اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
- 
Reza Mosavi 
 خواهش میکنم ، منم تا امروز خیییییلی ناامید بودم
 و داشتم فکر میکردم که اگر جور نشه،.چکار کنم
 ولی خب خداروشکر اومد..
 انشالله برای شماهم تا اخر امروز میاد...Fatemeh Babazadeh شما هم با صاپست فرستادید؟ 
- 
amirmahdi hesami مجبوری خودت بری دمه در موسسه آلا Amin Rm راهم نمیدن. میگن تو انجمن خیلی حرف میزنی.  ایشالا خودشون پیام میدن ایشالا خودشون پیام میدن
- 
amirmahdi hesami 
 ممنون همچنین
 برا شما هم تا اخر شب میاد نگران نباشین
- 
Fatemeh Babazadeh شما هم با صاپست فرستادید؟ Amin Rm 
 نه من ادرسی که دادن رو نوشتم فقط
- 
Amin Rm 
 نه من ادرسی که دادن رو نوشتم فقطFatemeh Babazadeh خب پس انشالله برای من میاد.بچه ها دعا کنید . دارم دغ مرگ میشم 
- 
Fatemeh Babazadeh خب پس انشالله برای من میاد.بچه ها دعا کنید . دارم دغ مرگ میشم Amin Rm 
 بله میاد انشاءالله...
- 
Amin Rm 
 بله میاد انشاءالله...Fatemeh Babazadeh پیامک که برای شما اومد همون لحظه پک رو خریدید؟ 
- 
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است: میگم بچه ها شما هزینه رو پرداخت کردین ؟ 
 من رمز دوم ندارم که باید برید رمز پویا رو فعال کنید 
- 
هییی خدا پیش آلاء هم شانس نداشتم مارو گذاشتن اخری همه      
- 
هییی خدا پیش آلاء هم شانس نداشتم مارو گذاشتن اخری همه      Amir Ezadpanah برا شما هم میاد نگران نباشین 
- 
هییی خدا پیش آلاء هم شانس نداشتم مارو گذاشتن اخری همه      Amir Ezadpanah خداکنه بیاد برامون از استرس دارم میمیرم  
- 
حس-یخی 
 نگران نیستم باوا 
 آلاء کارش درسته منم ک مدارکم کامل و درسته ولی الان یکم سرشون شلوغه...تخفیفم ندادن فدا سرشون همون بدون تخفیف میخرم دیگه
- 
hadi developer 
 استرس چرا؟ 
 جواب کنکور نیست ک اخه؛ شما روز های کنکور چیکار میکنی  
 هنوز وقت هست ان شالله پیام میدن...ندادن هم بدون تخفیف بخر دیگه تازه میگن اقصات هم قبول میکنن .
- 
Amir Ezadpanah خداکنه بیاد برامون از استرس دارم میمیرم  Hadi Developer میاد نگران نباشین