زیست1/فصل 1
-
@mitra-ism-rahmani کلاااا غلطه اصلا ما یاخته پوششی تک لایه هم داریم که ترشحات داره!
هر کی گفت کجا!؟سورفاکتانت رو کی ترشح میکنه؟!
@Infinitie-A سلام دوست عزیز
با توجه به کتاب ما هیچ جای کتاب اشاره نکرده که یاخته ی نوع دوم جز سنگ فرشی تک لایه اس -
@mitra-ism-rahmani یاخته های مری سنگفرشی چند لایه هستن و ماده ی مخاطی ترشح میکنن
اما یاخته های سنگفرشی تک لایه اگه منظور طراح سوال این باشه که در کلیه ما فرایند تراوشو داریم که از یاخته ها موادی مثل اوره خارج میشه میتونیم استنباط کنیم اما
در کل جمله باید درست باشهramses kabir جمله غلطه
از ریشه هم غلطه،اومده گفته یاخته سنگفرشی تک لایه ترشحات نداره،خب ما میدونم که داره،اصلا وقتی همون جمله اولش غلطه دیگه نیازی به مقایسه کردنش با سنگفرشی چند لایه نیس -
ramses kabir جمله غلطه
از ریشه هم غلطه،اومده گفته یاخته سنگفرشی تک لایه ترشحات نداره،خب ما میدونم که داره،اصلا وقتی همون جمله اولش غلطه دیگه نیازی به مقایسه کردنش با سنگفرشی چند لایه نیس@Infinitie-A نگاه یاخته ی نوع دوم سنگ فرشی هست
اما تک لایه نیست پس نمیتونیم سر خود نظر بدیم که جمله اولش غلطه -
@Infinitie-A سلام دوست عزیز
با توجه به کتاب ما هیچ جای کتاب اشاره نکرده که یاخته ی نوع دوم جز سنگ فرشی تک لایه اسramses kabir باید استنباط بشه از متن کتاب
قشنگ یادمه یه دبیری اومد استنباطش کرد تازه خود اقای موقاری هم توی فیلمای دهم این موضوع رو توضیح داد،الان کتاب جلوم نیست و الا میگفتم چطور میگیم که بافت پوششیه -
ramses kabir باید استنباط بشه از متن کتاب
قشنگ یادمه یه دبیری اومد استنباطش کرد تازه خود اقای موقاری هم توی فیلمای دهم این موضوع رو توضیح داد،الان کتاب جلوم نیست و الا میگفتم چطور میگیم که بافت پوششیه@Infinitie-A منم میدونم که پوششیه
اما تک لایه نیست دوست عزیز -
@Infinitie-A نگاه یاخته ی نوع دوم سنگ فرشی هست
اما تک لایه نیست پس نمیتونیم سر خود نظر بدیم که جمله اولش غلطهramses kabir تک لایه اس صد درصد
اصلا متن کتابه
گفته که دیواره ی حبابک از بافت پوششی یک لایه ساخته شده است -
@Infinitie-A منم میدونم که پوششیه
اما تک لایه نیست دوست عزیزramses kabir تک لایه بودنش رو از روی شکل کتاب هم میشه استنباط کرد
-
ramses kabir تک لایه بودنش رو از روی شکل کتاب هم میشه استنباط کرد
@Infinitie-A نگاه
هر تک لایه ای که تک لایه نیست
نگاه منظورم اینه که ما به سلول های رگ ها درون شامه و این ها میگیم سنگفرشی تک لایه
که این سلول ها تو این دسته جای میگیرن
اما سلول های نوع دوم با اینکه از جنس سنگفرشی ان اما تو دسته ی سلولهای سنگفرشی تک لایه قرار نمیگیرن دوست عزیز -
@Infinitie-A نگاه
هر تک لایه ای که تک لایه نیست
نگاه منظورم اینه که ما به سلول های رگ ها درون شامه و این ها میگیم سنگفرشی تک لایه
که این سلول ها تو این دسته جای میگیرن
اما سلول های نوع دوم با اینکه از جنس سنگفرشی ان اما تو دسته ی سلولهای سنگفرشی تک لایه قرار نمیگیرن دوست عزیزramses kabir یعنی چی هر تک لایه ای،تک لایه نیست!
من کاری یه بحث علمی و دقیقش ندارم،فعلا باید سر کنکور مانور بدیم
در ضمن حتی اگه حرف شما درست هم باشه،همچین چیزی تو کتاب ما نیومده و در نتیجه فعلا به کار ما نمیاد -
ramses kabir یعنی چی هر تک لایه ای،تک لایه نیست!
