حقوق یا مدیریت بازرگانی ؟
-
از کودکی بسیار علاقمند به مدیریت و وکالت بودم
و امروز در دو راهی به دام افتادماز نظر یادگیری دروس مشکلی ندارم و چون به اینا علاقه دارم میتونم سریع یاد بگیرم.
توانایی های زیادی در بازرگانی دارم و در مقابل حقوق هم برایم چالش بر انگیز تر است.
و از نظر دید من حقوق یکم طولانی تر و خسته کننده تر و سخت تر باشد و در مقابل هم به مدیریت بازرگانی از لحاظ کار و درامد امید کمتری دارم .اما سوال من اینه :
از کدوم رشته میتوانم سریع وارد بازار کار شوم و آینده ی شغلی کدام رشته بهتر است؟ و یک بررسی کلی بر روی این دورشته -
از کودکی بسیار علاقمند به مدیریت و وکالت بودم
و امروز در دو راهی به دام افتادماز نظر یادگیری دروس مشکلی ندارم و چون به اینا علاقه دارم میتونم سریع یاد بگیرم.
توانایی های زیادی در بازرگانی دارم و در مقابل حقوق هم برایم چالش بر انگیز تر است.
و از نظر دید من حقوق یکم طولانی تر و خسته کننده تر و سخت تر باشد و در مقابل هم به مدیریت بازرگانی از لحاظ کار و درامد امید کمتری دارم .اما سوال من اینه :
از کدوم رشته میتوانم سریع وارد بازار کار شوم و آینده ی شغلی کدام رشته بهتر است؟ و یک بررسی کلی بر روی این دورشته -
در مورد بازار کار
مدیریت : رشته ای هست که کلا فقط از طریق استخدامی در ارگان یا شرکت های مختلف میتونید مرتبط با رشتتون کار گیر بیارید الان هم خودتون بهتر وضع استخدامی ها رو میدونید
حقوق : شما بعد از فارق التحصیل شدن میتونید در آزمون وکالت شرکت کنید و اگه موفق بشید میتونید به وکالت مشغول شوید یا اینکه میتونید در ارگان یا شرکتی استخدام شوید و قرداد های بازرگانی یا بین شرکتی را تنظیم کنید و یا اینکه به عنوان مشاور حقوقی مشغول شوید نکته ای که در مورد رشته حقوق هست باید به زبان عربی و انگلیسی تسلط کافی داشته باشید در کل رشته حقوق از مدیریت بازرگانی از لحاظ آینده شغلی بهتره ولی خوب سختی بیشتری هم داره -
در مورد بازار کار
مدیریت : رشته ای هست که کلا فقط از طریق استخدامی در ارگان یا شرکت های مختلف میتونید مرتبط با رشتتون کار گیر بیارید الان هم خودتون بهتر وضع استخدامی ها رو میدونید
حقوق : شما بعد از فارق التحصیل شدن میتونید در آزمون وکالت شرکت کنید و اگه موفق بشید میتونید به وکالت مشغول شوید یا اینکه میتونید در ارگان یا شرکتی استخدام شوید و قرداد های بازرگانی یا بین شرکتی را تنظیم کنید و یا اینکه به عنوان مشاور حقوقی مشغول شوید نکته ای که در مورد رشته حقوق هست باید به زبان عربی و انگلیسی تسلط کافی داشته باشید در کل رشته حقوق از مدیریت بازرگانی از لحاظ آینده شغلی بهتره ولی خوب سختی بیشتری هم داره81Sobhan در حقوق یا مدیریت بازرگانی ؟ گفته است:
در مورد بازار کار
حقوق : شما بعد از فارق التحصیل شدن میتونید در آزمون وکالت شرکت کنید و اگه موفق بشید میتونید به وکالت مشغول شوید یا اینکه میتونید در ارگان یا شرکتی استخدام شوید و قرداد های بازرگانی یا بین شرکتی را تنظیم کنید و یا اینکه به عنوان مشاور حقوقی مشغول شوید نکته ای که در مورد رشته حقوق هست باید به زبان عربی و انگلیسی تسلط کافی داشته باشید در کل رشته حقوق از مدیریت بازرگانی از لحاظ آینده شغلی بهتره ولی خوب سختی بیشتری هم دارهسلام زیادم اینجوری نیست
