راه ابریشم طرح پرچم
-
سلام برای من پیام اومده وارد اینکه میشم نوشته سفارش مطلق به شما نمیباشد
میشه بگید منظورش چیه؟ -
سلام برای من پیام اومده وارد اینکه میشم نوشته سفارش مطلق به شما نمیباشد
میشه بگید منظورش چیه؟سهیل افشاری برای طرح پرچم منظورم هستش
-
@M-an
خیلی ممنون ولی بعدش باید چیکار کنم میشه کامل توضیح بدید؟ -
@M-an
آخه من مریم توی حساب کاربریش نمیدونم چیکار کنم
میرم انتخاب میکنم پکیج کاملش رو ولی باز هم با همون
قیمت (که با تخفیف ۳۵درصد است) برای پرداخت وارد این میشم -
@M-an
خیلی ممنون ولی بعدش باید چیکار کنم میشه کامل توضیح بدید؟ -
سلام
سهیل ساکن چه شهری هستی؟ -
باید از لینکی که براتون پیامک شده استفاده کنید
یکبار خروج از سایت رو بزنید
مجدد رو لینکی که پیامک شده کلیک کنید
کدملی و شماره موبایلی که همراه نامه فرستاده بودین رو وارد کنید
بعد پرداخت می کنید ۲۰ درصد کل قیمت پک رو@M-an سلام، ببخشید پیله ها تو طول سال منتشر میشه یا همش یک جا منتشر میشه؟ یعنی الان پیله شیمی تموم شد؟
و این که محتویات و جزوه هر فرسنگ اونم توی طول سه هفته هی اروم اروم منتشر میشه یا هر فرسنگ یک جا فیلم ها و جزوش آپلود میشه؟ -
@M-an سلام، ببخشید پیله ها تو طول سال منتشر میشه یا همش یک جا منتشر میشه؟ یعنی الان پیله شیمی تموم شد؟
و این که محتویات و جزوه هر فرسنگ اونم توی طول سه هفته هی اروم اروم منتشر میشه یا هر فرسنگ یک جا فیلم ها و جزوش آپلود میشه؟Amir Tajfar
سلام
فقط برای درس شیمی طول سال هم پیله خواهیم داشت بقیه همین اول سال منتشر میشنبرای همه راه ابریشم ها اگر فکر کردین پیله ای لازمه می تونید بگید بررسی کنیم و در صورت نیاز ضبط کنیم
فرسنگ ها هم تلاشمون این هست اول هر فرسنگ منتشر بشه در هر صورت خوراک هر هفته رو اون هفته خواهید داشت
-
Amir Tajfar
سلام
فقط برای درس شیمی طول سال هم پیله خواهیم داشت بقیه همین اول سال منتشر میشنبرای همه راه ابریشم ها اگر فکر کردین پیله ای لازمه می تونید بگید بررسی کنیم و در صورت نیاز ضبط کنیم
فرسنگ ها هم تلاشمون این هست اول هر فرسنگ منتشر بشه در هر صورت خوراک هر هفته رو اون هفته خواهید داشت
@M-an ویدئو مشکلی نداره هرچند اگر کل فرسنگ اول همش با هم منتشر بشه خیلی عالی تره اما جزوه های فرسنگ اول رو اگه همین اول میشه منتشر کنید چون باید پرینت بگیریم و فنربندی و... وقت میبره نمیشه هم هی هر هفته بریم پرینت بگیریم و باز دوباره فنر بندی کنیم اگه میشه کل جزوه و تست و درسنامه فرسنگ اول رو منتشر کنید
-
Amir Tajfar
سلام
@M-an یعنی این یازده جلسه ای که قراره برای ریاضس امروز منتشر بشه کل پیله های ریاضیه دیگه؟