زیست1/فصل 1
-
@Infinitie-A اتفاقا اومده
تو کتاب ما نگفته که یاخته ی نوع دوم سنگفرشیه تک لایه اس
پس سنگفرشی تک لایه نیست
اما گفته که یاخته های دیواره ی حبابک رو اکثرا یاخته های سنگفرشی تک لایه میپوشونن پس یاخته ی نوع دوم سنگفرشی تک لایه نیست تمامramses kabir اولا که اگه چیزی گفته نشده باشه دلیل بر این نیست که اون چیز وجود نداشته باشه
دوما قید اکثرا هم کتاب نگفته و من نمیدونم شما از کجا اینو میگی
این هم متن کتاب...
من که قید اکثر نمیبینم -
ramses kabir اولا که اگه چیزی گفته نشده باشه دلیل بر این نیست که اون چیز وجود نداشته باشه
دوما قید اکثرا هم کتاب نگفته و من نمیدونم شما از کجا اینو میگی
این هم متن کتاب...
من که قید اکثر نمیبینم@Infinitie-A تو کتاب چاپ ۹۸
نوشته که
دیواره ی حبابک از دو نوع یاخته تشکیل شده
اول سنگفرشی ساده که فراوان ترند و دوم یاخته های نوع دوم که با ظاهری متفاوت دیده میشوند
ولی من میبینم -
@Infinitie-A تو کتاب چاپ ۹۸
نوشته که
دیواره ی حبابک از دو نوع یاخته تشکیل شده
اول سنگفرشی ساده که فراوان ترند و دوم یاخته های نوع دوم که با ظاهری متفاوت دیده میشوند
ولی من میبینمramses kabir میشه بگی کجای این تصویری که فرستادی حرف از تک لایه ای بودن اکثر یاخته های دیواره حبابک زده!؟
من که هرچی این متن رو میخونم میبینم داره در مورد تعداد یاخته ها صحبت میکنه و نه اینکه چند لایه ان!
کتاب من چاپ ۹۷ ته و با کتاب تو فرق داره
ولی باز هم فرقی توی بحث ما نداره
چون عبارت کتاب من عینا توی کتاب شما هم اومده
این عکس از پی دی اف زیست دهم چاپ ۹۸ هست
و من باز هم قید اکثری که شما ازش حرف میزنی رو نمیبینم... -
@Infinitie-A اتفاقا اومده
تو کتاب ما نگفته که یاخته ی نوع دوم سنگفرشیه تک لایه اس
پس سنگفرشی تک لایه نیست
اما گفته که یاخته های دیواره ی حبابک رو اکثرا یاخته های سنگفرشی تک لایه میپوشونن پس یاخته ی نوع دوم سنگفرشی تک لایه نیست تمامramses kabir سلام.
استاد موقاری گفتن که سلول های دیواره حبابک همه از نوع پوششی تک لایه هستن.
سلول های نوع اول سنگفرشی تک لایه
و سلول های نوع دوم با ظاهری کاملا متفاوت هستن.اونا هم سلول های پوششی تک لایه هستن ولی از نوع سنگفرشی نیستن
@mitra-ism-rahmani @Infinitie-A -
-
سلام
از همه به خاطر محبتشون ممنونم
من دوازدهمم برا همین مرجع اصلیم برای دهم کتاب چاپ 97 هست
هنوز تدریس فصل تنفس استاد را ندیدم اما با توجه به صحبت های شما یاخته های سورفاکتانت ساز پوششی اند تک لایه بودن هم از تو شکل میشه متوجه شد -
اما @Infinitie-A عزیز کنار عکس پایین صفحه 44 قسمت سبز رنگ همون خط اول گفته شده دیواره حبابک ها از دونوع اند یعنی اگر طبق حرف استاد هر دو پوششی اندولی نمیتونیم بگیم هردو سنگفرشی اند
-
ramses kabir سلام.
استاد موقاری گفتن که سلول های دیواره حبابک همه از نوع پوششی تک لایه هستن.
سلول های نوع اول سنگفرشی تک لایه
و سلول های نوع دوم با ظاهری کاملا متفاوت هستن.اونا هم سلول های پوششی تک لایه هستن ولی از نوع سنگفرشی نیستن
@mitra-ism-rahmani @Infinitie-A -
ramses kabir میشه بگی کجای این تصویری که فرستادی حرف از تک لایه ای بودن اکثر یاخته های دیواره حبابک زده!؟
من که هرچی این متن رو میخونم میبینم داره در مورد تعداد یاخته ها صحبت میکنه و نه اینکه چند لایه ان!
کتاب من چاپ ۹۷ ته و با کتاب تو فرق داره
ولی باز هم فرقی توی بحث ما نداره
چون عبارت کتاب من عینا توی کتاب شما هم اومده
این عکس از پی دی اف زیست دهم چاپ ۹۸ هست
و من باز هم قید اکثری که شما ازش حرف میزنی رو نمیبینم... -
خواهش میکنم
@mitra-ism-rahmani