انتخاب رشته(مهندسی شیمی)
-
سلام خدمت همه دوستان
خواستم یکم درباره ی دانشگاه شریف و رشته مهندسی شیمی توضیح بدم شاید برای انتخاب رشته بدردتون بخوره...
اول اینکه اگه رتبه تون میخوره و شریف قبول میشید اصلا تردید نکنید اما برای شریف آمدن به هررشته ای هم رضایت ندید به علاقه و شرایط رشته نگاه کنید. دانشکده ی مهندسی شیمی جز 4 دانشکده ی ابتدایی دانشگاه شریف هست یعنی رشته ی قدیمی ای محسوب میشه و درس هاش خیلی نزدیک به رشته ی مکانیکه و بازارکار وسیعی هم داره که باتوجه به علاقه تون می تونید یکی از گرایش هاش رو انتخاب کنید. الان پرمخاطب ترین گرایش های رشته نانو ، بیوتکنولوژی و طراحی فرایند هستند -
سلام خدمت همه دوستان
خواستم یکم درباره ی دانشگاه شریف و رشته مهندسی شیمی توضیح بدم شاید برای انتخاب رشته بدردتون بخوره...
اول اینکه اگه رتبه تون میخوره و شریف قبول میشید اصلا تردید نکنید اما برای شریف آمدن به هررشته ای هم رضایت ندید به علاقه و شرایط رشته نگاه کنید. دانشکده ی مهندسی شیمی جز 4 دانشکده ی ابتدایی دانشگاه شریف هست یعنی رشته ی قدیمی ای محسوب میشه و درس هاش خیلی نزدیک به رشته ی مکانیکه و بازارکار وسیعی هم داره که باتوجه به علاقه تون می تونید یکی از گرایش هاش رو انتخاب کنید. الان پرمخاطب ترین گرایش های رشته نانو ، بیوتکنولوژی و طراحی فرایند هستندSadra Sadeghi
سلام دوست آلایی
ممنون از توضیحات کاملتون
بچهها رو منشن میکنم تا استفاده کنن:
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ریاضیا -
با رتبه 791 منطقه دو و 2477 کشوری بعیده شریف بیارم نه ؟
بعد شریف تهران بهتره یا امیرکبیر -
سلام خدمت همه دوستان
اول اینکه اگه رتبه تون میخوره و شریف قبول میشید اصلا تردید نکنید اما برای شریف آمدن به هررشته ای هم رضایت ندید به علاقه و شرایط رشته نگاه کنید. دانشکده ی مهندسی شیمی جز 4 دانشکده ی ابتدایی دانشگاه شریف هست یعنی رشته ی قدیمی ای محسوب میشه و درس هاش خیلی نزدیک به رشته ی مکانیکه و بازارکار وسیعی هم داره که باتوجه به علاقه تون می تونید یکی از گرایش هاش رو انتخاب کنید. الان پرمخاطب ترین گرایش های رشته نانو ، بیوتکنولوژی و طراحی فرایند هستندSadra Sadeghi سلام، ببخشید یه سوال داشتم، مهندسی شیمی بازار کارش برای دختر بهتره یا مهندسی نفت؟؟؟
-
Sadra Sadeghi سلام، ببخشید یه سوال داشتم، مهندسی شیمی بازار کارش برای دختر بهتره یا مهندسی نفت؟؟؟
Zahra karimian
من درباره مهندسی نفت پرس و جو کردم میگفتن بازار کارش زیاد جالب نیس بخصوص برای خانم ها مهندسی شیمی شنیدم وسیع تره و بازار کار بهتری داره