اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
amirmahdi hesamireplied to Alireza K 1 on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1 اولا خدا رو شکر و از آلا تشکر کن. بعدشم درسته قیمتش همینه. مبارکت باشه
-
amirmahdi hesami برا شما اومد ؟
-
حس-یخی با اجازه بزرگترا بله
-
Fereshteh Jahangirireplied to amirmahdi hesami on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami فک کنم فقط منموندم
سیویکم که زنگ زدن گفتن غروب میفرستن الان غروب سومم رد شد -
amirmahdi hesamireplied to Fereshteh Jahangiri on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri ایشالا از شما هم میاد.
-
amirmahdi hesami پس مبارک باشه
-
حس-یخی سلامت باشین
-
Fereshteh Jahangirireplied to amirmahdi hesami on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami ایشالا
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to amirmahdi hesami on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami اره هر چقدر تشکر کنم کمه
من فک کردم تخفیف رو قیمت تخفیفی میخوره یعنی یک وسیصد
ولی تخفیفه رو اون اصلیه میخوره به خاطر همین شک کردم وگرنه قیمتش ۵تا کلاس بری هم از این بیشتر میشه والا
اونایی که در جریان نیستن بدونن تخفیف ۸۰درصدی رو قیمت اولیه پک ها میخوره -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Alireza K 1 on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1 چه حس خوبیه بعد انتظار
به خواستت برسی
ایشالا انتظارای اصلی جواب بده و آقا بیاد و جهان و دگرگون کنه -
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
Amir Tajfar پیامش برا منم اومده بود گفت ساعت ۵ عصر میاد
چرا واسه من پیام نمیاد
M.an -
Alireza K 1 نمیدونم رشتت چیه ولی فیزیک استاد طلوعی برای رشته ریاضی در قسمت پیله ها جزوه نداشت.
-
Davoud Tjreplied to amirmahdi hesami on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami کی اومد؟ ساعت چند؟
-
amirmahdi hesamireplied to Davoud Tj on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Davoud Tj ساعت 20
-
Alireza K 1 سلام داداش کی واست اومد،؟ ساعت چند؟
-
amirmahdi hesamireplied to amirmahdi hesami on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami امروز ساعت 20
-
Davoud Tjreplied to amirmahdi hesami on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
amirmahdi hesamireplied to Davoud Tj on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Davoud Tj آره
804/1397