اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Alireza K 1 حجم فیلماش چقدرن مثل همون صفر تا صد هاست؟
Alireza K 1
از ۲۵ دقیقه هست تا ۴۰ دقیقه زود تموم میشه چون نمیخواهد هی پاس کنی نکته بنویسی تو صفر تا صد ها چون جزوه نیست اذیت میشی تا یه ویدیو رو تموم کنی -
Alireza K 1
از ۲۵ دقیقه هست تا ۴۰ دقیقه زود تموم میشه چون نمیخواهد هی پاس کنی نکته بنویسی تو صفر تا صد ها چون جزوه نیست اذیت میشی تا یه ویدیو رو تموم کنیحس-یخی جزوه هاش چی داره ؟
همونایی که باید پرینت بگیریم منظورمه
فقط سواله یا درسنامه؟ -
حس-یخی بعد اینکه خریدیم پک رو باید بریم از همون صفحه هر درس ابریشم فیلمارو دان کنیم دیگه یا جای دیگه ؟
Alireza K 1 این ادمکه هست پایین صفحه سمت چپه اونو میزنی میری تو قسمت محصولاتی که خریدم خودش مرتب هر درس دسته بندی شده
-
حس-یخی جزوه هاش چی داره ؟
همونایی که باید پرینت بگیریم منظورمه
فقط سواله یا درسنامه؟Alireza K 1 هنوز نذاشتن گفتن تو ابتدای هر فرسنگ میزاریم الان فقط یه جزوه محاسباته
-
مقایسه اقای ثابتی با منتظری حرف آخر چجوریع
؟
یا مثلا شیمی پویان نظر مسائل خوب پوشش میده تو راه ابریشم؟Alireza K 1 اگه تونستی الماس رو با آهن مقایسه کنی
استاد ثابتی هم می تونی با منتظری مقایسه کنی -
Alireza K 1 اگه تونستی الماس رو با آهن مقایسه کنی
استاد ثابتی هم می تونی با منتظری مقایسه کنیAli Nemati 0 روش تستی هم تدریس میکنن ؟
-
Ali Nemati 0 روش تستی هم تدریس میکنن ؟
حس-یخی
ببین اگه بخوام بهت کامل و خلاصه بگم اینکه استاد ثابتی ماهی گیری رو بهت یاد میده -
حس-یخی
ببین اگه بخوام بهت کامل و خلاصه بگم اینکه استاد ثابتی ماهی گیری رو بهت یاد میدهAli Nemati 0 خیلی خوبه اینطوری که میگین ولی ویدیو ها خیلی زیاده وقت گیره باید راه ابریشمو زود تر شروع میکردن
-
Ali Nemati 0 خیلی خوبه اینطوری که میگین ولی ویدیو ها خیلی زیاده وقت گیره باید راه ابریشمو زود تر شروع میکردن
حس-یخی
ببین با یک برنامه ریزی درست و منسجم (( تلاش زیاد)) میشه تموم کرد.
از الان اگه بگید خیلی زیاده نمی تونید از پسش بر بیاید.
به قول استاد موقاری بخواه.بخون. توکل کن بخدا -
Ali Nemati 0 خیلی خوبه اینطوری که میگین ولی ویدیو ها خیلی زیاده وقت گیره باید راه ابریشمو زود تر شروع میکردن
-
Alireza K 1 این ادمکه هست پایین صفحه سمت چپه اونو میزنی میری تو قسمت محصولاتی که خریدم خودش مرتب هر درس دسته بندی شده
حس-یخی کدوم ادمکه من که نمیبینم
-
حس-یخی
ببین با یک برنامه ریزی درست و منسجم (( تلاش زیاد)) میشه تموم کرد.
از الان اگه بگید خیلی زیاده نمی تونید از پسش بر بیاید.
به قول استاد موقاری بخواه.بخون. توکل کن بخداAli Nemati 0 بله درست میگین ولی اخه فقط ریاضی نیست که
-
حس-یخی روزی چهار ساعت ریاضی بخونی تموم نمیشه؟
Amir Tajfar نمیدونم والا من شروع میکنم مهم اینه که یاد بگیرم نه تمومش کنم
-
حس-یخی کدوم ادمکه من که نمیبینم
Alireza K 1 
-
امروز هم گذشت و پیامی نیومد
دیگه فک کنم باید ول کنیم
ولی الای عزیز شما هم خوب استرس وارد کردین و قول الکی دادین
و مطمئنم همونایی که نیازمند نبودن پیام اومده براشون و اینجا هم ازعدالت واقعی خبری نیست
کسایی که منتظرن من دو روز پیش زنگ زدم گفت آخرین پیامکا امروز میاد وگرنه خلاص دیگه منتظر نباشید
حداقل پول ۳۰ تومن پستمونو جبران کنین و این همه نت
اگه عدالت واقعا مهمه براتون -
دیگه فک کنم باید ول کنیم
و مطمئنم همونایی که نیازمند نبودن پیام اومده براشون و اینجا هم ازعدالت واقعی خبری نیست
کسایی که منتظرن من دو روز پیش زنگ زدم گفت آخرین پیامکا امروز میاد وگرنه خلاص دیگه منتظر نباشید
اگه عدالت واقعا مهمه براتونAlireza K 1 حالا که هنوز امروز تموم نشده تا ساعت ۱۲ امشب صبر کن
-
Alireza K 1 حالا که هنوز امروز تموم نشده تا ساعت ۱۲ امشب صبر کن
حس-یخی
از این امشبا زیاد بود -
دیگه فک کنم باید ول کنیم
اگه عدالت واقعا مهمه براتونAlireza K 1 همه فقط جار میزنن