پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟
-
Amin Hosseinzadeh فعلا که برنامه ای برای پیله ها نگفتن...
منطق میگه که بهتره مطابق برنامه فرسنگ ها پیله ها رو مشاهده کرد...در این صورت هم پیله ها خوب توی ذهن تثبیت میشن و هم اینکه هر فرسنگ بهتر و از پایه یاد گرفته میشه...
-
منطق میگه که بهتره مطابق برنامه فرسنگ ها پیله ها رو مشاهده کرد...در این صورت هم پیله ها خوب توی ذهن تثبیت میشن و هم اینکه هر فرسنگ بهتر و از پایه یاد گرفته میشه...
سیدمحمد مهدی حسن زاده از مدیر باید سوال کرد
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده از مدیر باید سوال کرد
Amin Hosseinzadeh چرا پیله های مربوط به مثلثات و هندسه برداشته شد؟:face_with_monocle:
-
Amin Hosseinzadeh چرا پیله های مربوط به مثلثات و هندسه برداشته شد؟:face_with_monocle:
Akbar Ahali اره انگار برداشته شده.. دیشب بیستا پیله بود... الان یهیو شد هشتا😁
-
پیله های ریاضی برای رشته تجربی چرا هنوز نیومده؟؟؟
-
نظراتتون بگید
Paiman barbar خیلی خوبه . ولی یه کم وقت گیره
-
Paiman barbar خیلی خوبه . ولی یه کم وقت گیره
Amin Rm
کو اومده؟ یا منظورمت سال 98؟ -
Amin Rm
کو اومده؟ یا منظورمت سال 98؟Paiman barbar شما تجربی هستید؟
-
Paiman barbar شما تجربی هستید؟
Amin Rm
بله -
پیله های ریاضی برای رشته تجربی چرا هنوز نیومده؟؟؟
Paiman barbar هست داخل سایت
-
Paiman barbar هست داخل سایت
farzaneh sadeghi
اخه ابدیت قدیمه -
حس-یخی چقد غر غرویی تو دختر😂
-
حس-یخی چقد غر غرویی تو دختر😂
Fereshteh Jahangiri 😂اخه به قول ابجیم ما مغز هامون خاک خورده باید خیلی کار کنیم تا این مغز ها مغز های قبل شه 😂😂
-
Fereshteh Jahangiri 😂اخه به قول ابجیم ما مغز هامون خاک خورده باید خیلی کار کنیم تا این مغز ها مغز های قبل شه 😂😂
حس-یخی 😂😂
-
Fereshteh Jahangiri باورت نمیشه از صبح تا الان فقط یه ویدیو شیمی دیدیم همین 😂😂😂😂😂یه هفته است اصلا از رو درس در رفتیم
-
Fereshteh Jahangiri باورت نمیشه از صبح تا الان فقط یه ویدیو شیمی دیدیم همین 😂😂😂😂😂یه هفته است اصلا از رو درس در رفتیم
حس-یخی دعا کن منم از بلاتکلیفی دربیام
همش میخام برنامهمهرمو بریزم اما نمیتونم چون نمیدونم راه ابریشم هس یا نه
راستی ازمون میدی تو -
@M-an اگه 2 یا 3 ویدیو از پیله ها موند میشه اونارو هم با فرسنگ ها دید؟؟؟ چون به احتمال زیاد وقت کم بیارم و نتونم ویدیو هارو تا شنبه تموم کنم همین الان هم که دارم می نویسم 12 تا ویدیو مونده که نگاه کنم
-
حس-یخی منم همین طورم
اشکالی نداره
همین که از کتابا دور نشیم خودش خیلیه
اما واقعا منم نمیدونم با این موضوع ک درسا پیش نمیره چیکار باید کرد
مشکلت حل شد به منم بگو😂 -
حس-یخی منم همین طورم
اشکالی نداره
همین که از کتابا دور نشیم خودش خیلیه
اما واقعا منم نمیدونم با این موضوع ک درسا پیش نمیره چیکار باید کرد
مشکلت حل شد به منم بگو😂farzaneh sadeghi من مشکل اصلیم خوابمه لامصب کلافم کرده همین نمیزاره پیشرفت کنم