اهمیت سهمیه ایثار و جانبازی
-
سلام ب همه
من یه سهمیه 5 درصدی ایثار هستم و دلیل اینکه این تاپیکو مینویسم اینه ک شاید شماهم مثل من واقعیت رو نمیدونستین
تاحالا شنیدین میگن طرف سهمیه داره یعنی یکی بره سفید بده پزشکی در میاد!!!!!!!!!
دروغه
کشکه واقعا کشکه
یه فرمالیتس ک تو کارنامه میاد
برای انتخاب رشته چیزی ک ملاکه رتبه منطقس
پ این وسط سهمیه چیه؟هیچی فقط یه دلخوشیه
تنها اثرش اینه تو در قبولی انتخاب رشته چیزی حدود هزارتا در رتبه برای خودت ارفاق کنی ک بازم این فقط احتماله و اعتمادی بهش نیست
ای کسایی ک سهمیه دارین بدونین کشکه بدونین ب دردتون نمیخوره و ای کسایی ک فک میکنین سهمیه ها جاتون رو میگیرن بدونین اشتباهه چیزی ک داره ناحقی میکنه در کنکور تجربی این سوالات سادیسمی کنکوره و این جمعیت زیاد شرکت کنندس ک باعث رقابته
اینو منی میگم ک پشت کنکوری نظام قدیمم باره سومه ک کنکور تجربی دادم امسال منطقه26هزار و سهمیه 8 هزار و تا امروز ک مشاوره انتخاب رشته داشتم هیچکس این حقیقتو نگفته بود
میبینین؟ اون رتبه 8 هزار سهمیه برای من هییییچ دردی رو دوا نکرد فقط یه دلخوشی پوچ بود ک اگه از قبل میدونستم دردش کمتر بود
ن مشاور مدرسه ن پشتیبان کانون ن دبیرایی ک ادعای مشاوری دارن هیچکس نگفت
دانش آموز کنکوری دانش آموز دانش آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموزان-آلاء -
سلام ب همه
من یه سهمیه 5 درصدی ایثار هستم و دلیل اینکه این تاپیکو مینویسم اینه ک شاید شماهم مثل من واقعیت رو نمیدونستین
تاحالا شنیدین میگن طرف سهمیه داره یعنی یکی بره سفید بده پزشکی در میاد!!!!!!!!!
دروغه
کشکه واقعا کشکه
یه فرمالیتس ک تو کارنامه میاد
برای انتخاب رشته چیزی ک ملاکه رتبه منطقس
پ این وسط سهمیه چیه؟هیچی فقط یه دلخوشیه
تنها اثرش اینه تو در قبولی انتخاب رشته چیزی حدود هزارتا در رتبه برای خودت ارفاق کنی ک بازم این فقط احتماله و اعتمادی بهش نیست
ای کسایی ک سهمیه دارین بدونین کشکه بدونین ب دردتون نمیخوره و ای کسایی ک فک میکنین سهمیه ها جاتون رو میگیرن بدونین اشتباهه چیزی ک داره ناحقی میکنه در کنکور تجربی این سوالات سادیسمی کنکوره و این جمعیت زیاد شرکت کنندس ک باعث رقابته
اینو منی میگم ک پشت کنکوری نظام قدیمم باره سومه ک کنکور تجربی دادم امسال منطقه26هزار و سهمیه 8 هزار و تا امروز ک مشاوره انتخاب رشته داشتم هیچکس این حقیقتو نگفته بود
میبینین؟ اون رتبه 8 هزار سهمیه برای من هییییچ دردی رو دوا نکرد فقط یه دلخوشی پوچ بود ک اگه از قبل میدونستم دردش کمتر بود
ن مشاور مدرسه ن پشتیبان کانون ن دبیرایی ک ادعای مشاوری دارن هیچکس نگفت
دانش آموز کنکوری دانش آموز دانش آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموزان-آلاء@sh-kh متاسفانه هرچی تگ کردین اشتباه بوده و افرادی که باید تگ میشدن نشدن
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@sh-kh متاسفانه هرچی تگ کردین اشتباه بوده و افرادی که باید تگ میشدن نشدن
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
میشه اینو توضیح بدید؟ من واقعا گیج شدم
-
Shadow Runner در اهمیت سهمیه ایثار و جانبازی گفته است:
احتمالا منطقه یک بوده
تو منطقه سه پنج درصد تاثیری نداره که هیچ، به ضررم هست -
Shadow Runner در اهمیت سهمیه ایثار و جانبازی گفته است:
احتمالا منطقه یک بوده
تو منطقه سه پنج درصد تاثیری نداره که هیچ، به ضررم هست@D-fateme-r نمیدونم ولی خب با این تراز بشدت جالبه
-
@D-fateme-r نمیدونم ولی خب با این تراز بشدت جالبه
Shadow Runner من خودمم سال اول پنج درصد استفاده کرده بودم
تو منطقه ی سه به هیچ عنوان نمیتونه این طوری رتبه رو جا به جا کنه
رتبه دوازده هزار منطقه سه بودم و شیش هزار پنج درصد
بعد از کنکور فهمیدم اگه استفاده نمیکردم به نفعم بود
پ.ن : فوش ندید اقا اون سال قبول نشدم کلا -
@D-fateme-r نمیدونم ولی خب با این تراز بشدت جالبه
Shadow Runner به طرز فوق العاده ای عجیبه
سهمیه
-
Shadow Runner من خودمم سال اول پنج درصد استفاده کرده بودم
تو منطقه ی سه به هیچ عنوان نمیتونه این طوری رتبه رو جا به جا کنه
رتبه دوازده هزار منطقه سه بودم و شیش هزار پنج درصد
بعد از کنکور فهمیدم اگه استفاده نمیکردم به نفعم بود
پ.ن : فوش ندید اقا اون سال قبول نشدم کلا -
Shadow Runner این تازه تو سهمیه ای ک تاثیر نداره 18هزاره اگه حتی منطقش این بود عمرا پزشکی روزانه درنمیومد ب اینا خیلی اعتماد نکنین