استرس

-
Nazanin Jamali قربونت
zeynab abolfazli نشی
-
هر وقت روحیتو از دست دادی فیزیک بخون
فیزیک بهت آرامش میده -
هر وقت روحیتو از دست دادی فیزیک بخون
فیزیک بهت آرامش میدهامیررضا فلاح نژاد واقعا من از فیزیک و ریاضی خوشم نمیاد
-
امیررضا فلاح نژاد واقعا من از فیزیک و ریاضی خوشم نمیاد
Nazanin Jamali دلت میاد اخه؟؟؟؟؟ فیزیک و ریاضی بهترین درس هاست
-
از فیزیک و ریاضی خوشت نمیاااااااااااد!!!!!!
-
Nazanin Jamali دلت میاد اخه؟؟؟؟؟ فیزیک و ریاضی بهترین درس هاست
Amin Mojarradi من اگه درسیو امتحاناشو خوب بدم یا دبیرشو دوس داشته باشم ازش خوشم میاد در غیر این صورت نه
-
از فیزیک و ریاضی خوشت نمیاااااااااااد!!!!!!
امیررضا فلاح نژاد نه رشتت ریاضیه؟
-
Amin Mojarradi من اگه درسیو امتحاناشو خوب بدم یا دبیرشو دوس داشته باشم ازش خوشم میاد در غیر این صورت نه
Nazanin Jamali فرض کن ی دبیر خیلی بد داشته باشی...نباید اجازه بدی به باد بده عمرتو
-
مگه درس خوندن به امتحان خوب دادن و دوست داشتن دبیره
این چه وضعشه
بدون تعارف تا وقتی این منطقت باشه توی درس به جایی نمیرسی -
امیررضا فلاح نژاد نه رشتت ریاضیه؟
Nazanin Jamali رشتم تجربیه
-
مثلن امسال کنکور بدی...بعد بگی فیزیکش رو بد دادم چون معلمش خوب نبود...اگر هم اینجوری باشه کسی حرفتو قبول نمیکنه...تمومه دیگه مثلن همون نمره فیزیکت ثبت میشه
-
Nazanin Jamali فرض کن ی دبیر خیلی بد داشته باشی...نباید اجازه بدی به باد بده عمرتو
Amin Mojarradi نمیتونم راهنمایی دبیرم خیلی سخت گیر بود خوبم درس میداد درسو میفهمیدم کمترین نمرمم ۱۹بود ولی از وقتی اومدم دبیرستان دبیرمون اصلا خوب درس نمیده همیشم نمره خیرات میکنه مثلا طرف۱۶شده ۱۹ثبت میکنه از اون موقع تاحالا دوس ندارم ریاضیو
-
Nazanin Jamali رشتم تجربیه
امیررضا فلاح نژاد موفق باشی
-
Amin Mojarradi نمیتونم راهنمایی دبیرم خیلی سخت گیر بود خوبم درس میداد درسو میفهمیدم کمترین نمرمم ۱۹بود ولی از وقتی اومدم دبیرستان دبیرمون اصلا خوب درس نمیده همیشم نمره خیرات میکنه مثلا طرف۱۶شده ۱۹ثبت میکنه از اون موقع تاحالا دوس ندارم ریاضیو
Nazanin Jamali من معلمامون اصن درس نمیدن بهمون...فقط از رو کتاب میخونن...خودت باید بری بخونی..من خودم میخونم
-
مثلن امسال کنکور بدی...بعد بگی فیزیکش رو بد دادم چون معلمش خوب نبود...اگر هم اینجوری باشه کسی حرفتو قبول نمیکنه...تمومه دیگه مثلن همون نمره فیزیکت ثبت میشه
Amin Mojarradi جدا از اون درستو حسابی درسارو نمیفهمم
-
Amin Mojarradi جدا از اون درستو حسابی درسارو نمیفهمم
Nazanin Jamali خب میتونی بفهمی...حق اینو داری مث بقیه
-
اگر کسی ریاضی و فیزیک رو دوست نداشته باشه دلیلش معلم نیست
دلیلش این که تواناییش در حد این درسا نیست -
اگر کسی ریاضی و فیزیک رو دوست نداشته باشه دلیلش معلم نیست
دلیلش این که تواناییش در حد این درسا نیستامیررضا فلاح نژاد نه...اشتبا نکن خیلی تواناییش رو داره ..خیلی هم میتونه پیشرفت کنه ..ولی فلن نمیدونع چجوری باهاش ارتباط برقرار کنع. ک اونم اوکی میشع
-
منم خودم میخونم
توی ایرااااان هرکی به امید معلم بمونه کارش تمومه
هرکس خودش باید برای خودش تلاش کنه
تماااام -
Amin Mojarradi در استرس
گفته است:
اره ولی من هیچوقت کاری یو که دوس ندارم انجام نمیدم کسی ام مجبورم نمیکنه چون میدونه انجام نمیدم الانم ریاضی و فیزیکو میخونم ولی نه خیلی خوب