اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
اره دیگه یعنی نرسیده
بعد تازه فردا دوباره باید بری بینم مدیر بهت نامه میده یا نه
اگر داده تازه دوباره تا بخوای پست کنی تا بخدا برسه این بار اگر پست اشتباه نکنه و واقعا برسه و تا بخوان زنگ بزنن و...
قشنگ 2 هفته از همه عقبیم
Reza Mosavi
دیگه فایده نداره که.... -
Reza Mosavi
دیگه فایده نداره که....اره یگه
واسه همین من پیام دادم به ادمین تلگرام و اتفاقی افتاده و این که احتمال داره نامه نرسیده باشه رو گفتم و خواستم اگر بشه اسکن نامه و همچین کپی شناسنامه رو بدم تا فعلا کار راه بیفته تا بعدا نامه جدید برسه اما متاسفانه هنوز جوابی ندادن
فکر هم نکنم قبول کنن
-
اره یگه
واسه همین من پیام دادم به ادمین تلگرام و اتفاقی افتاده و این که احتمال داره نامه نرسیده باشه رو گفتم و خواستم اگر بشه اسکن نامه و همچین کپی شناسنامه رو بدم تا فعلا کار راه بیفته تا بعدا نامه جدید برسه اما متاسفانه هنوز جوابی ندادن
فکر هم نکنم قبول کنن
Reza Mosavi ولی به نظر من رسیده. چون پست میگه بسته تحویل گیرنده داده شده. اگر تا حالا با ما هیچ تماسی گرفته نشده به نظرم خوده مؤسسه این کارو نکرده
-
Reza Mosavi ولی به نظر من رسیده. چون پست میگه بسته تحویل گیرنده داده شده. اگر تا حالا با ما هیچ تماسی گرفته نشده به نظرم خوده مؤسسه این کارو نکرده
خدا کنه همین جوری که میگی باشه و رسیده باشه
ولی خب تا امشب مشخص میشه
تازه برو ی نگاه بنداز تو کل بچه های که اینجا پیام دادن فقط برا یکی تماس گرفته شده یعنی الا می خواد برای همه ی ما تا اخر شب زنگ بزنه ؟؟؟
-
خدا کنه همین جوری که میگی باشه و رسیده باشه
ولی خب تا امشب مشخص میشه
تازه برو ی نگاه بنداز تو کل بچه های که اینجا پیام دادن فقط برا یکی تماس گرفته شده یعنی الا می خواد برای همه ی ما تا اخر شب زنگ بزنه ؟؟؟
Reza Mosavi شاید باورت نشه. ولی من هم داشتم به همین موضوع فکر میکردم که چرا از بین این همه متقاضی فقط با ی نفر تا حالا تماس گرفتن؟ کم کم دارم به اجرا شدن این طرح شک میکنم.امیدم ناامید شده. این همه انتظار، استرس، بی برنامگی... و تا الان هیچی
-
Reza Mosavi شاید باورت نشه. ولی من هم داشتم به همین موضوع فکر میکردم که چرا از بین این همه متقاضی فقط با ی نفر تا حالا تماس گرفتن؟ کم کم دارم به اجرا شدن این طرح شک میکنم.امیدم ناامید شده. این همه انتظار، استرس، بی برنامگی... و تا الان هیچی
والا من خودم خیلی به الا مطئمنم و این که میون این همه ادم تو اینجا فقط به یک نفر زنگ زده باشن رو میزارم روی شانسی بودن این اتفاق و کسانی که بهشون زنگ زده شده این جا چیزی نگفتن اما واقعا امیدم خیلی کمه بخصوص که اصلا معلوم نیست نامه ها رسیده یانه و جوابی داده نمیشه بگذریم از استرس عقب موندن و...
اما دیگه امیدی ندارم فردا هم میرم دوباره نامه پست کنم اما احتمالا فایده ای نداره باز
-
والا من خودم خیلی به الا مطئمنم و این که میون این همه ادم تو اینجا فقط به یک نفر زنگ زده باشن رو میزارم روی شانسی بودن این اتفاق و کسانی که بهشون زنگ زده شده این جا چیزی نگفتن اما واقعا امیدم خیلی کمه بخصوص که اصلا معلوم نیست نامه ها رسیده یانه و جوابی داده نمیشه بگذریم از استرس عقب موندن و...
