هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید
-
با سلام خدمت شما. رشته ی مهندسی بهداشت حرفه ای چگونه رشته ایست و آیا آسان است و با رتبه 5000 منطقه میشود قبول شد یا خیر؟ خیلی ممنونم. من رشته ریاضی هستم و رتبه 5000 منطقه 2 شده ام
reza_ehs در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
با سلام خدمت شما. رشته ی مهندسی بهداشت حرفه ای چگونه رشته ایست و آیا آسان است و با رتبه 5000 منطقه میشود قبول شد یا خیر؟ خیلی ممنونم. من رشته ریاضی هستم و رتبه 5000 منطقه 2 شده ام
و خب بنظرم خوبه راجب بقیه رشته ها نیز تحقیق کنید
-
دانشجو شریف
فقط در مورد رشته های ریاضی میشه بپرسیم؟ -
اسم رشته اش رو تا حالا نشنیدم
ببین احتمالا رشته جدید هست
و خب برای کار اسنتخدامی یکم ممکن سخت باشه
و کلا توی اکثر رشتههای مهندسی ( بجز صنایع و کامپیوتر ) شما دیر وارد بازارکار رشته خودتون می شیدیعنی حداقل بعد از دوران کارشناسی
دانشجو شریف در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
مهندسی بهداشت حرفه ای
با تشکر از زحمات شما
-
سلام اره حتی تا ۲۰ هزار هم میشه.پدر یکی از دوستام رشته اش همینه و گفته هرکی الان مدرکش رو داشته باشه صد در صد استخدام میشه
-
دانشجو شریف
فقط در مورد رشته های ریاضی میشه بپرسیم؟دریا دریایی در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
دانشجو شریف
فقط در مورد رشته های ریاضی میشه بپرسیم؟نه بقیه رشته هام بپرسید
اگر اطلاع داشته باشم میگم -
سلام اره حتی تا ۲۰ هزار هم میشه.پدر یکی از دوستام رشته اش همینه و گفته هرکی الان مدرکش رو داشته باشه صد در صد استخدام میشه
دریا دریایی در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
چه خوب
ولی توصیه میکنم جایی استخدام نشید
کلا استخدامی خوب نیست
پایین ترین سطح بیزینس هست
دریا دریایی
reza_ehs -
دانشجو شریف
فقط در مورد رشته های ریاضی میشه بپرسیم؟نه بقیه رشته هام بپرسید
اگر اطلاع داشته باشم میگمدانشجو شریف
بین مهندسی بهداشت عمومی و حرفه ای و محیط به نظرتون کدوم بهتره؟
من خودم با توجه به محیط کارشون و اینکه دخترم،نظرم رو بهداشت عمومی است ولی خوب خیلی ها بهم گفتن بهداشت حرفه ای هم بازار کار بهتری داره و هم درامد بیشتر،حالا دودلم برای انتخاب -
دانشجو شریف
من خودم با توجه به محیط کارشون و اینکه دخترم،نظرم رو بهداشت عمومی است ولی خوب خیلی ها بهم گفتن بهداشت حرفه ای هم بازار کار بهتری داره و هم درامد بیشتر،حالا دودلم برای انتخابدریا دریایی در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
دانشجو شریف
من خودم با توجه به محیط کارشون و اینکه دخترم،نظرم رو بهداشت عمومی است ولی خوب خیلی ها بهم گفتن بهداشت حرفه ای هم بازار کار بهتری داره و هم درامد بیشتر،حالا دودلم برای انتخابواقعا اطلاعی درباره این رشته هاندارم
چطور شد به اینا علاقه مند شدین -
سلام به همه الایی های عزیز
.
هر سوالی برای انتخاب رشته
و معرفی رشته داشتید اینجا بپرسید
.
.
منم تا حد توانم برخی از رشته های مهندسی رو توضیح میدمدانشجو شریف سلام
میشه یه توضیحی دربارهی مهندسی هوافضا بدین لطفا -
سلام به همه الایی های عزیز
.
هر سوالی برای انتخاب رشته
و معرفی رشته داشتید اینجا بپرسید
.
.
منم تا حد توانم برخی از رشته های مهندسی رو توضیح میدمدانشجو شریف
ممنون میشم اگر بگید برای مدیریت مالی تهران و شهر های تاپ چ رتبه ای نیاز هست -
دانشجو شریف
من خودم با توجه به محیط کارشون و اینکه دخترم،نظرم رو بهداشت عمومی است ولی خوب خیلی ها بهم گفتن بهداشت حرفه ای هم بازار کار بهتری داره و هم درامد بیشتر،حالا دودلم برای انتخابواقعا اطلاعی درباره این رشته هاندارم
چطور شد به اینا علاقه مند شدیندانشجو شریف
خوب هم به خاطر اینکه عمم بهداشت عمومی خونده
و هم به خاطر اینکه تو انتخاب رشته های مجازی این گزینه ها هم بودن و پدر دوستم هم که بهداشت حرفه ای میخونن.
سر همین فک کردم گزینه های خوبی میتونه باشه -
خسته نباشید. برای رشته انسانی، حسابداری تا چه رتبه ای قبولی داره برای استان شیراز و مشهد؟
-
سلام میتونید یکم در مورد رشته هوانوردی گرایش خلبانی راهنماییم کنید؟ چه دانشگاهایی داره و رتبه حداقلی برای رسیدن بهش؟ و چقدر پذیرش داره؟
ببخشید سوالام زیاد شد -
میشه مدیریت مالی رو بگین
-
سلام میتونید یکم در مورد رشته هوانوردی گرایش خلبانی راهنماییم کنید؟ چه دانشگاهایی داره و رتبه حداقلی برای رسیدن بهش؟ و چقدر پذیرش داره؟
ببخشید سوالام زیاد شد@mohammad-gando در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
ببخشید سوالام زیاد شدمن با یه خلبان که صحبت کردم گفت راه خلبان شدن توی ایران آموزشگاه های خصوصی هست الان اونم بالای ۴۰۰ میلیون میشه
-
@mohammad-gando در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
ببخشید سوالام زیاد شدمن با یه خلبان که صحبت کردم گفت راه خلبان شدن توی ایران آموزشگاه های خصوصی هست الان اونم بالای ۴۰۰ میلیون میشه
H_R :