اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی من خودم یه بار تست هارو جابه جا زدم نیم ساعت فقط پاک میکردم
Amir Tajfar اره منم خیلی شدم
-
Amir Tajfar ولی سعی من هر آزمون حداقل ۱۰۰تا بالا بیای
Alireza K 1 اره انشاالله
-
Alireza K 1 من همون خیلی سبز رو برسم همه تست هاشو بزنم هنر کردم واقعا وقت نمیشه ادم دوکتابه کار کنه
Amir Tajfar خیلی سبز درسنامه زیاد داره
ولی ای کیو مختصر و واقعا درسنامش تو تستا جلو چشاته -
Amir Tajfar خیلی سبز درسنامه زیاد داره
ولی ای کیو مختصر و واقعا درسنامش تو تستا جلو چشاتهAlireza K 1 خب منم با درسنامش حال میکنم خیلی عالی توضیح میده و نکات خیلی خوبی میگه ولی به نظرم سطح تست هاش اسونه حالا باید برم سرازمون معلوم میشه
-
امشب فیلم دیدم پیله ها
تحلیل آزمون وقت نکردم -
Alireza K 1 خب منم با درسنامش حال میکنم خیلی عالی توضیح میده و نکات خیلی خوبی میگه ولی به نظرم سطح تست هاش اسونه حالا باید برم سرازمون معلوم میشه
Amir Tajfar اره ولی یه چی بگم برا هندسه یکی بود میگفت تستای ۱۰سال اخیر کنکور که هماهنگ نظام جدید باشه بزنین بالای ۸۰میزتین
-
دیگر برم بخسبم
رفقا شب خوش تو خواب فرسنگارو سریع رد کنین -
Amir Tajfar اره ولی یه چی بگم برا هندسه یکی بود میگفت تستای ۱۰سال اخیر کنکور که هماهنگ نظام جدید باشه بزنین بالای ۸۰میزتین
Alireza K 1 خب کاشکی همینطوری باشه ، اصلا کلا تست های کنکور هر سال تطایق نود درصدی داره با سال های قبل اون ده درصد هم تست های ابتکاریه، کاشکی هندسه ام قوی بشه با امار هیچی حالیم نیست از این دوتا
-
شهاب آراسته فارسی رو نظر شخصی من نه، عربی و دینی رو الا فیلم های خوبی داره برای ۱۲ ، ده و یازده رو هم که از قبل بلدی مرور میکنی خیلی سبز عربی درسنامه خوبی داره شاید فیلم هم نیاز نشه
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar سلام ممنون
-
دیگر برم بخسبم
رفقا شب خوش تو خواب فرسنگارو سریع رد کنیننوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 برا شما هم جزوه شیمی حذف شده ؟؟؟
-
Alireza K 1 برا شما هم جزوه شیمی حذف شده ؟؟؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشهاب آراسته اره مدیر گفتن تغییر کوچیک میخواهن بدن
-
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن باهاتون تماس گرفتن ؟
سلام بچه ها من یازدهمم به نظر شما طرح ابریشم را تهیه کنم واگه تهیه کنم سال اینده طرح جدید به من تعلق میگیرد .چون طرح ابریشم برای هر سع سال است به نظرتون چکار کنم ؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno منم هسم
-
شهاب آراسته اره مدیر گفتن تغییر کوچیک میخواهن بدن
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی سلام ممنون
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی میگین راجب کانون بردینش تو اسمون
کدوم سوالات گزینش شده؟ سوالاتشو دانشجو ها میدن...کدوم جامعه اماری؟ جامعه اماری کبا التماسسس باشه زنگ بزنن قسمت بده بگن ی سوال حل کن...درضمن نصف کنکوریا اصلا ازمون نمیدن ربطی ب جامعه اماری نداره...و کی گفته تراز ۶۵۰۰ کانون دکترا میاره