اما دیگه امیدی ندارم فردا هم میرم دوباره نامه پست کنم اما احتمالا فایده ای نداره باز
Reza Mosavi
بازم همونه سلمان نامه رو گم گور میکنه
به نظرم تو فکر وام باشیم بهتره
برا وام رفته بودیم الان طرح رو خریده بودیم -
Reza Mosavi ماهم همه مطمئنیم ولی بخدا از وقتی نامه رو پست کردیم برنامه ریزیمون رو طبق راه ابریشم چیدیم و الان که خبری هنوز نشده بخدا خیلی نگرانیم
-
Reza Mosavi
برا وام رفته بودیم الان طرح رو خریده بودیمارع بخدا
-
Reza Mosavi ماهم همه مطمئنیم ولی بخدا از وقتی نامه رو پست کردیم برنامه ریزیمون رو طبق راه ابریشم چیدیم و الان که خبری هنوز نشده بخدا خیلی نگرانیم
Hadi Developer واقعا همینه. وقتی شما اطمینان کنی و منتظر چیزی باشی که واقعا بهش نیاز داری ولی خبری نشه همه ی زندگیت بهم میریزه
-
بخدا درد منم هم همینه از همه عقب افتادیم برنامه ام رو چیده بودم با ابریشم
می خوام بشیم درس تخصصی بخونم اصلا نمی تونم همش میرم تو فکر این که خب ابریشم میاد و درست حسابی می خونمش و انگیزم رو از دست میدم
-
Reza Mosavi
برا وام رفته بودیم الان طرح رو خریده بودیمحس-یخی اگه خودمون رفته بودیم دم مؤسسه فرم ها رو تحویلشون میدادیم و همونجا مینشستیم تا کارمون راه میوفتاد الان همه چی حل بود
-
بخدا درد منم هم همینه از همه عقب افتادیم برنامه ام رو چیده بودم با ابریشم
می خوام بشیم درس تخصصی بخونم اصلا نمی تونم همش میرم تو فکر این که خب ابریشم میاد و درست حسابی می خونمش و انگیزم رو از دست میدم
Reza Mosavi تهیه ی منبع رو هم در نظر بگیر. که ما دلمون خوش بود با خرید راه ابریشم دیگه منبعی نیاز نداریم برا تهییه. از الان کم کم باس برم تو فکر قرض کردن کتاب
-
حس-یخی اگه خودمون رفته بودیم دم مؤسسه فرم ها رو تحویلشون میدادیم و همونجا مینشستیم تا کارمون راه میوفتاد الان همه چی حل بود
amirmahdi hesami
اره والا
زده به سرم برم دم موسسه تحصن کنم
پروتکل های بهدلشتی هم با من فقط نامه مو تایید کنن -
amirmahdi hesami
اره والا
زده به سرم برم دم موسسه تحصن کنم
پروتکل های بهدلشتی هم با من فقط نامه مو تایید کننحس-یخی مشکل اینه که سلمان خان گند زده و اصلا نامه ات رو نبرده
-
Reza Mosavi تهیه ی منبع رو هم در نظر بگیر. که ما دلمون خوش بود با خرید راه ابریشم دیگه منبعی نیاز نداریم برا تهییه. از الان کم کم باس برم تو فکر قرض کردن کتاب
اره باید فکر کتاب باشیم
-
حس-یخی مشکل اینه که سلمان خان گند زده و اصلا نامه ات رو نبرده
-
حس-یخی مشکل اینه که سلمان خان گند زده و اصلا نامه ات رو نبرده
Reza Mosavi من که ثانیه ای نمیتونم به این فکر کنم که دوباره برم مدرسه از مدیرمون امضا بگیرم که شاید امضا بکنه و به احتمال زیاد نمیکنه. بعد با این هزینه های زیاد، پست کنم شاید برسه شاید نرسه. بعد از این همه ماجرا دیگه کِی میخاد نتیجش بیاد؟
-
amirmahdi hesami در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
چون ایشون مدارکشون ناقصی داشته تماس گرفته شده ارسال کنن
گفتیم پیامک میزنیم پیامک هم دونه دونه نیست که
دسته دسته پیامک فرستاده میشهباید همه نامه ها باز بشن
مدارک کنترل بشن
مدرسه ها جدا بشن
اطلاعات وارد سیستم بشنوقتی اطلاع ندارین از بی برنامگی حرف میزنید
مگه آلاء موظف به این کار بوده !
این همه به فکر همه هست بعد اینطور میگید
بی انصافی نکنید
هنوز محتوای راه ابریشم منتشر نشدهگفتیم منتظر دریافت پیامک یا تماس باشید
اما فقط دارید اسپم میدین
به جای اینکه درستون رو بخونید