اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
عجب
-
M.an در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
عجب
مدیر جون ناراحت نشو ...
بچه ها اومدن دیدن سایت قطعه یه لحظه شوکه شدن یکم بشون فشار اومد -
H_R نه بابا؟
-
M.an کسی هست که پیام براش اومده ولی صفحه پرداخت نمیاره یعنی کلا راه ابریشم نمیاره که بخریم؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
-
-
خیلی جالبه هر روز یه تیکه از راه ابریشم منتشر میشه منم هر روز یک تا دو ساعت گیر کافی نت و فنربندی ام، مرسی از آلا بابت مدیریت خوبشون
-
M.an مدیر ما قراره هر هفته چند بار بریم پرینت و فنر کنیم؟ انصافا این حرف هارو به موسسه برسونید ما پایه دوازدهم چطوری وقت میکنیم هر هفته چند بار بریم برای پرینت و فنر؟ این هفته که درسنامه بود تازه هنوزم کامل منتشر نشده ، هفته بعدی تست های اموزشی ، هفته بعدشم تست ها و کنکورچه خودتون کلاه خودتون رو قاضی کنید ببینید ما باید چندبار بریم برای یه پرینت و فنر توی سه هفته یعنی چی اصلا
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حرکت شناسی آقای طلوعی محشر بود کامل گرفتم مطلبو
خدایی برا ریاضیا بهترین دبیر فیزیکو گذاشتن
-
Amir Tajfar تو تلم الان گفتن امکانش نیست
والا ادم باید خودش دستگاه پرینت داشته باشه که ما ... -
حس-یخیreplied to Amir Tajfar on ۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط حس-یخی انجام شده
Amir Tajfar خدا وکیلی خیلی باید کارشون رو برنامه باشه از جمعه شروع کنن ویدیو هارو بزارن یکمم به فکر این باشن اینا کنکور دارن
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to حس-یخی on ۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی ریاضیات ریاضی چرا نزاشتم هنوز
باو ما هشتا کتاب ریاضی داریم چجوری تموم کنیم با این تاخیرات -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیمی دهم هم مباحث مهمی داره اولاش از افبا و ایزوتوپ و میانگین کو پسسس؟
ازمونا دارن میان -
Alireza K 1 والا موندم دیگه تو کار خودم ..
-
Alireza K 1 اونم ۱۰ ۱۲ تا ویدیو شو فردا پس فردا میزارن بعدم یه جزوه میدن بازم ما باید بریم تو این اوضاع خرابه کرونا بیرون
-
Alireza K 1 آلا. تو رو به خدا تو رو به علی تو رو امام اولی اپلود کن این ریاضیات ریاضی ها رو کمی ... زودتر. چرا شب همیشه اپلود میکنید که نتونیم بدیم فنر کنن؟M.an
-
M.an ببخشید ما هفته ای چندبار باید بریم برای پرینت و فنر؟یک هفته که درسنامه منتشر میشه اونم نه کامل هی تیکه تیکه، یعنی من باید برای یه درسنامه سه یا چهار بار در چهار روز روزی دوساعت برم برای پرینت و فنر، این تازه هفته اوله ، هفته دوم هم که باز تست های اموزشی میاد باز چهار روز هم باید برای اون برم اینطوری که معلومه بعدم باز کنکورچه ها میاد و تست های دیگه باز هفته سوم هم باید برای اونا برم، یعنی من تا اخر اردیبهشت باید یه پام کافی نت باشه یه پام لوازم التحریر این وسط هم اگه وقت شد یکم درس میخونم این چه وضعشه انصفا خدایی کلاه خودتون رو قاضی کنید ببینید دارید چیکار میکنید،من میدونم کیفیت مهمه ولی این که دیگه مشکل من و امثال من نیست، نمیشه که هی همش یه روز درمیون توی این کرونا هی برم بیام هی برم بیام،هرچیزی که نیاز به پرینت داره رو یک جا قرار بدید پرینت کنیم تمام بشه بره حالا هروقت ویدئو ها اماده شد بزارید ما حرفی نداریم که، شما هم تمام سعیتون رو میکنید و ...درسته ولی کافی نیست فایده نداره یه فکر اساسی برای این مشکل بکنید بخدا خسته شدیم اعصابمون هر روز خرده
-
Amin Rm لاقل جزوشو آپلود کنن ساعت یازده شب میزارن که همه جا بسته
-
سلام دوستان
آلاء بیشتر از شما در تلاش و تکاپو نباشه کمتر نیست
همه کادر آلاء در تلاشن که همه محتوا با بهترین و بالاترین کیفیت به موقع به دستتون برسهبعضی مواقع مشکلات ناگهانی پیش میاد همین مشکل dns که پیش اومده بود
در مورد جزوه ها خودتون شاهد کیفیت بالای جزوه ها هستین جزوه ها Qr Code دارن همین موارد خودش در روزهای پیش رو کلی کمکتون خواهد کرد
پس صبر داشته باشید
راستی عنوان و پست اصلی تاپیک رو ببینید و پست هاتون رو ، ربطی به موضوع تاپیک داشتن ؟
-
Reza Mosavireplied to M.an on ۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط Reza Mosavi انجام شده
سلام
مرسی از تمامی زحمات و کیفیت عالی راه ابریشم ببخشید اما من یک نقد به کارتون داشتم
ببینید من برای مثال رشته ریاضیم و مهم ترین درسم ریاضیاتم هست اما برای مثال راه ابریشمی که با یک روز کامل تاخیر برای رشته ریاضی و ریاضیاتش اونم به شکل کاملا ناقص که فقط درسنامه حسابان هست واقعا من باید چطور بخونم؟ مثلا باید ی چند روز درسنانمه ی حسابان بخونم و هندسه و گسسته نخونم ؟ اون وقت کی میرسم تستش رو بزنم ؟ چطوری برنامه ی درسیم رو بچینم ؟
یا مثلا درس شیمی الان فقط شیمی 3 قرار گرفته اونم فقط با درسنامه و با کلی تاخیر یعنی من توی مدتی که فیلم های جدید میاد باید کلا شیمی 1 رو بزارم کنار ؟؟ اون وقت واسه ازمون ها چیکار کنم؟؟
من در جریان مشکلات و تلاش های زیاد تیم الا هستم اما این ناهماهنگی استفاده از این طرح عالی رو غیر ممکن میکنه و اصلا نمیشه برنامه درسی ریخت از جمله مشکلاتش فاصله بین فیلم ها درسنامه ها و تست ها و بخش بندی ها مثلا الان نه فیلم گسسته هست نه هندسه و نه فیلم تستی
من ازمون قلم چی دارم و با این شرایط هرگز نمیشه از ابریشم استفاده کرد
اگر براتون امکان داره کل فیلم ها جزوه ها و... هرچی که مربوط به هر فرسنگ هست تا اونجایی که موجود رو یک جا اپلود کنید
در اخر ببخشید برنامه ی هدف راه ابریشم کی میاد
و یک سوال دیگه ایا سر هر فرسنگ فیلم ها با اینقدر تاخیر اپلود میشن؟؟؟
باور کنید منم میدونم مشکلات زیاده و.... اما خواستم به گوشتون برسونم با تشکر از زحمات شما
1174/1397