بررسی زیست کنکور در راه ابریشم آلاء
-
@M-an در بررسی زیست کنکور در راه ابریشم آلاء گفته است:
H_R
اره بگوچرا تبعیض قائل شدن😥 توی تیزر آخر فیلمه فقط پسر هست دختر نیست☹
-
H_R
میشه اونو دانش آموز فرض نکنی :face_with_tears_of_joy: فکر کن استادهننننننه اون دانش آموز معلومه استاد رو شتره😅 بگین دختر رو هم اضافه کنن خب 😥😥😥🤗🤗🤗🤗
-
@M-an
سلام وقت بخیر
یه سوال
اگر با برنامه راه ابریشم پیش بریم،به بودجه بندی امتحانای دی ماه میرسیم؟
یا اینکه جدا خودمون بخونیم؟ -
Fatemeh Babazadeh
سلام وقت بخیر
برنامع راه ابریشم مطابقت بالایی با برنامه گزینه 2 داره
و آزمون ها هم طوری برنامه ریزی میشن
که به امتحانات برسن
با این حال مباحث با تاریخ انتشارشون تو صفحه هر درس هست می تونید بررسی کنید@M-an
اهان
متشکرم 🙏🌺 -
H_R
میشه اونو دانش آموز فرض نکنی :face_with_tears_of_joy: فکر کن استادهننننننه اون دانش آموز معلومه استاد رو شتره😅 بگین دختر رو هم اضافه کنن خب 😥😥😥🤗🤗🤗🤗
-
H_R
:face_with_tears_of_joy:جدی من تا اخرین کلیپ منتظرم دختر هم اضافه شه ها🤨🤨🤨🤨🤨🤔🤔🤔🤔
-
@M-an سلام من که اینستا ندارم کجا می تونم فیلمو ببینم
-
@M-an سلام من که اینستا ندارم کجا می تونم فیلمو ببینم
-
سلام به آلایی ها به خصوص کنکوری های ۱۴۰۰
جلسه ۰ راه ابریشم زیست آلاء
لینک تماشای جلسهارزیابی تجربه گذشته برای پل زدن به سوی آینده
بیاید زیست کنکور نود و نه رو تاکتیکی، تکنیکی و راهبردی در اولین جلسه راه ابریشم بررسی کنیم و بفهمیم در مسیر پیش رو چه باید کرد.در این جلسه نکات کلیدی و مهمی در مورد تست زدن گفته میشه
توصیه می کنیم حتما همه بچه های تجربی ببینناستاد دوتا تغییر اساسی کردن :beaming_face_with_smiling_eyes:
اولیش فرم عینک
دومیشم خودتون بفهمید :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: -
استاد دوتا تغییر اساسی کردن :beaming_face_with_smiling_eyes:
اولیش فرم عینک
دومیشم خودتون بفهمید :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:melina mohtasham در بررسی زیست کنکور در راه ابریشم آلاء گفته است:
اولیش فرم عینک
دومیشم خودتون بفهمید :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:عهههههه اره اصلا توجه نکرده بودم به دومی الان فهمیدم:grinning_face_with_sweat: :grinning_squinting_face:
-
melina mohtasham در بررسی زیست کنکور در راه ابریشم آلاء گفته است:
اولیش فرم عینک
دومیشم خودتون بفهمید :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:عهههههه اره اصلا توجه نکرده بودم به دومی الان فهمیدم:grinning_face_with_sweat: :grinning_squinting_face:
H_R کامل فهمیدی میکروفون منظورم نیستا
-
H_R کامل فهمیدی میکروفون منظورم نیستا
melina mohtasham اره اره گرفتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
-
melina mohtasham اره اره گرفتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: