ثبت سفارش پذیرفته شدگان طرح پرچم
-
سلام
برای کسانی که طرح پرچم براشون تایید شده
پیامک فرستاده میشه
تعدادی از شما دوستان پیامک رو دریافت کردین
بقیه هم دریافت خواهید کرد پس نگران نباشیدبرای ثبت سفارش، حتما با %(#ff0000)[شماره موبایل و کدملی که به همراه نامه تون پست کرده بودید] وارد لینکی که براتون پیامک شده بشید
و از اونجا فرآیند ثبت سفارش رو ادامه بدید@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
موفق باشید
-
سلام
پیامک فرستاده میشه
بقیه هم دریافت خواهید کرد پس نگران نباشیدبرای ثبت سفارش، حتما با %(#ff0000)[شماره موبایل و کدملی که به همراه نامه تون پست کرده بودید] وارد لینکی که براتون پیامک شده بشید
و از اونجا فرآیند ثبت سفارش رو ادامه بدید@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
موفق باشید
@M-an واسه من که تا الان هیچی نه پیامک اومده نه زنگ زدند
-
هادی رحیمی در ثبت سفارش پذیرفته شدگان طرح پرچم گفته است:
از من هیچ ینی ممکنه بهم تعلق نگیره
-
سلام
پیامک فرستاده میشه
موفق باشید
-
Leiila Bw ۱ میخواستند تا۱مهر به ما بگن ولی هیچ خبری نیست
-
@M-an اخه گفتین تا ۱مهر
-
@M-an اخه گفتین تا ۱مهر
-
هادی رحیمی
۱مهر هنوز تموم نشدهامروز باز هم ارسال پیامک داریم
فردا هم همین طور
علتش هم تعداد زیاد نامه ها هست@M-an اخه نوشته بودید تا ۱مهر به خاطر همین گفتم حتما من رو فراموش کردید
-
Leiila Bw ۱ میخواستند تا۱مهر به ما بگن ولی هیچ خبری نیست
هادی رحیمی فک کنم دیگع کنسلع
-
@M-an در ثبت سفارش پذیرفته شدگان طرح پرچم گفته است:
بودید
سلام ببخشید برا ثبت سفارش تا کی مهلت داریم؟
-
@M-an در ثبت سفارش پذیرفته شدگان طرح پرچم گفته است:
بودید
سلام ببخشید برا ثبت سفارش تا کی مهلت داریم؟
-
سلام
پیامک فرستاده میشه
موفق باشید
@M-an سلام وقتتون بخیر.به من از این طرح پیامک اومده لینک رو که میزنم مستقیم میره به پرداخت مبلغ.من الان این مبلغ رو پرداخت کنم میتونم این ویدیو ها رو دانلود کنم و این ویدیو ها تا سال اینده قابل استفاده هست دیگه؟؟چون امسال شاید خیلی قابل استفاده نباشه این پکیج برای من سال دیگه میتونم همینا رو ببینم دیگه؟
-
@M-an سلام وقتتون بخیر.به من از این طرح پیامک اومده لینک رو که میزنم مستقیم میره به پرداخت مبلغ.من الان این مبلغ رو پرداخت کنم میتونم این ویدیو ها رو دانلود کنم و این ویدیو ها تا سال اینده قابل استفاده هست دیگه؟؟چون امسال شاید خیلی قابل استفاده نباشه این پکیج برای من سال دیگه میتونم همینا رو ببینم دیگه؟
سونیا یعقوبی بله میتونید چراکه نه
مگه تو یه سال چقد عوض میشه کتابا
ولی شاید سوالای کنکور ۱۴۰۰ دیگه براتون حل نکنن
ولی سوالای ۹۹ داره توش -
سونیا یعقوبی بله میتونید چراکه نه
مگه تو یه سال چقد عوض میشه کتابا
ولی شاید سوالای کنکور ۱۴۰۰ دیگه براتون حل نکنن
ولی سوالای ۹۹ داره توشAlireza K 1 تشکر
پس من مبلغ رو بریزم ولی دیگه هیچ کاری انجام ندم و سال آینده که کنکوری شدم به دانلود ویدیو ها بپردازم؟امسال فقط پول رو واریز کنم درسته؟
-
Alireza K 1 تشکر
پس من مبلغ رو بریزم ولی دیگه هیچ کاری انجام ندم و سال آینده که کنکوری شدم به دانلود ویدیو ها بپردازم؟امسال فقط پول رو واریز کنم درسته؟
سونیا یعقوبی سلام. شما که قصد ندارید درس رو از الان به کل بزارید کنار و نخونید تا اینکه سال کنکورتون فرا برسه و تازه اونموقع اقدامی انجام بدید؟ شما می تونید همین الانش هم با دانلود فیلم ها و دیدن فیلم های مربوط به پایه ی خودتون درس بخونید و پیش برید. اگه هم امسال خریداری کنید نگران تغیرات نباشید چون سال دیگه آپدیت جدید فیلم ها بر حسب نیاز در اختیارتون قرار میگیره.(طبق گفته ی خود آلا)
-
M.an سلام من راه ابریشم رو با طرح پرچم خریدم...پیامکش هم اومد ک بسته فعال شد ولی الان میخوام دانلود کنم نیست...تایپیک جدا هم زدم جواب ندادین
-
M.an
ببخشید الان دیدم ک جواب داده بودید من ندیدم -
سلام فعلا تا چند روز اینده می تونید
@M-an تا ثبت سفارش برا بیست درصد نکنیم امکان استفاده از راه ابریشم رونداریم؟