کسی هست پیام براش نیومده
-
Davoud Tj خدا کنه امروز دیگه روز آخر باشه اصن نمیتونم بخوابم یه هفتس از درس افتادم واقعا اگه بی نتیجه باشه که...
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAtiyeh Mohammadian منم همینطور
-
Atiyeh Mohammadian منم همینطور
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDavoud Tj تیکت درست کردین ؟
سلام
کسایی که فرم پرچم فرستادهاند و نتیجه دریافت نکردند(به غیر از دهم و یازدهمی ها با درخواست پرچم همه موافقت شد)اول چک کنند تو سایت آلاء تیکت براشون خورده یا نه، یعنی لینک زیر
AlaaTV.com/t
اگر خورده بود که همون جا نوشته قبول شدن یا نه و نحوه پرداخت هم توضیح داده شده.اگر تیکت نخورده بود،
رو ثبت تیکت جدید کلیک کنند، تو قسمت پرچم یه تیکت بزنند
اطلاعاتشون رو بنویسند
(نام، نام خانوادگی، شماره موبایل، کدملی، شهر، استان، نام مدرسه، رشته، کدپستی، آدرس، )
و همچنین کد رهگیری بسته پستیشون که بعد از ارسال پست بهشون داده بتونیم سریع استعلام و پی گیری کنیم.پی گیری می کنیم سریع، نگران نباشید
@alaa_sanatisharif -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ابوالفضل ریسی مرسی از کمکتون ولی نه چیزی نیومده
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri ببخشید واسه شما پیام اومده؟
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد شمس در کسی هست پیام براش نیومده گفته است:
کسی هست ارطرف الا زنگ نزده یا پیام نگرفته باشه یا فقط منم
سلام منم هستم ولی پایه یازدهمم،به این طرح واقعااا نیاز دارم به نظرتون شانسی هست که شامل این طرح بشم یا پیگیری نکنم دیگه -
محمد شمس در کسی هست پیام براش نیومده گفته است:
کسی هست ارطرف الا زنگ نزده یا پیام نگرفته باشه یا فقط منم
سلام منم هستم ولی پایه یازدهمم،به این طرح واقعااا نیاز دارم به نظرتون شانسی هست که شامل این طرح بشم یا پیگیری نکنم دیگهنوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط Davoud Tj انجام شدهسونیا یعقوبی من دوازدهمم ولی هنوز پیام یا تماسی دریافت نکردم ولی فکر نکنم شامل تو بشه چون این طرح فقط مال دوازدهم هاست
-
سونیا یعقوبی من دوازدهمم ولی هنوز پیام یا تماسی دریافت نکردم ولی فکر نکنم شامل تو بشه چون این طرح فقط مال دوازدهم هاست
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDavoud Tj ایشالا هر چه زودتر پیامکش بیاد و بتونی ازش استفاده کنی
ولی اگه سال بعد همچین طرحی نباشه چی:((((((
-
Davoud Tj ایشالا هر چه زودتر پیامکش بیاد و بتونی ازش استفاده کنی
ولی اگه سال بعد همچین طرحی نباشه چی:((((((
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسونیا یعقوبی امیدوارم که باشه اگه نباشه هم انشاا... ک طرح بهتری باشه