من کاری یه بحث علمی و دقیقش ندارم،فعلا باید سر کنکور مانور بدیم
در ضمن حتی اگه حرف شما درست هم باشه،همچین چیزی تو کتاب ما نیومده و در نتیجه فعلا به کار ما نمیاد@Infinitie-A اتفاقا اومده
تو کتاب ما نگفته که یاخته ی نوع دوم سنگفرشیه تک لایه اس
پس سنگفرشی تک لایه نیست
اما گفته که یاخته های دیواره ی حبابک رو اکثرا یاخته های سنگفرشی تک لایه میپوشونن پس یاخته ی نوع دوم سنگفرشی تک لایه نیست تمام -
@Infinitie-A اتفاقا اومده
پس سنگفرشی تک لایه نیست
اما گفته که یاخته های دیواره ی حبابک رو اکثرا یاخته های سنگفرشی تک لایه میپوشونن پس یاخته ی نوع دوم سنگفرشی تک لایه نیست تمامramses kabir اولا که اگه چیزی گفته نشده باشه دلیل بر این نیست که اون چیز وجود نداشته باشه
دوما قید اکثرا هم کتاب نگفته و من نمیدونم شما از کجا اینو میگی
این هم متن کتاب...
من که قید اکثر نمیبینم -
ramses kabir اولا که اگه چیزی گفته نشده باشه دلیل بر این نیست که اون چیز وجود نداشته باشه
دوما قید اکثرا هم کتاب نگفته و من نمیدونم شما از کجا اینو میگی
این هم متن کتاب...
من که قید اکثر نمیبینم@Infinitie-A تو کتاب چاپ ۹۸
نوشته که
دیواره ی حبابک از دو نوع یاخته تشکیل شده
اول سنگفرشی ساده که فراوان ترند و دوم یاخته های نوع دوم که با ظاهری متفاوت دیده میشوند
ولی من میبینم -
@Infinitie-A تو کتاب چاپ ۹۸
نوشته که
دیواره ی حبابک از دو نوع یاخته تشکیل شده
اول سنگفرشی ساده که فراوان ترند و دوم یاخته های نوع دوم که با ظاهری متفاوت دیده میشوند
ولی من میبینمramses kabir میشه بگی کجای این تصویری که فرستادی حرف از تک لایه ای بودن اکثر یاخته های دیواره حبابک زده!؟
من که هرچی این متن رو میخونم میبینم داره در مورد تعداد یاخته ها صحبت میکنه و نه اینکه چند لایه ان!
کتاب من چاپ ۹۷ ته و با کتاب تو فرق داره
ولی باز هم فرقی توی بحث ما نداره
چون عبارت کتاب من عینا توی کتاب شما هم اومده
این عکس از پی دی اف زیست دهم چاپ ۹۸ هست
و من باز هم قید اکثری که شما ازش حرف میزنی رو نمیبینم... -
@Infinitie-A اتفاقا اومده
پس سنگفرشی تک لایه نیست
اما گفته که یاخته های دیواره ی حبابک رو اکثرا یاخته های سنگفرشی تک لایه میپوشونن پس یاخته ی نوع دوم سنگفرشی تک لایه نیست تمامramses kabir سلام.
استاد موقاری گفتن که سلول های دیواره حبابک همه از نوع پوششی تک لایه هستن.
سلول های نوع اول سنگفرشی تک لایه
و سلول های نوع دوم با ظاهری کاملا متفاوت هستن.اونا هم سلول های پوششی تک لایه هستن ولی از نوع سنگفرشی نیستن
@mitra-ism-rahmani @Infinitie-A -
-
سلام
از همه به خاطر محبتشون ممنونم
من دوازدهمم برا همین مرجع اصلیم برای دهم کتاب چاپ 97 هست
هنوز تدریس فصل تنفس استاد را ندیدم اما با توجه به صحبت های شما یاخته های سورفاکتانت ساز پوششی اند تک لایه بودن هم از تو شکل میشه متوجه شد -
اما @Infinitie-A عزیز کنار عکس پایین صفحه 44 قسمت سبز رنگ همون خط اول گفته شده دیواره حبابک ها از دونوع اند یعنی اگر طبق حرف استاد هر دو پوششی اندولی نمیتونیم بگیم هردو سنگفرشی اند
-
ramses kabir سلام.
استاد موقاری گفتن که سلول های دیواره حبابک همه از نوع پوششی تک لایه هستن.
سلول های نوع اول سنگفرشی تک لایه
و سلول های نوع دوم با ظاهری کاملا متفاوت هستن.اونا هم سلول های پوششی تک لایه هستن ولی از نوع سنگفرشی نیستن
@mitra-ism-rahmani @Infinitie-A -
ramses kabir میشه بگی کجای این تصویری که فرستادی حرف از تک لایه ای بودن اکثر یاخته های دیواره حبابک زده!؟
من که هرچی این متن رو میخونم میبینم داره در مورد تعداد یاخته ها صحبت میکنه و نه اینکه چند لایه ان!
کتاب من چاپ ۹۷ ته و با کتاب تو فرق داره
ولی باز هم فرقی توی بحث ما نداره
چون عبارت کتاب من عینا توی کتاب شما هم اومده
این عکس از پی دی اف زیست دهم چاپ ۹۸ هست
و من باز هم قید اکثری که شما ازش حرف میزنی رو نمیبینم...