کمک ... تداخل مدرسه با الا
-
masood khadmloo بابا ما مدیرمون رو اعصابه کارش میگه حتما باید باشیم و با معلم پیش بیایم ...
@Sahar-tuo مدرسه باید جایی باشه که دانش اموزو متمایل به درس کنه و راه بیاد باهاش حالا از هر راهی باشه
نه این که زور زوری باشن و فکر کنن که خودشون میتونن دانش اموز رو به زور تو ی راهی قرار بدن
نمیدونم مشکلتون چجور حل میشه متاسفانه -
امیر دقتی اخه ادم میترسه وسطش یهو بگن معدل تاثیر زیادی میزاره و این حرفا
Fereshteh Jahangiri ببین نمره تاثیر گذار فقط نهاییه کسی که دل و روده کتاب رو در آورده و میتونه توی 40 ثانیه به سوالای سخت تستی پاسخ بده چرا نتونه چند تا سوال ساده رو جواب بده، امتحانی که کتبی باشه دبیر مجبوره عینا نمره کتبی رو بنویسه ولی مستمر شاید کم بده به خاطر غیبت ها در کل تاثیری که درصد های کنکور داره اصلا معدل نداره، اصلا خودتو درگیر معدل نکن مثلا 19.93 بشی یا 19.30الی 19.40 چقد میتونه توی رتبه کنکورت مگه تاثیر بزاره از اون ور یه درس رو کمتر از 20 بزن تا قشنگ ببینی چند هزار تاثیر میزاره
-
@Sahar-tuo منم پارسال معدلم ۲۰ بوده افت معدل برام واقعا سخته
Fereshteh Jahangiri اتفاقا بهتره بزار از چشم دیگران بیوفتی ، مثبت بین باش
-
Fereshteh Jahangiri اتفاقا بهتره بزار از چشم دیگران بیوفتی ، مثبت بین باش
امیر دقتی حرفات خیلی درستن ولی خب اگه رتبه هم نیارمتو کنکور جفتشو از دس میدم
-
امیر دقتی حرفات خیلی درستن ولی خب اگه رتبه هم نیارمتو کنکور جفتشو از دس میدم
Fereshteh Jahangiri نمیدونم شما چطور میخونید ولی به نظر من به معدل اهمیت زیادی نده و واسه دروس بی ارزش یک ثانیه هم وقت نزار
-
Fereshteh Jahangiri نمیدونم شما چطور میخونید ولی به نظر من به معدل اهمیت زیادی نده و واسه دروس بی ارزش یک ثانیه هم وقت نزار
امیر دقتی اوهوم مرسی
-
این پست پاک شده!
-
@Sahar-tuo
من یازدهمم ولی تجربه خودم رو میگم
من با الا پیش میرم و سعی میکنم کلاسای مدرسه رو به چشم رفع اشکال نگاه کنم . یعنی سوالامو جمع میکنم و توی کلاسای انلاین میپرسم .(البته نه اینجوری که حق بقیه رو ضایع کنم)
بعدم گوشیمو میزارم کنار و میرم پی زندگیم
اولاش منم حس بدی داشتم ولی با خودم فکر کردم اگر قرار نیست تاثیری روی یادگیری و دانشم داشته باشه و حتی حس بد وقت تلف کردنم بهم اضافه کنه(مخصوصا شما که کنکوری هستین:>) چرا باید توی کلاسا باشم؟
اگر کارتون منطقی باشه و واقعا وقتتون تلف بشه بعد مدتی دیگه حس بدی ام ندارین
موفق باشین -
-
سلام بچه ها خوبید
یه سوالی داشتم من برا 90 درصد درسام با الا پیش میرم و با مدرسه اصلا پیش نمیرم ولی خو طبق برنامه مدرسه باید تو ساعت هایی که مشخص کرده انلاین باشم هم برا حضور غیاب هم پرسش و پاسخ و... بعد از طرفی چون من با مدرسه پیش نمیرم الکی وقتم گرفته میشه و تو این کلاسا صرفا برا اینکه نمره ازم کم نکنند و حضور در کلاس داشته باشم حاضر میشم ولی اصلا مطالب اموزشی رو باهاشون پیش نمیرم ...
شما چیکار میکنید؟ چجوری هماهنگ میکنید؟ اصلا تو کلاسا حاضر میشید؟
نمیدونم واقعا چیکار کنم سردرگم شدم از طرفی بخام توکلاسا باشم از 7 تا 2 الکی وقتم رفته وصرفا برا اینکه حضور داشته باشم و ازم سوال پرسیدن باشم حضور دارم وگرنه هیچچچ کاری نمی کنم تو این ساعات و خب برا منی که کنکوری هم هستم فوق العاده بده همین طور وقتم میره ...
از طرفی هم ممکنه معلم صدام بزنه و من غایب باشم و نمره کم کنه ازم... میدونم این نمرات مهم نیس.. ولی نمیدونم چجوری بپذیرم برا منی که سال ها منظم بودم وهمیشه نمراتم بالا بود سخته .... میشه کمکم کنید و راه حل هاتون و کاری که خودتون میکنید رو بهم بگید؟ خیلی بهم ریختم..
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دوازدهم @راهنما@Sahar-tuo من که اصلا شاد نصب نکردم
خیلیم راضیم
-
من شخصا به مامانم میگم کلاسای شاد رو حضوری بزنه سوال هم که میپرسن صدام کنه که جواب بدم...کلاسای اسکای روم رو هم با صدای بلند لپ تاپ رو میزارم وسط خونه تا صدام میکنن کل خونه میگن بیا میرم جواب میدم...بنظرم با مدرسه وقتتونو تلف نکنید
-
@Sahar-tuo من که اصلا شاد نصب نکردم
خیلیم راضیم
reza_12tajrobi اصلا عالیییی شد