قطعی مکرر سرور الا
-
بله الان درسته ولی دو سه ساعت پیش قطع بود نه میتونستم فیلم ببینم نه دانلود کنم
-
@M-an سایت ساعت 2 قطع بود منم فک کردم فقط برای من اینطوره ولی مثل اینکه بقیه هم مشکل داشتن
-
@M-an سایت ساعت 2 قطع بود منم فک کردم فقط برای من اینطوره ولی مثل اینکه بقیه هم مشکل داشتن
-
سلام فیلم های الا برا شما هم الان پخش نمیشه؟
یا مشکل از منه؟ -
@M-an ببخشید سایت برای منم نمیاره
میشه بگید کی وصل میشه دوباره؟ -
@M-an ببخشید سایت برای منم نمیاره
میشه بگید کی وصل میشه دوباره؟Chekav Chekav الان کجایید پس اگه نمیاره !
-
Chekav Chekav الان کجایید پس اگه نمیاره !
Mahdi Arefpoor الان توی انجمنم
خود سایت نمیاره -
@M-an من الان داشتم پیله هارو نگاه میکردم که دیگه نمیاره
مشکل از نتم نیس -
@M-an من الان داشتم پیله هارو نگاه میکردم که دیگه نمیاره
مشکل از نتم نیس -
@M-an
-
@M-an
-
Chekav Chekav
فیلترشکنتون روشنه؟@M-an نه روشن نیست
-
سلام من این چند روزه با لپ تاب خودم از طریق فایر فاکس که وارد می شم Errorمیزنه ولی با لپ تاپ بابا که میام اولش قطع بعد زود میاد با کروم مشکل از فایر فاکسه یا ورود به انجمن مشکل داره لطفا کمک کنید
-
Mahdi Arefpoor الان توی انجمنم
خود سایت نمیارهChekav Chekav درسته شرمنده ، برای شما که نمیومد برای من میومد ، الان برای منم نمیاد
-
@M-an
Chekav Chekav
سلام
سایت مشکلی نداره. مشکل از تنظیمات DNS خودتون هست که بیشتر به علت استفاده از فیلترشکن این مشکلات ایجاد میشه. الان یه آموزشی میذارم تا مشکلتون حل بشه. -
@M-an
از قطع بودن فیلتر شکن مطمئن باشید.
از منوی استارت عبارت Control Panel رو سرچ کنید و روش کلیک کنید تا اونجا برید:
داخل شکل با شماره نشون دادم. عبارتی که زدم رو سرچ کنید و روی چیزی که پیدا کرده کلیک کنید:
روی کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل هستید کلیک کنید. توی شکل برای من این عبارت نشون داده میشه. برای شما هرچی هست روش کلیک کنید:
صفحه های زیر رو به ترتیب اعدادی که مشخص کردم خواهید دید. طبق ترتیب عدد ها توی شکل روی گزینه ها کلیک کنید. توی صفحه آخری که براتون باز میشه (شماره 3)، حتما باید روی اون گزینه ست باشه. در آخر هم دکمه های OK رو میزنید و میاید بیرون. باید سایت بدون هیچ مشکلی براتون باز بشه.