم ازینکه ارادتون رو جذب کردید و ناامید نشدید
ان شالله ک ب هدفتون برسید اگ نشد امسال...سال بعد حتما میشه با این ارادتون میدونم ک میشه...
و امینطور همه بچه های دیگه
خیلی خوش اومدید
( @Dr-Aryan ارین ببخشید اسپم شد خاستم خوش امد گویی بگم ایشون رو میشناختم...برا همین دیگه ببخشید بازم)
خیلی ممنون بابت همچی
سلامی دباره به همگی .
ببخشید از اون موقعی که گفتم نیومدم درگیر باشگاه , رانندگی و ... بودم و خواستم در مورد منابع جدید برنامه ریزی و ... وقت بزارم و اصولی کار کنم برا همین عجله نکردم منم از فردا 1 مهر به جمعتون میپیوندم سعی میکنم فردا با 6 ساعت شروع کنم ادمین معذرت میخوام اسپم شد .
شب همگی بخیر
-
از وقتی گزارش کار میدم فهمیدم چقدر بد و کم میخونم /:
از اون جایی که درگیر اساس کشی هستیم نشد زیاد بخونم فقط دوساعت خوندم یه حسابان یه عربی/: خدایا یه همتی عطا فرما فردا حداقل پنج ساعت رو بخونم این نشد وضعش ): -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
سلام شب همگی به خیر
فیزیک ۳زیست۳ریاضی۳
زبان ۱ فارسی۳
جمعا ساعت مطالعه ۷:۳۰
واسه شروع بد نبود️
️
موفق باشید
**خواستن توانستن است
️
️
-