اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
morteza alaei سلام صبح بخیر برا منم هنوز نیومداه
amirmahdi hesami میاد انشالله
-
morteza alaei سلام صبح بخیر برا منم هنوز نیومداه
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmahdi hesami برا منم اما خب جای نگرانی نیس
اول صبحه خوب تازه -
amirmahdi hesami برا منم اما خب جای نگرانی نیس
اول صبحه خوب تازهنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri ساعت ۱۲ اینا میاد
-
Fereshteh Jahangiri ساعت ۱۲ اینا میاد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی
واقعا؟! -
Fereshteh Jahangiri ساعت ۱۲ اینا میاد
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی اره بابا مهم اینه بالاخره میاد
-
حس-یخی
واقعا؟!نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian
دیروز اولین بار برا ما ساعت ۱۲ اومد -
Atiyeh Mohammadian
دیروز اولین بار برا ما ساعت ۱۲ اومدنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی الام خریذیش تو؟
برنامه هم داره؟ -
حس-یخی الام خریذیش تو؟
برنامه هم داره؟نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri من نه
کارت ملت رمز دوم داشته باشه ندارم
-
Fereshteh Jahangiri من نه
حس-یخی با هرکارتی که رمز دوم داشته باشه میشه درگاهش بانک ملت همین
-
Fereshteh Jahangiri من نه
حس-یخی البته رمز پویا میخواد احتمالا
-
حس-یخی البته رمز پویا میخواد احتمالا
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar دارم رمز پویا ولی برا کارت ملیه میشع ؟
-
Amir Tajfar دارم رمز پویا ولی برا کارت ملیه میشع ؟
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Aryan
اخه من با اینا سرو کار ندارم که از کسی هم سوال نپرسیدم خیال می کردم فقط با بانک ملت میشه ممنون لطف کردین
-
Amir Tajfar دارم رمز پویا ولی برا کارت ملیه میشع ؟
حس-یخی اره حالا امتحان کن
-
@Dr-Aryan
اخه من با اینا سرو کار ندارم که از کسی هم سوال نپرسیدم خیال می کردم فقط با بانک ملت میشه ممنون لطف کردین
حس-یخی بقیه پیله ها کی منتشر میشه؟کلا فرسنگ اول کی منتشر میشه؟
-
حس-یخی بقیه پیله ها کی منتشر میشه؟کلا فرسنگ اول کی منتشر میشه؟
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar والا خبر ندارم من الان پرداخت کردم ببرم اینارو ببینم چه زیادم هست شما میخواهین ۴ تا کتاب رو ببینین ؟
-
حس-یخی اره حالا امتحان کن
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar اره شد ممنون
-
Amir Tajfar والا خبر ندارم من الان پرداخت کردم ببرم اینارو ببینم چه زیادم هست شما میخواهین ۴ تا کتاب رو ببینین ؟
حس-یخی من زیست ندارم، فیزیک هم از جای دیگه میخونم شیمی میمونه و ریاضی، که همون ریاضیات ریاضی شامل حسابان و آمار و گسسته و هندسه و ریاضیه، تو طول سه هفته میشه همشو خوند فقط کاش کل فرسنگ اول منتشر میشد با همه پیله ها جزوه هاشو پرینت میگرفتم بدونم چیکار میکنم
-
حس-یخی من زیست ندارم، فیزیک هم از جای دیگه میخونم شیمی میمونه و ریاضی، که همون ریاضیات ریاضی شامل حسابان و آمار و گسسته و هندسه و ریاضیه، تو طول سه هفته میشه همشو خوند فقط کاش کل فرسنگ اول منتشر میشد با همه پیله ها جزوه هاشو پرینت میگرفتم بدونم چیکار میکنم
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar دقیقا کاشکی جزو هارو زود تر بزارن
برا اینم تحصن کنیم ؟ -
Amir Tajfar دقیقا کاشکی جزو هارو زود تر بزارن
برا اینم تحصن کنیم ؟حس-یخی اره واقعا فریضه درسی همچین چیزی