سوال تحصیلی
-
تروخدا بگین چیکار کنم
بخونم برا ۱۴۰۰ به امید دولتی
ترک تحصیل کنم
ادامه بدم و پزشکی آزاد بخونم -
-
تروخدا بگین چیکار کنم
ترک تحصیل کنم
ادامه بدم و پزشکی آزاد بخونمAlireza Mousavi از پس خرج پزشکی آزاد برمیای؟
-
تروخدا بگین چیکار کنم
ترک تحصیل کنم
ادامه بدم و پزشکی آزاد بخونمAlireza Mousavi این چه حرفیه که میگی بگید چه کار کنم!!!!
یعنی اگه الان کسی بهت بگه بیخیال کنکور شو به راحتی حرفش رو قبول میکنی!
معلومه خیلی ناامیدی
اگه تلاش کنی و ناامیدی رو بریزی دور نطمعن باش نه فقط تو درس بلکه تو هر چیزی که بخوای موفق میشی
پس اگه واقعا علاقه داری به پزشکی، با قدرت پیش برو -
Alireza Mousavi از پس خرج پزشکی آزاد برمیای؟
-
Alireza Mousavi این چه حرفیه که میگی بگید چه کار کنم!!!!
یعنی اگه الان کسی بهت بگه بیخیال کنکور شو به راحتی حرفش رو قبول میکنی!
معلومه خیلی ناامیدی
اگه تلاش کنی و ناامیدی رو بریزی دور نطمعن باش نه فقط تو درس بلکه تو هر چیزی که بخوای موفق میشی
پس اگه واقعا علاقه داری به پزشکی، با قدرت پیش بروامیرحسین صیدی ممنون داداش به نظرم بشینم بخونم ۱۴۰۰رو با قدرت بدم
-
Alireza Mousavi ببین ی سااااال از عمرتو هدر نده ولی اگ مطمممعنی سال دیگ دولتی میاره بمون برا ۱۴۰۰ ولی اگ مطمعن نیستی این ریسک و به هیچچچ و جه نکن
-
Alireza Mousavi ببین ی سااااال از عمرتو هدر نده ولی اگ مطمممعنی سال دیگ دولتی میاره بمون برا ۱۴۰۰ ولی اگ مطمعن نیستی این ریسک و به هیچچچ و جه نکن
-
zzz r حرفت رو قبول ندارم
چون همه ما چه بخوایم چه نخوایم ۱۲ سال از عمرمون رو تو مدرسه گذروندیم ، دیگه به این یه سال اخر نمیگن وقت تلف کردن
امسال اخرین ساله و درواقع کل نتیجه ۱۲ سال مدرسه رفتن تو امسال مشخص میشه -
تروخدا بگین چیکار کنم
ترک تحصیل کنم
ادامه بدم و پزشکی آزاد بخونمAlireza Mousavi
پزشکی ازاد اوردید؟رتبه تون چند بوده؟ -
zzz r حرفت رو قبول ندارم
چون همه ما چه بخوایم چه نخوایم ۱۲ سال از عمرمون رو تو مدرسه گذروندیم ، دیگه به این یه سال اخر نمیگن وقت تلف کردن
امسال اخرین ساله و درواقع کل نتیجه ۱۲ سال مدرسه رفتن تو امسال مشخص میشهامیرحسین صیدی در سوال تحصیلی گفته است:
zzz r حرفت رو قبول ندارم
امسال اخرین ساله و درواقع کل نتیجه ۱۲ سال مدرسه رفتن تو امسال مشخص میشهنه من حرفم کاااملا منطقیه اگ کسی مطممعن نیس ک سال دسگ میاره ریسک نکنه ک پشیمونیه فقط
میره دانشگا و از هم کلاسیاش بزرگتره حس بدیه و... خیلی چیزای دیگ -
امیرحسین صیدی در سوال تحصیلی گفته است:
zzz r حرفت رو قبول ندارم
امسال اخرین ساله و درواقع کل نتیجه ۱۲ سال مدرسه رفتن تو امسال مشخص میشهنه من حرفم کاااملا منطقیه اگ کسی مطممعن نیس ک سال دسگ میاره ریسک نکنه ک پشیمونیه فقط
میره دانشگا و از هم کلاسیاش بزرگتره حس بدیه و... خیلی چیزای دیگzzz r نظر شما هم کاملا درست و قابل احترامه
-
zzz r نظر شما هم کاملا درست و قابل احترامه
-
Alireza Mousavi
پزشکی ازاد اوردید؟رتبه تون چند بوده؟ -
یسنا من امسال هیچی نخونده بودم و همش با اطلاعات امتحان نهایی رفتم تو تجربی از ۵۰۷۰۰۰نفر شدم۹۹۰۰۰
Alireza Mousavi به نظرم باید با یه مشاور یا یه فرد با تجربه مشورت کنی
-
سلام. وقت بخیر.
چجوری میشه یه برنامه ریزی درست داشت ک تو مقطع یازدهم تجربی باشی وهم بشه یازدهم رو خوند هم دهم ؟ -
سلام. وقت بخیر.
چجوری میشه یه برنامه ریزی درست داشت ک تو مقطع یازدهم تجربی باشی وهم بشه یازدهم رو خوند هم دهم ؟Setayesh H1382 در سوال تحصیلی گفته است:
سلام. وقت بخیر.
چجوری میشه یه برنامه ریزی درست داشت ک تو مقطع یازدهم تجربی باشی وهم بشه یازدهم رو خوند هم دهم ؟ببینید به نظرم باید تو ۳ ماه تعطیلی ۱۱هم دهم رو مطالعه کنکور کنید و ی مقدارم ۱۱هم رو پیشخوانی کنید در طول سال تحصیلی هم میتونید مباحث ۱۱هم رو با دهم ترکیب کنید یا تستای ترکیبی کار کنید تا ۱۰هم براتون مرور بشه
-
Alireza Mousavi به نظرم باید با یه مشاور یا یه فرد با تجربه مشورت کنی
امیرحسین صیدی دارم مشورت میکنم ببینم چی میشه
-
Setayesh H1382 در سوال تحصیلی گفته است:
سلام. وقت بخیر.
چجوری میشه یه برنامه ریزی درست داشت ک تو مقطع یازدهم تجربی باشی وهم بشه یازدهم رو خوند هم دهم ؟ببینید به نظرم باید تو ۳ ماه تعطیلی ۱۱هم دهم رو مطالعه کنکور کنید و ی مقدارم ۱۱هم رو پیشخوانی کنید در طول سال تحصیلی هم میتونید مباحث ۱۱هم رو با دهم ترکیب کنید یا تستای ترکیبی کار کنید تا ۱۰هم براتون مرور بشه
Alireza Mousavi بله اینکه کاملا درسته... اما اگه اون ۳ ماه تعطیلی از دست رفته باشه چی:(
درهمین طول سال تحصیلی چیکار میشه کرد که هم از درسای یازدهم عقب نموند و هم اینکه دهم رو مرور کرد؟!