راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
چرا اینقدر زود همتون نا امید شدید یه روز فقط راه ابریشم عقب افتاده فرسنگ اولش من میتونم با اطمینان بگم که خیلی هامون هنوز پیله هارو تموم نکردیم حالا بیوفته یک شنبه بچه های که به کامپیوتر علاقه دارن میدونن که هزینه نگه داری از سرور گرفتن و بک آپ از اونها تعویض قطعات به شدت با دلار 30 هزار تومنی بالاس پول و تعداد قطعات داخل کیس یه سرور خیلی بالا تر از کیس های معموله حتی اگه سرور ماله خوده آلا نباشه قطعا وضعیت بد تر خواهد بود چون علاوه بر پول لازم دارنده سرور باید به اونها سود هم داده بشه یعنی هزینه ی بیشتر الان خیلیاهم مثل من در حال نوشتن هستن یعنی ما هم داریم به سرور فشار میاریم پس آروم باشید و فقط صبر کنید در اخرم از ادمین ها میخواییم که برای فرسنگ دوم چند روز زود تر اگه امکانش هست شروع به آپلود ویدو ها کنن و ازتون ممنونیم که شرایط و بستر مناسب یادگیری رو با هزینه مناسب برای ما فراهم کردید راهتون رو به امید خدا ادامه خواهیم داد
@M-an @ادمین -
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
-
سلام..... کسی میدونه برنامه مطالعاتی راه ابریشم از کی آغاز میشه؟ وشروع فرسنگ ها از کی هست؟
-
Amin Hosseinzadeh فقط امیدوارم مثل پیله ها دیر نیاد
-
Amin Hosseinzadeh از ساعت ۵ بعد از ظهر
-
Amin Hosseinzadeh از ساعت ۵ بعد از ظهر
-
Amin Rm عه!! کسی به شما گفته اینو؟
Amin Hosseinzadeh پیامک آومده برامون
-
-
حس-یخی اه راس میگین من پیامامو چک نکرده بودم... یک دنیا ممنون ازتون
️
Amin Hosseinzadeh خواهش میشه
-
-
Davoud Tj تا جایی که من تو کامنتای الا دیدم..اگه ابریشم ریاضی تغییری کنه پیامک میاد برامون...
-
مگه امروز 5مهر نیست پس راه ابریشم چیشد
؟
-
-
مگه امروز 5مهر نیست پس راه ابریشم چیشد
؟
amin golzari
ساعت 17
تو پیامک نوشته که.. -
ببخشید چرا با نرم افزار IDM نمیشه دانلود کرد؟با چند تا کامپیوتر میخواستم دانلود کنم کلا یه چیز دیگه دانلود میکنه و فیلم نیستش...
-
amin golzari
ساعت 17
تو پیامک نوشته که..Fatemeh Babazadeh
خواهر کسی که امسال کنکور داره اگه قصدش خوندن باشه دیگه دم ب دیقه سراغ گوشیش نمیره بنظرم الا همینطور که با پیامک اطلاع رسانی میکنه کنارش توانجمنم ی اطلاع رسانی کنه خیلی بهتر میشه..... -
Fatemeh Babazadeh
خواهر کسی که امسال کنکور داره اگه قصدش خوندن باشه دیگه دم ب دیقه سراغ گوشیش نمیره بنظرم الا همینطور که با پیامک اطلاع رسانی میکنه کنارش توانجمنم ی اطلاع رسانی کنه خیلی بهتر میشه.....amin golzari
بله درسته،ولی این پیامک چندروز پیش برای من ارسال شد،فکر کردم تا الان همه مطلع شدند... -
این پست پاک شده! -
سلام ببخشید یه سوال دارم.فرسنگ اول روی پروفایل شما قرار گرفته؟؟یا فقط برای من نیومده؟