راه ابریشم و تاخیرش ولی...
-
بچه ها برای من درست شد
شما هم یک چکی کنید -
درس شد
-
درس شد
Amin Hosseinzadeh فیزیک ریاضی و ریاضیات هم گذاشتن؟
-
بچه ها برای من درست شد
شما هم یک چکی کنیدAli Nemati 0 اره درست شد
-
بچه ها برای من درست شد
شما هم یک چکی کنیدAli Nemati 0 برای من درست نشده
-
Amin Hosseinzadeh فیزیک ریاضی و ریاضیات هم گذاشتن؟
Alireza K 1 نه هنوز ولی سریع میشه حالا شیمی رو دید
-
بچه ها برای من درست شد
شما هم یک چکی کنیدAli Nemati 0 از من مثل قبله
-
Alireza K 1 نه هنوز ولی سریع میشه حالا شیمی رو دید
Masih shirdel نه دادش هنوز نمیاد بالا
-
Masih shirdel نه دادش هنوز نمیاد بالا
Alireza K 1 من دارم دانلود میکنم شیمی و
-
حس-یخی در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
خوشم میاد کسی هم دست به کار نمیشه ویدیو هارو درست کنه کسی هم نیستتتت جواب بده
شما تو آلایی ؟
داریم حلش می کنیم
توضیح مساله -
حس-یخی
ولا من از طرح راه ابریشم خیلی پشیمون هستم سایت که به زور بالا میاد امروز فیلم ها هم پخش نمیشن اصلا و استرسمم زیاد شده تا 25 مهر این همه فیلمو نمیشه دید اصلا این برنامه عملی نیست تقریبا تخصصی رو حساب کنی فقط تخصصی بالای 10 ساعت میشه عمومی هم بماند واقعا عملی نیستPaiman barbar در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
حس-یخی
ولا من از طرح راه ابریشم خیلی پشیمون هستم سایت که به زور بالا میاد امروز فیلم ها هم پخش نمیشن اصلا و استرسمم زیاد شده تا 25 مهر این همه فیلمو نمیشه دید اصلا این برنامه عملی نیست تقریبا تخصصی رو حساب کنی فقط تخصصی بالای 10 ساعت میشه عمومی هم بماند واقعا عملی نیستسایت همیشه اینطور نیست
یه مشکل هست که از نصف شب پیش اومده و تیم فنی در حال برطرف کردنه
آلاء تیم فنی قوی ای داره
از این مورد نگران نباشیددر مورد فیلم ها تو خود تاپیک معرفی گفته شده چطور باید ببینید حتما تاپیک رو به صورت کامل مطالعه کنید
تیم آموزشی آلاء برای راه ابریشم کلی تحلیل و بررسی داشتن
تجربی راه ابریشم ریاضی تجربی پارسال هم نشون میده که برنامه عملی هستبرای پک کامل هم هفته ای ۳۰ ساعت رو حداقل باید بهش اختصاص بدین (دیدن درسنامه، حل تست و سایر محتوای راه ابریشم)
-
Paiman barbar در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
حس-یخی
ولا من از طرح راه ابریشم خیلی پشیمون هستم سایت که به زور بالا میاد امروز فیلم ها هم پخش نمیشن اصلا و استرسمم زیاد شده تا 25 مهر این همه فیلمو نمیشه دید اصلا این برنامه عملی نیست تقریبا تخصصی رو حساب کنی فقط تخصصی بالای 10 ساعت میشه عمومی هم بماند واقعا عملی نیستسایت همیشه اینطور نیست
یه مشکل هست که از نصف شب پیش اومده و تیم فنی در حال برطرف کردنه
آلاء تیم فنی قوی ای داره
از این مورد نگران نباشیددر مورد فیلم ها تو خود تاپیک معرفی گفته شده چطور باید ببینید حتما تاپیک رو به صورت کامل مطالعه کنید
تیم آموزشی آلاء برای راه ابریشم کلی تحلیل و بررسی داشتن
تجربی راه ابریشم ریاضی تجربی پارسال هم نشون میده که برنامه عملی هستبرای پک کامل هم هفته ای ۳۰ ساعت رو حداقل باید بهش اختصاص بدین (دیدن درسنامه، حل تست و سایر محتوای راه ابریشم)
@M-an ببخشید میشه لینک تاپیک معرفی رو اینجا بذارید؟
-
Chekav Chekav در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/20897/راه-ابریشم-آلاء-چی-هست/1
-
یعنی چی آخه ..؟ شما تو درساتون ایطوری هستید زندگی عادیتون به مشکل نمی خوره ..؟ خب شروع برنامتون رو از یکشنبه بزارید ..!! مگه کسی مجبورتون کرده از شنبه شروع کنید ..! ثانیاً اگه واقعا سعی دارید کنکور موفق باشید ۸ ساعت حداقل دروس اختصاصی تو برنامتون بگنجونید ..
پ.ن: جزوه ی زیست برای پیله هارو تحویل مدیر دادم (بعد از ظهر) .. کمی روش ادیت می زنند و احتمال زیاد فردا بارگذاری بشه ..)@BlAcK-W0_oLF خوب من هنوز پیله های ریاضی رو کامل نگاه نکردم و امروز می بینم و فرسنگ اول رو از فردا یعنی دوشنبه می بینم ولی نمی دونم بعضی از بچه ها چرا عجله دارن؟ خوب اگه ما نتونیم تو برنامه هامون یه ذره تغییر بدیم که کلا به مشکل برمیخوریم
-
Chekav Chekav در راه ابریشم و تاخیرش ولی... گفته است:
https://forum.alaatv.com/topic/20897/راه-ابریشم-آلاء-چی-هست/1
romisa مرسییی