غلف میلین
-
@Sadaf-A ۴ درسته ولی ۳ همیشه صادق نیست شاید بخاطر اینه
گزینه ۲ یجوری نوشته شده😐😐 عین متن کتابت نوشتی؟؟M Tg ن.. 😐دارم میگم ع کتابکار شما میگی متن کتاب😐😐
-
@Sadaf-A ۴ درسته ولی ۳ همیشه صادق نیست شاید بخاطر اینه
گزینه ۲ یجوری نوشته شده😐😐 عین متن کتابت نوشتی؟؟ -
داخل شکل کتابم نگاه کنین هسته معلومه که میدونیم حاوی سیتوپلاسمه جنس غشاهم از فسفولیپید کربوهیدرات و کلسترول ... پس گزینه چهار درسته
Mono پ چرا ت نکات کتابکار زده هسته نوروگلیا جز غلاف میلین نیس
-
@Sadaf-A
خب من نمی دونم چه کتابیه
حرف شما مثل این می مونه که بگیم میتوکندری توی سلول هست ولی جز سلول نیست
و اینکه خود کتاب علامت زده و گفته اینی که میبینی غلاف میلینه
حالا هرچی توش هستبرای غلاف میلینه
به نظرم شما چند جلسه اول استاد موقاری رو ببینید کاملا متوجه میشیدAli Nemati 0 میشه بگی گزینه غلط کدومه؟؟!
-
Mono پ چرا ت نکات کتابکار زده هسته نوروگلیا جز غلاف میلین نیس
-
Mono کانون قلمچی
-
و اینکه سوالات کنکور از کتابه نه حرف های که استاد تون میگن
Ali Nemati 0 از کتاکار هم نیس؟! 😐
-
Mono صد در صد مشکل دارع، اگع چهار غلط نیس پ اونای دیگم که درسته همش
-
M Tg ن.. 😐دارم میگم ع کتابکار شما میگی متن کتاب😐😐
-
Ali Nemati 0 از کتاکار هم نیس؟! 😐
@Sadaf-A
خب بعضی وقت ها پیش میاد که تست اشتباه باشه یا به غلط یک چیزی گفته باشه
به نظر من از کتاب های معتبر تری مثل خیلی سبز یا نشر الگو برای زیست استفاده کنید -
@Sadaf-A خیلی ببخشیدا ولی مشکل مغزی که ندارم میدونم اصن کتاب درسی تست نداره وقتی میگممثل متن کتابته منظور کتاب درسی حتما نیست😒😏
M Tg عه کی گف شما مشکل مغزی داری..... من فک کردم میگی متن کتابته.... اعتراف میکنم الان فعلامن قاطی کردم به شدت😂🤦♀️
-
@Sadaf-A
خب بعضی وقت ها پیش میاد که تست اشتباه باشه یا به غلط یک چیزی گفته باشه
به نظر من از کتاب های معتبر تری مثل خیلی سبز یا نشر الگو برای زیست استفاده کنیدAli Nemati 0 اوهوم.... ممنوووون🥀
-
به نظر من کالا مشکل داره
اگه ۳ رو غلط گرفته به نظرم اشتباه هست آخه جمله درسته و تو تست از کلمه ی "میتواند" هم استفاده شده
سر چهار هم به نظرم آقا یاسین گفتن که هسته نوروگلیا جز میلین نیست
حالا Bio خودتون بیایید اینو یه بار دیگه بگید شاید من اشتباه گفتم 😅 -
به نظر من کالا مشکل داره
اگه ۳ رو غلط گرفته به نظرم اشتباه هست آخه جمله درسته و تو تست از کلمه ی "میتواند" هم استفاده شده
حالا Bio خودتون بیایید اینو یه بار دیگه بگید شاید من اشتباه گفتم 😅دریا دریایی نظر منم با چهار مثه نظر همین آقا یاسین که گفتیه
-
به نظر من کالا مشکل داره
حالا Bio خودتون بیایید اینو یه بار دیگه بگید شاید من اشتباه گفتم 😅دریا دریایی در غلف میلین گفته است:
به نظر من کالا مشکل داره
حالا Bio خودتون بیایید اینو یه بار دیگه بگید شاید من اشتباه گفتم 😅خیلی ممنون بابت تگتون غزاله خانوم

اون قسمت قرمز که مشخص کردم و دورش دایره کشیدم غشای سلول شوان که نوروگلیای سازنده میلینه و غلاف میلین اونجاس!
اون قسمتی که نوشتم سیتوپلاسم لایه بیرونیه که هسته و سیستوپلاسم سلول توشه و خب جز غلاف میلین نیست!
توی عکس واقعی کاملا تغییر رنگ آبی به سفید مشخصه،که قسمت سفید میلین نیست! -
دریا دریایی در غلف میلین گفته است:
به نظر من کالا مشکل داره
حالا Bio خودتون بیایید اینو یه بار دیگه بگید شاید من اشتباه گفتم 😅خیلی ممنون بابت تگتون غزاله خانوم

اون قسمت قرمز که مشخص کردم و دورش دایره کشیدم غشای سلول شوان که نوروگلیای سازنده میلینه و غلاف میلین اونجاس!
اون قسمتی که نوشتم سیتوپلاسم لایه بیرونیه که هسته و سیستوپلاسم سلول توشه و خب جز غلاف میلین نیست!
توی عکس واقعی کاملا تغییر رنگ آبی به سفید مشخصه،که قسمت سفید میلین نیست! -
@mitra-ism-rahmani کلا سؤالش مشکل داره این
-
با رد گزینه بزنید میشه 3 و 4 درسته دوستان! من تعجب می کنم چرا بعضی از دوستان اعتقاد دارن هسته ی سلول پشتیبان جزو میلین نیست! پس لابد برگ چغندره!!!
البته در حقیقت ما دو نوع سلول سازنده ی غلاف میلین داریم که تو شکل کتاب شما فقط سلول های شوان رو معرفی کرده که هر سلول شوان فقط میتونه یک بخش کوچکی از نورون را احاطه کند ولی نوع اولیگودندروسیت از دور زایده های سیتوپلاسمی را به سمت قسمت های مختلفی از یک نورون روانه می کند و میتونه بخش های مختلفی رو میلین دار کنه!!( تو کتاب شما مث اینکه اشاره نشده!!)
شکل زیر اولیگودندروسیت را نشان میدهد!