اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar نه بابا حرف چاپ نکن تو برنامه زده از ۵ مهر که ....
-
یه چند وقته آلا اونطور ک باید به حرفاش عمل نمیکنه، اول برای طرح پرچم که میگفت بعد از این که رسید سه روز بعد نتیجش میاد که بعد یه هفته هم نیومد، بعدم قرار بود راه ابریشم از یک مهر منتشر بشه طبق چیزی که تو خود راه ابریشم نوشته که نشد، بعدم قرار بود امروز پیله جدید منتشر بشه که نشد...
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Davoud Tj on ۲ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Davoud Tj من
-
سلام امروز هم گذشت و هیچ پیامی یا تماسی از طرف آلا در یافت نکردم مدیران ممنون میشم اگه هر چه زودتر پیامک یا تماس تایید شدن طرح پرچم رو بگیرم چون میترسم زمان بگذره و درسا جمع بشنچون اگه جمع بشن سخت میشه
آیا کسی هست که هنوزم پیامک یا تماسی دریافت نکرده ممنون میشم جوا بدین باتشکر Tj -
Amir Tajfar فک کنم دیگه نباشه همین هارو باید تا ۵ مهر تموم کنیم
والا من میترسم خیلی وقت بگیره اخه یکی دوتا که نیست هر فیلمم سیچهل دقیقه است -
حس-یخی امشب قرار بود پیله اضافه بشه چی شد پس
-
Mahdi Arefpoor واسه من که نیومده
-
سلام کسی بوده اصلا که پیامش توی امروز اومده باشه ؟!
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین الان هنوز هیچی نگفتن
چشم به راه پیام
گوش به زنگ صدای پیام -
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri حتما میفرستن نگران نباش
-
-
Fereshteh Jahangiri کلا خیلی چیزا میگن، انتشار محتوای راه ابریشم رو زده هم از یک مهر تا حالا که هیچی ندیدیم کل جزوه فرسنگ اول رو هم نمیدن لاقل بریم پرینت بگیریم هی هر هفته نریم و بیایم برای پرینت و فنر
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی اره
اخه اون روز که زنگ زدن گفتن میفرستیم ولی خب نفرستادن -
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar منم قصد ندارم ک بیشترربکیرم یه فیزیک و یه حسابان اگه شد یه امار
عمومیارو دارم -
حس-یخی زحمت نشه
-
Amir Tajfar
به خوب ادمی سپردی
الان میرم نصب میکنم میپرسم -
Fereshteh Jahangiri قیمت اصلی پک میشه ۲ میلیون و ۵۰۰ تومن
-
حس-یخی به اون خوش صدا پیام ندادی برای جزوه؟
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri پونصد تومن باید واریز کنی
پست 759 از 1397