اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
کمی انصاف بابا زود قضاوت نکنیم الا داره سخت واسه من و شما تلاش می کنه یک می تونست مثل خیلی موسسه ها فقط به فکر پول باشه دیگه امسال دوره رایگان نزاره دو ایا از صفر تا صد ها کم شده نه والله زیادم شده داره برای پایه هفتم هشتم نهم هم برنامه می ریزه ایا الا مجبوره این همه صفر تا صد بزاره استدیو جدید بزنه نه پس کمی صبر کنیم برای همه چی هی اعتراض معنی نداره @دانش-آموزان-آلاء
Alireza abdi اره واقعا اینو گل گفتی
-
زنگ هم که میزنم برنمیدارید
راستی بچه ها واقعا نتیجه دهندس این پک در مقایسه با پک های موسسات دیگه؟
اینو بگین لطفاAlireza K 1 بگید لطفا
-
Amir Tajfar نه بابا حرف چاپ نکن تو برنامه زده از ۵ مهر که ....
-
مقایسه اقای ثابتی با منتظری حرف آخر چجوریع
؟
یا مثلا شیمی پویان نظر مسائل خوب پوشش میده تو راه ابریشم؟ -
؟
یا مثلا شیمی پویان نظر مسائل خوب پوشش میده تو راه ابریشم؟Alireza K 1
اقای پویان نظر حرف ندارن واقعا
تدریسشون عالیه!!!
من هم صفرتاصدشونو دیدم
و هم امروز دوتا از پیله هارو دیدم -
Alireza K 1
اقای پویان نظر حرف ندارن واقعا
تدریسشون عالیه!!!
من هم صفرتاصدشونو دیدم
و هم امروز دوتا از پیله هارو دیدمFatemeh Babazadeh آقای ثابتی چی؟
-
Fatemeh Babazadeh آقای ثابتی چی؟
Alireza K 1
ایشون رو هنوز ندیدم
ولی من توی کامنتای اینستاگرام ، هیچکسو ندیدم که رضایت نداشته باشه
حتی اینو دقیق یادمه که یه نفر گفته بود:من ریاضی منفی میزدم ولی با تدریس ایشون رسیدم به بالای 70 -
؟
یا مثلا شیمی پویان نظر مسائل خوب پوشش میده تو راه ابریشم؟من خودم ریاضی دوره صفر تا صد اقای ثابتی رو دیدم خیلی خوب بودن می تونید از دوره صفر تاصد ببینی چطور درس می دن خیلی حرفه ای
-
اینو بگین لطفاAlireza K 1 قیمت کمتر کیفیت بیشتر ، کلا به موسسات کنکوری فکر نکنید وقتی آلا هست ، خودتون مقایسه کنید کیفیت هارو البته حرف کسی رو گوش نکنید حرف خودتون رو گوش کنید ، حواستون باشه تحت تاثیر تبلیغات و جو دادن ها قرار نگیرید البته
مقایسه کنید خودتون...اما منطقی
-
اینو بگین لطفاAlireza K 1 در ضمن هیچ پک و فیلم و موسسه ای معجزه که نمیکنه ، به خودتون بستگی داره که چقدر استفاده کنید و تلاش کنید ، تبلیغات هارو منطقی قضاوت کنید و جدی نگیرید
-
Fereshteh Jahangiri قیمت اصلی پک میشه ۲ میلیون و ۵۰۰ تومن
نرگس نوحه گر سلام دوستان کسانی که هزینه طرح الا رو پرداخت کردن میشه بگین با احتساب ۲۰درصد چقد پرداخت کردین ؟
-
نرگس نوحه گر سلام دوستان کسانی که هزینه طرح الا رو پرداخت کردن میشه بگین با احتساب ۲۰درصد چقد پرداخت کردین ؟
Hadis Rezvani پونصد تومن
-
@M-an سلام، پیله های ریاضیات رشته ریاضی کلا تموم شد؟
-
Alireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
؟
یا مثلا شیمی پویان نظر مسائل خوب پوشش میده تو راه ابریشم؟شیمی آقای پویان نظر رو نمیدونم با استاد صنیعی پیش می رم ولی ریاضی آقای ثابتی فوق العادس درس معلم رو گوش میدم نمیفهمم می رم ثابتی میبینم تازه میفهمم قضیه از چه قراره البته آقای امینی هم عالین ولی فرق اساسیه ثابتی با امینی راد اینه که آقای ثابتی بیشتر با نمودار حل میکنه و آقای امینی با فرمول و مسئله