دایی من ۷۰۰۰ میشد توی کنکور ترازش ۶۶۰۰ شد کجا گزینه دو کارنامه فیک میده؟ دقیقا شبیه کنکور میده و کمتر از گاج تراز میده بهت...کجا گزینه دو اسونه؟شمایی ک میگین اسونه اصلا سوالتشم ندیدی...ینی بری میتونی صد بزنی؟اکثر بچه های کانون سوالات اسون کنکور رو از دست میدن باید هم سخت باشه هم متوسط هم اسون...بهترین ازمون رو واسه "دوازدهم" گزینه دو داره ولی دوازدهم...چون دهم یازدهم دو هفته یک بار بهتره ولی چون دوازدهم سنگین تره بهتره ک بری گزینه دو...درضمن کارنامه گزینه دو بالا میده چون کسی تقلب نمیکنه مثل قلمچی نیست ک سوالتشو با بیست تومن بخرن صد بزنن تو بدبخت هرکاری کنی ترازت نیاد بالا قلمچی از دار دنیا ی برنامه خوب داره ک ب درد بچه های ریاضی نمیخوره بچه های تجربیم خودشون برنامه گزینه رو شخصی سازی کنن...درضمن شمایی ک توی سه هفته مطالب یادت میره چطور میخوای کنکور بدی؟؟
مطالب اول دبستان یادت رفته؟ -
بچه ها الان پست هاتون رو میدیم
تاپیک جدا بزنید برا سوالاتون بعد اونجا حرف بزنید همدیگه رو راهنمایی کنیدنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an مدیر پیامک هنوز برای من نیومده
-
چی میگین راجب کانون بردینش تو اسمون
کدوم سوالات گزینش شده؟ سوالاتشو دانشجو ها میدن...کدوم جامعه اماری؟ جامعه اماری کبا التماسسس باشه زنگ بزنن قسمت بده بگن ی سوال حل کن...درضمن نصف کنکوریا اصلا ازمون نمیدن ربطی ب جامعه اماری نداره...و کی گفته تراز ۶۵۰۰ کانون دکترا میاره
دایی من ۷۰۰۰ میشد توی کنکور ترازش ۶۶۰۰ شد کجا گزینه دو کارنامه فیک میده؟ دقیقا شبیه کنکور میده و کمتر از گاج تراز میده بهت...کجا گزینه دو اسونه؟شمایی ک میگین اسونه اصلا سوالتشم ندیدی...ینی بری میتونی صد بزنی؟اکثر بچه های کانون سوالات اسون کنکور رو از دست میدن باید هم سخت باشه هم متوسط هم اسون...بهترین ازمون رو واسه "دوازدهم" گزینه دو داره ولی دوازدهم...چون دهم یازدهم دو هفته یک بار بهتره ولی چون دوازدهم سنگین تره بهتره ک بری گزینه دو...درضمن کارنامه گزینه دو بالا میده چون کسی تقلب نمیکنه مثل قلمچی نیست ک سوالتشو با بیست تومن بخرن صد بزنن تو بدبخت هرکاری کنی ترازت نیاد بالا قلمچی از دار دنیا ی برنامه خوب داره ک ب درد بچه های ریاضی نمیخوره بچه های تجربیم خودشون برنامه گزینه رو شخصی سازی کنن...درضمن شمایی ک توی سه هفته مطالب یادت میره چطور میخوای کنکور بدی؟؟
مطالب اول دبستان یادت رفته؟نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah نه منظور از ۳ هفته یاد رفتن نیست منظور اینه داوطلب هرچی فورجش بیشتره بیشتر تنبلی میکنه
ولی خب در کل منم با گزینه دو موافقم حداقل بخاطر هزیتش و اینکه مجبورت نمیکنن کتاب زردو ابیو صورتیو قرمز و رنگین کمونیشونو بخری -
@M-an مدیر پیامک هنوز برای من نیومده
Fereshteh Jahangiri در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@M-an مدیر پیامک هنوز برای من نیومده
تیکت سایتو چک کردی؟