راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
Mostafa Mostafavi Nia وقتی فیلمی در کار نیست،برنانه به چه دردی میخوره؟
Mohammad Shivaeefar ذیشب فیلمارو دانلود کردم
-
حس-یخی برنامه مهمتره حتی
@Mostafa-Mostafavi-Niafبرنامه نداره؟ خب عمومی هم باید بخونیم بالاخره
-
Mostafa Mostafavi Nia خوش به حالت
من گفتم صبح پاشم دانلود کنم.ولی نشدخیلی خوش شانسی
-
Amin Rm من گذاشتم صبح دانلود کنم هیچی الان نمیشه نمیدونم والا طرح ابریشم رو ثبت نام کردیم استرس مون کمتر شه بدتر شد که
حس-یخی منم دیشب خوابم میومد گفتم بزارم صبح دانلود کنم.امروز اومدم نگاه میکنم هیچ جوره نمیشه نه دانلود کرد نه انلاین نگاه کرد.من امروز میخواستم برم جزوه ها رو کپی بگیرم ولی دانلود نمیشن.ولی میدونیم که الا راضی نیست ما اذیت بشیم پس امروز رو هم صبر میکنیم
-
کسی تاحالا با فیزیک اقای کازرانیان پیش رفته؟...نتیجه گرفتین اایاا؟؟
-
حس-یخی منم دیشب خوابم میومد گفتم بزارم صبح دانلود کنم.امروز اومدم نگاه میکنم هیچ جوره نمیشه نه دانلود کرد نه انلاین نگاه کرد.من امروز میخواستم برم جزوه ها رو کپی بگیرم ولی دانلود نمیشن.ولی میدونیم که الا راضی نیست ما اذیت بشیم پس امروز رو هم صبر میکنیم
نرگس نوحه گر آره اونکه 100% ولی الان من دقیق نمیدونم باید کدومها رو بخونم این هفته . آخه مثلا ریاضی همش یکجا هست دقیقا چند قسمتشو این هفته بخونم . برنامه ریختم . اگه شیمی بیشتر شه کلیپ هاش چیکارکنم . بعد شیمی فقط شیمی 12 اومده شیمی 10 چی؟؟؟؟زیست 12 هم نزاشتن .
-
نرگس نوحه گر من دیشب رفتم جزوه هارو پرینت گرفتم،ولی فیلم هارو نگه داشتم واسه صبح که دانلود کنم.
اینم از شانس ما -
نرگس نوحه گر من دیشب رفتم جزوه هارو پرینت گرفتم،ولی فیلم هارو نگه داشتم واسه صبح که دانلود کنم.
اینم از شانس ماMohammad Shivaeefar برای من جزوه نمیاد ارور میده اصلا دان نمیشه
-
نرگس نوحه گر
والا چه الا راضی باشه چه نباشه ما عقبیم باید همون دیشب دانلود میکردیم من جزوه هارو دانلود کردم
ویدیو ها هم زیادههه خدایی نمیشه همه شو یه روزه خوند -
Mohammad Shivaeefar برای من جزوه نمیاد ارور میده اصلا دان نمیشه
ela mla خوشبختانه من همون لحضه ای که جزوه هارو قرار دادند دانلود کردم.
-
اینم از شانس ماMohammad Shivaeefar دقیقا منم همینطور
-
نرگس نوحه گر
والا چه الا راضی باشه چه نباشه ما عقبیم باید همون دیشب دانلود میکردیم من جزوه هارو دانلود کردم
ویدیو ها هم زیادههه خدایی نمیشه همه شو یه روزه خوند -
آلا شماره تماس نداره؟
-
ela mla خوشبختانه من همون لحضه ای که جزوه هارو قرار دادند دانلود کردم.
Mohammad Shivaeefar خوشبحالتون
-
آلا شماره تماس نداره؟
Mohammad Shivaeefar چرا تو قسمت تماس با ما هست
-
Mohammad Shivaeefar خوشبحالتون
ela mla وقتی فیلم نیست به چه دردی میخوره
-
Mohammad Shivaeefar فکر کنم کنکور 1400 نحس شده!!!
saba hematian اصلا کلا باید لغو کنن هیچ امکاناتی نیست هیچیی مدرسه ها هم که مجازی شده الکیه واقعا
-
ela mla وقتی فیلم نیست به چه دردی میخوره
Mohammad Shivaeefar فیلما که هست
-
Mohammad Shivaeefar چرا تو قسمت تماس با ما هست
حس-یخی ممنون
-
حس-یخی ممنون
Mohammad Shivaeefar خواهش میکنم خبری شد به ما هم بگو