زمان شروع راه ابریشم
-
H_R الان طرح به دستت رسیده؟؟
رضا آلناصر خیر
-
بالاخره زمان دریافت راه ابریشم چند مهره؟
راهنما-زیست -
از 1مهر شروع میشه راه ابریشم درسته من فیزیک و شیمیو خریدم یعنی از امروز شروع میشه لطفا جواب بدید
owl 28 چون قراره فرسنگ ها ۳ هفته ایی منتشر بشن
از ۵ مهر که اول هفتس احتمالا انتشار شروع میشه
طبق برنامه ایم که تو راه ابریشم ها زده،همه از ۵ مهر برنامه چیده بودن -
بالاخره زمان دریافت راه ابریشم چند مهره؟
راهنما-زیستmahdi mangenehchi سلام... از اول مهر مهر پیله ها در حساب فعال میشه و باید اونارو تا پنج مهر دید... از پنج مهر فرسنگ اول راه ابریشم در حساب ها فعال میشه
-
mahdi mangenehchi سلام... از اول مهر مهر پیله ها در حساب فعال میشه و باید اونارو تا پنج مهر دید... از پنج مهر فرسنگ اول راه ابریشم در حساب ها فعال میشه
Amin Hosseinzadeh سلام . کی به شما گفته این رو ؟
-
سلام دوستان ، لطفا مواظب کلماتی ک به کار میبریم باشیم ، ک یوخ موجب دل ازری نشه ، دوما من خودم به شدت منتظرم و خیلیم هیجان داااااارم ، این یه نکته نکته دوم انگار امروز الا سرگرم پیامک های طرح پرچم هست پس همینطوری تحت فشارا ما دیگ بیشتر تحت فشار ندیمشون بهتره ، سوما توی فرسنگ اول چند تا پیله است ک اونا برای تقویت پایه و فرسنگ ها هم به منظور بودجه بندی ازمونه پس اندکی صبور باشیم در کنار هیجاااااان😍😍
-
mahdi mangenehchi سلام... از اول مهر مهر پیله ها در حساب فعال میشه و باید اونارو تا پنج مهر دید... از پنج مهر فرسنگ اول راه ابریشم در حساب ها فعال میشه
Amin Hosseinzadeh
واقعاااا ؟؟؟؟؟
یعنی از امروز شروع شده ؟ -
من فک کردم فقط من ذوق زدم هر دو دقه چک میکنم ببینم آپلود کردن فیلمارو یا نه 😍😂🤦🏻♀️
-
همه ذوق زده های راه ابریشم اینجا جمعن که😅🤣
-
بچه ها امروز پیله ها میاد
-
owl 28 چون قراره فرسنگ ها ۳ هفته ایی منتشر بشن
از ۵ مهر که اول هفتس احتمالا انتشار شروع میشه
طبق برنامه ایم که تو راه ابریشم ها زده،همه از ۵ مهر برنامه چیده بودن -
Amin Hosseinzadeh سلام . کی به شما گفته این رو ؟
mohammad choupani از مدیر
-
Amin Hosseinzadeh
واقعاااا ؟؟؟؟؟
یعنی از امروز شروع شده ؟ -
@Sahar-tuo
سلام
از ۵ مهر فرسنگ شروع میشه
از اول مهر پیله ها قراره آپلود بشن -
من فک کردم فقط من ذوق زدم هر دو دقه چک میکنم ببینم آپلود کردن فیلمارو یا نه 😍😂🤦🏻♀️
Chekav Chekav منم همینطوریم😂😂😂👊👌
-
Amin Hosseinzadeh عزیز
پیله های راه ابریشم زیست شناسی من هنوز فعال نشده لطفا راهنمایی کنید.
راهنما-زیست -
Amin Hosseinzadeh عزیز
پیله های راه ابریشم زیست شناسی من هنوز فعال نشده لطفا راهنمایی کنید.
راهنما-زیستmahdi mangenehchi خب هنوز اپلود نکردن... گفتن تا اخر امروز اپلود میشه