اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی شما ها سایت براتون بالا میاد
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرضا آلناصر بالا نمیاد
-
ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
چرا به جز شیمی نذاشتن تازه همون شیمی هم ناقصه که
-
چرا به جز شیمی نذاشتن تازه همون شیمی هم ناقصه که
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 والا باید خیلی رو برنامه باشه کارشون الان ما شنبه مون کلا رفتتتت یکشنبه هم میره
-
Alireza K 1 والا باید خیلی رو برنامه باشه کارشون الان ما شنبه مون کلا رفتتتت یکشنبه هم میره
حس-یخی ولی واقعا سخت بوده براشون
چون پرچم بوده و ابریشم و صفر تاصدو....
خدا کنه همشون تا آخر امشب بارگذاری بشن
مدیر جان اطلاع بدید لطفا به عوامل -
مدیر جان اطلاع بدید لطفا به عواملاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها ایا تاپیکی برای گزارش کار مخصوص راه ابریشم هست؟
که اونجا گزارش بدیم هرکس تا کجا تکمیل کرده؟
اگر هست،ممنون میشم لینکش رو بزارید -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی الای عزیز
منم تایید شدم بالاخره -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرسنگ اول منتشر شده؟؟؟
اگه شده برنامه هفتگی دارع؟ -
الا جان بزار دیگه برا بچه های ریاضی
🥺
-
مدیر جان اطلاع بدید لطفا به عوامل -
لاقل جزوه فرسنگ اول رو اپدیت میکردید امروز عصری پرینت میگرفتیم قرار بود از پنج مهر شروع بشه ولی نه جزوه ای هست نه برنامه ای نه فرسنگ کاملی، تازه قرار شده جزوه رو هر هفته آپلود کنن،ماهم هی باید بریم پرینت کنیم
هرچی گفتیم جزوه رو یک جا آپلود کنید به گوش کسی نرسید
-
لاقل جزوه فرسنگ اول رو اپدیت میکردید امروز عصری پرینت میگرفتیم قرار بود از پنج مهر شروع بشه ولی نه جزوه ای هست نه برنامه ای نه فرسنگ کاملی، تازه قرار شده جزوه رو هر هفته آپلود کنن،ماهم هی باید بریم پرینت کنیم
ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شدهAmir Tajfar همین دیگه
خوبه کل پولو ندادم وگرنه آتیش میگرفتم
.الان واقعا ماکه مدرسه نمیریم الا باید خیلی زود و سروقت بزاره ولی ... -
Amir Tajfar دوست عزیز جزوه باید نوشته بشه که اپلود بشه مگه غیر از اینه معلم ها هم سرشون شلوغه و احتمال خطا در جزوات مثل همایش ارش بالاست پس صبور باشید(البته میدونم وقت طلاست ولی کیفیت کار مهم تره)
-
Amir Tajfar دوست عزیز جزوه باید نوشته بشه که اپلود بشه مگه غیر از اینه معلم ها هم سرشون شلوغه و احتمال خطا در جزوات مثل همایش ارش بالاست پس صبور باشید(البته میدونم وقت طلاست ولی کیفیت کار مهم تره)
Mohammad Javad Mo Ja خودشون گفتن پنج مهر دیگه مدیریت خودشونه، بعدم جزوه پیله شیمی رو حذف کردن الان گذاشتن بازم همونه
-
Mohammad Javad Mo Ja خودشون گفتن پنج مهر دیگه مدیریت خودشونه، بعدم جزوه پیله شیمی رو حذف کردن الان گذاشتن بازم همونه
Amir Tajfar حرف شما درست ولی چاره ای نیست.....جزوه هم حتما تغییراتی هر چند کم داشته...الا سرش شلوغه ولی جبران میکنه!مطمئن باش!!!
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar واقعا؟
یعنی هیچ جوره امکانش نیست که سه هفته یبار پرینت بگیریم؟ بعد حتما فیلما هم سه هفته یبار اپلود نمیشن؟ -
Amir Tajfar واقعا؟
یعنی هیچ جوره امکانش نیست که سه هفته یبار پرینت بگیریم؟ بعد حتما فیلما هم سه هفته یبار اپلود نمیشن؟Fereshteh Jahangiri توی استوری یکی پرسیده بود میگفت هر هفته منتشر میشه، ولی من درسنامه شیمی رو یه نگاه کردم عجب درسنامه قوی و کاملی بود خیلی عالی بود
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها فرسنگ اول اومد؟؟
من روگوشیم نمیتونم نگاه کنم حوصله کامپیوترم ندارم -
@M-an ببخشید الان خوراک این هفته ابریشم شیمی تموم شد؟
-
به غیر از شیمی نیومده؟ هنو؟
خخخخ من شیمی فرسنگ ۱تموم کردم
فقط جزوش پرینت نکرفتم