Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
شما اسم فاعل میبینید؟ IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۲۱۴۵۴۳.jpg
میشه خیلی خلاصه بگید نقش چیه و اعراب چیه مبتدا و اسم و خبر و مضاف الیه و مصدر و فاعل و مفعول و ماضی و مضارع تو عربی یعنی چی و از کا بفهمم کدومه
پاسخ: مرفوع و منصوب و مجرور !
لطفا اَقوامُهِمُ کافِرونَ را محل الاعرابی کنید ممنون 🙏🙏
واقعا چرا باید عربی حفظ کنیم ؟:) فردا یک درس کامل امتحان دارم نتونستم بخونم..
به نظرتون منی که الان نه هفتم و نه هشتم و حتی نهم هیچی عربی یاد نگرفتم تو پایه دهم باید چیکار کنم اگه میشه پیشنهاد بدین شنبه هم امتحان عربی دارم.
a8f00892-a02b-45b6-9389-1dcbf171e106-image.png این جمله با توجه به اینکه یجاهدُ مفر مذکر غایبه چطور ترجمه میشه ؟؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
ما فاز فی صفنا الا حامد 1/ در کلاس ما به جز حامد موفق نشد 2/ در کلاس ما تنها حامد موفق نشد
مورد ج رو شما چی مینویسید؟ IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۱۹۳۰۴۱.jpg @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403
IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۱۸۴۶۱۲.jpg پاسخنامه گفته حجرالسود در کعبه شریف... ب رو در معنی کرده؟ ب مگه با نیست...!؟
لا تقل کلاما الا حق لم یکن لی عمل الا الدعا
مستثنی منه را بیایید تشکر
IMG_۲۰۲۴۰۵۲۴_۱۰۴۲۳۲.jpg سلام ❤️ شما کدوم رو به عنوان مستثنی منه انتخاب می کنید؟! @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دوازدهم
IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۲۱۳۲۱۴.jpg @تجربیا @دوازدهم
صفحه ۵۵ و ۵۶ مصدر ها که قرمز هستن باید حفظ شن؟؟؟؟؟
میترسم تستی بیاره یا ۳ گزینه ای
اینو معنی میکنید IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۱۷۵۵۱۲.jpg @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۱۸۳۷۵۹.jpg مگه اسم مفعول نیست ؟! @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دوازدهم
سلام این فایل برای همه رشتهها مناسب هست میتونید استفاده کنید Arabiiii.pdf برای تعجیل در ظهور حضرت صاحب الزمان(عج) صلوات...
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۱۷۴۳۴۷.jpg
سلام مجدد این نمیشه بریده میشود؟ IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۱۷۵۱۱۵.jpg @تجربیا @دوازدهم
سلام مجدد اینجا چرا نمیگیم دشمنی* دانا بهتراز دوستی* نادان است؟ نکره چرا معنی نمیشه IMG_۲۰۲۴۰۵۲۵_۰۸۳۷۱۳.jpg
سلام استاد لطفا سعی کنید فایل دهم 99.1400 رو زودتر بفرستید
استاد یازدهم هم نگاهی کنید وبه ما هم بگید
پوریا مهدی زاده M.an