ما توی شرکت های خصوصی و حتی وزارت خانه ها و کار خونه ها و حتی برخی استارتاپ ها به افرادی که مدیریت خوندن نیاز داریماز لحاظ بازار کاری نسبت خوبه
ولی حقوق 3 قسمت داره برای ارشد
وکیل بشید
دفتر خونه بزنید
و یا برید قوه قضایه قاضی و... بشیدبرای دفتر خونه زدن یه امتحان دارد که بشدت تعداد کمی قبول میشند و برنامه اش هم معلوم نیست مممکنه یک سالی اصلا ازمونش برگذار نشود
و ازمون قوه قضایه هم همین طور
ولی چیزی که حقوقش خوبه اینکه وکیل بشید
اگر روحیه ای دارید که می تونید بحث کنید و تحلیل کنید برید حقووق@Fatemeh_Baghaee
-
81Sobhan در حقوق یا مدیریت بازرگانی ؟ گفته است:
در مورد بازار کار
حقوق : شما بعد از فارق التحصیل شدن میتونید در آزمون وکالت شرکت کنید و اگه موفق بشید میتونید به وکالت مشغول شوید یا اینکه میتونید در ارگان یا شرکتی استخدام شوید و قرداد های بازرگانی یا بین شرکتی را تنظیم کنید و یا اینکه به عنوان مشاور حقوقی مشغول شوید نکته ای که در مورد رشته حقوق هست باید به زبان عربی و انگلیسی تسلط کافی داشته باشید در کل رشته حقوق از مدیریت بازرگانی از لحاظ آینده شغلی بهتره ولی خوب سختی بیشتری هم دارهسلام زیادم اینجوری نیست
ما توی شرکت های خصوصی و حتی وزارت خانه ها و کار خونه ها و حتی برخی استارتاپ ها به افرادی که مدیریت خوندن نیاز داریماز لحاظ بازار کاری نسبت خوبه
ولی حقوق 3 قسمت داره برای ارشد
وکیل بشید
دفتر خونه بزنید
و یا برید قوه قضایه قاضی و... بشیدبرای دفتر خونه زدن یه امتحان دارد که بشدت تعداد کمی قبول میشند و برنامه اش هم معلوم نیست مممکنه یک سالی اصلا ازمونش برگذار نشود
و ازمون قوه قضایه هم همین طور
ولی چیزی که حقوقش خوبه اینکه وکیل بشید
اگر روحیه ای دارید که می تونید بحث کنید و تحلیل کنید برید حقووق@Fatemeh_Baghaee
دانشجو شریف بله حق با شماست من دیگه شرکت های خصوصی از دولتی رو جدا نکردم و نوشتم شرکت های مختلف ولی راستش خبر نداشتم استارت اپ هم به مدیریت بازرگانی نیاز داره
-
دانشجو شریف بله حق با شماست من دیگه شرکت های خصوصی از دولتی رو جدا نکردم و نوشتم شرکت های مختلف ولی راستش خبر نداشتم استارت اپ هم به مدیریت بازرگانی نیاز داره
بلییی
-
سلام یکی از اشناهای ما حقوق خونده اون یکی هم مدیریت بازرگانی (هر دو دختر )
کار مرتبط با رشته شون پیدا نکردند متاسفانه بازار کار رشته ها خرابه
اگر رتبه ات خوبه برو دانشگاه فرهنگیان بهترین گزینه برای انسانی هاستیسنا در حقوق یا مدیریت بازرگانی ؟ گفته است:
سلام یکی از اشناهای ما حقوق خونده اون یکی هم مدیریت بازرگانی (هر دو دختر )
کار مرتبط با رشته شون پیدا نکردند متاسفانه بازار کار رشته ها خرابه
اگر رتبه ات خوبه برو دانشگاه فرهنگیان بهترین گزینه برای انسانی هاستدلیل خوبی نیسستا
-
بلییی
میشه بگین برای مدیریت مالی تهران یا دانشگاه های خوب چ رتبه ای لازمه؟؟؟؟
-
H_R در حقوق یا مدیریت بازرگانی ؟ گفته است:
واقعا نمی دونم