منتظری هم پول بیخودی خرج کردنه
فیزیک رو هم با استاد کازرانیان پیش می رم که عالین عالی من که خیلی راضیم ازشون
ذهنتو درگیر اینا نکن
برو بشین درستو بخون و آلا رو ببین
موفق باشی -
؟
یا مثلا شیمی پویان نظر مسائل خوب پوشش میده تو راه ابریشم؟Alireza K 1 ببین من هم حرف اخر دیدم هم آلا، اولا که حرف اخر خیلی مسخرس و فقط اسم در کرده همین تازه قبولی های امسال الا خیلی بیشتر بود حرف اخر که اصلا هیچی نداشت انگار، به جرعت میتونم بگم آقای پویان نظر بهترین دبیر شیمی ایران، من با صفر تاصد های ایشون راحت تست های کنکور و ازمون های ازمایشی رو میزنم فقط با صفر تاصد، این که دیگه راه ابریشم مختص کنکور طراحی شده جای خود دارد، آقای ثابتی هم عالیه یعنی اگه ایشون نبود من حسابان رو میفتادم یازدهم به خاطر بحث کرونا، ولی با ایشون در حال حاضر قوی ترین درس یازدهمم حسابان شده،اما اگر بخوام نکته منفی بگم از نظر من فیزیک آلا خوب نیست،البته نسبت به این دو استاد بزرگوار وگرنه اون ها هم خیلی عالی هستن، حرف اخر فیزیکش بهتره،زیست هم شنیدم آقای موقاری الا عالیه، در کل آلا یه سر و گردن از همه جا بالاتره
-
Alireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
؟
یا مثلا شیمی پویان نظر مسائل خوب پوشش میده تو راه ابریشم؟شیمی آقای پویان نظر رو نمیدونم با استاد صنیعی پیش می رم ولی ریاضی آقای ثابتی فوق العادس درس معلم رو گوش میدم نمیفهمم می رم ثابتی میبینم تازه میفهمم قضیه از چه قراره البته آقای امینی هم عالین ولی فرق اساسیه ثابتی با امینی راد اینه که آقای ثابتی بیشتر با نمودار حل میکنه و آقای امینی با فرمول و مسئله
منتظری هم پول بیخودی خرج کردنه
فیزیک رو هم با استاد کازرانیان پیش می رم که عالین عالی من که خیلی راضیم ازشون
ذهنتو درگیر اینا نکن
برو بشین درستو بخون و آلا رو ببین
موفق باشی@Z-H-Z ثابتی هم اگه بخواد فرمول بگه اصلا یه چیزایی میگه تست رو توی سی ثانیه حل میکنی، ولی نمیخواد زیاد حفظی کار کنه بیشتر تاکیدش روی یادگیری مفهومیه
-
اصلا آقای ثابتی یه صفر تاصد کنکور حسابان دارن با همونم میشه کنکور رو جمع کرد انقدر که خوب و جامع و طبقه بندی شده هست اصلا یه چیزی میگم من باید خودتون برید فقط ببینید لذت ببرید،این که دیگه راه ابریشم قراره کنکوری و تستی باشه، آلا فرصتی برای ما مدارس دولتی عادی که توی کنکور حرفی برای گفتن داشته باشیم و تمام دانش اموزان ایران زمین که زیربار مافیای کنکور و ناعدالتی اموزشی دارن له میشن
-
سلام مدیر
تا کی پیام میدین
آخرین پیاماتون کی میاد
من 5 روز پیش فرستادم چرا پیام نمیدین
در روز چن نفر پیام میدین؟ -
سلام مدیر
تا کی پیام میدین
آخرین پیاماتون کی میاد
من 5 روز پیش فرستادم چرا پیام نمیدین
در روز چن نفر پیام میدین؟Alireza K 1 بابا ازمونا دارن شروع میشن
ما داریم سردرگم میشیم