نتایج پرچم
-
@M-an
هموزم میشه امیدوار بود؟نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian سلام ان شاءالله ، منم هنوز منتظرم
-
Atiyeh Mohammadian سلام ان شاءالله ، منم هنوز منتظرم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشهاب آراسته
ان شاء الله -
شهاب آراسته
ان شاء اللهنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
شهاب آراسته
ان شاء اللهنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian اگه قرار باشه همه تایید بشن به احتمال خیلی زیاد پیام میدن ولی اگه قرار باشه کسانی رد بشن دیگه اون موقع خیلی بد جور میشه
-
Atiyeh Mohammadian اگه قرار باشه همه تایید بشن به احتمال خیلی زیاد پیام میدن ولی اگه قرار باشه کسانی رد بشن دیگه اون موقع خیلی بد جور میشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@M-an
هموزم میشه امیدوار بود؟بله فردا هم پیامک فرستاده میشه
-
بله فردا هم پیامک فرستاده میشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an
خب پس به امید فردا ان شاء الله -
@M-an
خب پس به امید فردا ان شاء اللهنوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian
سلام وقت بخیر من داخل یکی از استورهای پیج خوندم میتونیم اگه تیک طرح پرچم فعال نشده فعالش کنیم تا رسیدگی بشه چطوری هست
چون هنوز هیچ پیامی برای من نیومده -
Atiyeh Mohammadian
سلام وقت بخیر من داخل یکی از استورهای پیج خوندم میتونیم اگه تیک طرح پرچم فعال نشده فعالش کنیم تا رسیدگی بشه چطوری هست
چون هنوز هیچ پیامی برای من نیومدهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsara bahar سلام خود مدیر گفتن یه تیکت جدید درست کنین تا رسیدگی بشه من درست کردم و لینکو اونجا برام فرستادن
-
sara bahar سلام خود مدیر گفتن یه تیکت جدید درست کنین تا رسیدگی بشه من درست کردم و لینکو اونجا برام فرستادن
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian چطوری باید درستش کنیم؟؟!
-
Atiyeh Mohammadian چطوری باید درستش کنیم؟؟!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsara bahar برای طرح پرچم طبق مراحل زیر ثبت تیکت رو انجام بدین
مرحله اول=وارد لینک زیر بشین
https://alaatv.com/t#/t/create