پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟
-
@M-an اره تموم کردم
Amin Hosseinzadeh در پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟ گفته است:
@M-an اره تموم کردم
خیلیم خوب
-
@M-an
حالا چیکار کنیم ادمین تو رایگان ها عربی نیستش کلا با عربی و ادبیات چیکار کنیم؟
پیله هاهم تا فردا تموم نمیشه ای خدا چیکار کنیم؟ -
Paiman barbar
عربی که هست !
ادبیات از پارسال هست
امسال یک دوره شروع شده
دوره دیگه هم به زودی شروع میشه@M-an من همه پیله ها رو تموم کردم به غیر از ریاضی که اونم تا جلسه 6 نگاه کردم مشکلی برای شروع فرسنگ اول نخواهد داشت؟؟ یا بیشتر باید ببینم؟؟
-
@M-an من همه پیله ها رو تموم کردم به غیر از ریاضی که اونم تا جلسه 6 نگاه کردم مشکلی برای شروع فرسنگ اول نخواهد داشت؟؟ یا بیشتر باید ببینم؟؟
Pourya 2002 در پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟ گفته است:
@M-an من همه پیله ها رو تموم کردم به غیر از ریاضی که اونم تا جلسه 6 نگاه کردم مشکلی برای شروع فرسنگ اول نخواهد داشت؟؟ یا بیشتر باید ببینم؟؟
حتما ریاضی رو هم کامل ببینید تا قبل فرسنگ اول لازمه
-
Pourya 2002 در پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟ گفته است:
حتما ریاضی رو هم کامل ببینید تا قبل فرسنگ اول لازمه
@M-an ببخشید پیله های ریاضی تجربی رو باید کامل ببینیم؟
-
@M-an ببخشید پیله های ریاضی تجربی رو باید کامل ببینیم؟
-
دبیر های الا عالین
فقط نمیدونم چرا هیچی از اقای کارزانیان نمیفهمم هنوز نتونستم دو پیلشو تموم کنم -
@M-an یه سوال. میخواستم بدونم 14 جلسه ویدئو زیست رو باید در چند روز تمام کنیم؟
روزی یک جلسه یا نه؟
دانش آموز کنکوری
@راهنما-زیست تجربیا تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
روزی یک جلسه یا نه؟
دانش آموز کنکوری
@راهنما-زیست تجربیا تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmahdi mangenehchi در پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟ گفته است:
روزی یک جلسه یا نه؟
دانش آموز کنکوری
@راهنما-زیست تجربیا تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا.
-
@M-an پیله های رشته ریاضی امروز منتشر میشه؟
@Amin-Hosseinzade سلام. برا کسی فرسنگ ریاضیات رشته ریاضی اومده؟
الان فرسنگ اول شیمی هم فقط ۸ قسمته اونم برای ۱۲ هستش. درسته همینا یا برا من آپدیت نشده؟ -
الان فرسنگ اول شیمی هم فقط ۸ قسمته اونم برای ۱۲ هستش. درسته همینا یا برا من آپدیت نشده؟Mahdi Nodehi شیمی و فیزیک رو دارم ولی ریاضی انگار هنوز اپلود نشده
-
الان فرسنگ اول شیمی هم فقط ۸ قسمته اونم برای ۱۲ هستش. درسته همینا یا برا من آپدیت نشده؟Mahdi Nodehi سلام... طبق اطلاعاتی که من از ادمین تلگرام و ادمین اینستاگرام دارم:
شیمی هشت قسمتشو باید تا وسط هفته تموم کنیم... و قسمت های شیم دهم دوشنبه سه شنبه رو پروفایلمون قرار میگیره....
فیزیک فیلمای درسنامه کامل هستش و باید تا اخر همین هفته تمومشون کنیم....
ریاضیات امشب قرار میگیره و درسنامشو باید تا اخر هفته تموم کنیم...
سوال دیگه ای بود در خدمتن -
Mahdi Nodehi سلام... طبق اطلاعاتی که من از ادمین تلگرام و ادمین اینستاگرام دارم:
شیمی هشت قسمتشو باید تا وسط هفته تموم کنیم... و قسمت های شیم دهم دوشنبه سه شنبه رو پروفایلمون قرار میگیره....
سوال دیگه ای بود در خدمتنAmin Hosseinzadeh در پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟ گفته است:
Mahdi Nodehi سلام... طبق اطلاعاتی که من از ادمین تلگرام و ادمین اینستاگرام دارم:
سوال دیگه ای بود در خدمتنادمین تلگرام همه سوالات رو پاسخ میده؟؟؟
-
سوال دیگه ای بود در خدمتنAmin Hosseinzadeh در پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟ گفته است:
سوال دیگه ای بود در خدمتنبرای ریاضی تجربی نگفتن چیکار کنیم ؟
-
روزی یک جلسه یا نه؟
دانش آموز کنکوری
@راهنما-زیست تجربیا تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmahdi mangenehchi در پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟ گفته است:
روزی یک جلسه یا نه؟
دانش آموز کنکوری
@راهنما-زیست تجربیا تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلادرسنامه ها رو هفته اول تموم کنید
هنوز انتشار درسنامه زیست کامل نشده
روزی 1جلسه کم هست بیشتر باید وقت بذارید -
mahdi mangenehchi در پیله ها راه ابریشم چقدر وقت داریم تموم کنیم؟ گفته است:
روزی یک جلسه یا نه؟
دانش آموز کنکوری
@راهنما-زیست تجربیا تجربی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلادرسنامه ها رو هفته اول تموم کنید
هنوز انتشار درسنامه زیست کامل نشده
روزی 1جلسه کم هست بیشتر باید وقت بذارید -
@M-an چرا شما فیلم های هندسه و گسسته رو اپلود نمیکنید؟ خب ما تو ازمون باید این دو درس رو هم تست هاشم بزنیم . ولی شما گفتید تا جمعه بشینید ۱۴ جلسه ریاضی .،حسابان،رو تا جمعه تموم کنید؟پس هندسه و گسسته چی میشه؟M.an
Amin Rm فعلا تا سه شنبه شب باید 14 قسمتی که از مبحث تابع در پروفایل قرار گرفته رو مشاهده کنیم...بعد از مشاهده این 14 قسمت درسنامه ها و فیلم های تدریس استاد که مربوط به هندسه و گسسته هست در پروفایل قرار میگیره...اطلاعات بیشتر در:https://alaatv.com/product/439
-
Amin Rm فعلا تا سه شنبه شب باید 14 قسمتی که از مبحث تابع در پروفایل قرار گرفته رو مشاهده کنیم...بعد از مشاهده این 14 قسمت درسنامه ها و فیلم های تدریس استاد که مربوط به هندسه و گسسته هست در پروفایل قرار میگیره...اطلاعات بیشتر در:https://alaatv.com/product/439
سیدمحمد مهدی حسن زاده
قول میدم بهت هنوز بچه ها پیله ها رو تموم نکردن 70 درصدشون -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد