زمان شروع راه ابریشم
-
سلام به همگی پیله های شیمی برای من اومده فعلا که همش محاسباته...استاد پویان نظر ترکوندن...تا فردا صبح بقیه پیله ها هم قرار میگیرن...امشبو خوب بخوابید که فردا عازم سفریم...😂😂😂
-
M.an ایا توی پیله ها جزوه هم وجود داره؟
Amin Hosseinzadeh جزوه هست من توی سایت دیدم ولی نرم افزار نیستش
-
ااااا من یه لحظه رفتم اومد کل فیلما رو گذاشتن که🤣😧
-
سلام به همگی پیله های شیمی برای من اومده فعلا که همش محاسباته...استاد پویان نظر ترکوندن...تا فردا صبح بقیه پیله ها هم قرار میگیرن...امشبو خوب بخوابید که فردا عازم سفریم...😂😂😂
سیدمحمد مهدی حسن زاده انشالله که به نتیجه برسیم یکم ویدیو ها وقت گیره ولی چه میشه کرد
-
بچه ها کلا واسه راه ابریشم از سایت برید بهتره
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده اره خداوکیلی
-
H_R اها خیلی ممنون
-
H_R اها خیلی ممنون
@Infinitie-A خواهش میکنم
-
H_R اها خیلی ممنون
-
@Infinitie-A H_R
بچه ها یه سوال انضباط هم تو امتحان نهاییمون مهمه؟
ینی تو کارنامه امتحان نهایی مطرح میشه؟@Sahar-tuo توی کارنامه نمره شو مینویسن
نمره ۳ سال انضباط هم مینویسن ولی مثل اینکه توی معدل نهایی تاثیری نداره -
سلام دوستان ، لطفا مواظب کلماتی ک به کار میبریم باشیم ، ک یوخ موجب دل ازری نشه ، دوما من خودم به شدت منتظرم و خیلیم هیجان داااااارم ، این یه نکته نکته دوم انگار امروز الا سرگرم پیامک های طرح پرچم هست پس همینطوری تحت فشارا ما دیگ بیشتر تحت فشار ندیمشون بهتره ، سوما توی فرسنگ اول چند تا پیله است ک اونا برای تقویت پایه و فرسنگ ها هم به منظور بودجه بندی ازمونه پس اندکی صبور باشیم در کنار هیجاااااان😍😍
@sadegh-gh32 ببخشید دیگه پیله ندارن ؟همین سری فقط باید ببینمیشون ؟
-
@sadegh-gh32 ببخشید دیگه پیله ندارن ؟همین سری فقط باید ببینمیشون ؟
farzaneh sadeghi سلام ، برا ما ریاضیا هنوز مونده ریاضی و فیزیک رو امرو انشالله اپلود میکنن ، والا اونجوری ک من فهمیدم بچه ها اگ در یه مبحث پایه ایی نیاز داشته باشند میتونن درخواست بدن و اگه واقعا نیاز بود انگار اضافه میشه ، ولی فکر کنم کامل و خوب جا بیوفته مطالب پیله 🌹 بله انگار پیله فقط قبل از فرسنگ اول ابجاد میشه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد