-
استاد تشکر تشکر واقعا کارتون عالیه من که اون مباحثی رو که میخواستم استاد درس دادن خدا رو شکر
-
استاد دست بوستون هستیم.....
-
ایول القا اومد دمت گرم استااااااااد
-
سلام.دوستان ممنون میشم اگه کسی جزوه مغناطیس رو نوشته لطف کنه بزاره رو سایت تا ازش استفاده کنیم.خیلی برام مهمه.لطفا...
-
سلام.دوستان ممنون میشم اگه کسی جزوه مغناطیس رو نوشته لطف کنه بزاره رو سایت تا ازش استفاده کنیم.خیلی برام مهمه.لطفا...
amir ariaei من دارم ولی خیلی چوله یعنی زیاد قشنگ نیست
-
سلام ببخشید این مبحث الکتریسته جاری همون دار هاست
-
مدار منظورم بود
-
omid.pa سلام آره فصل ۲ فیزیک ۳
-
در این تاپیک قرار داده شده : http://forum.alaatv.com/topic/3478/جزوات-فیزیک-دکتر-طلوعی/21
-
دوستانی که فیزیک اتمی استاد رو دیدن کامله یا هنوز کامل میشه خواهشا جواب بدید
-
استاد سوالات ترکیبی مقاومت و خازن رو تدریس کردن؟
منظورم سوال 171 آزمون سنجش دیروز(15 فروردین) هستش -
منظورم سوال 171 آزمون سنجش دیروز(15 فروردین) هستشerfan199 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
منظورم سوال 171 آزمون سنجش دیروز(15 فروردین) هستشسوالات ترکیبی خیلی ساده تر از سوالات جدا هستن
فقط کافیه وقتی خازن ها پر شدن شاخه ای درونش هستن رو از مدار حذف کنیم
وقتی هم در حال پرشدن هستن جریان توشون برقراره -
سلام مدار الکتریکی همون میدان الکتریکی هستش؟؟؟؟؟
اخه تو بودجه بندی ها نوشته مدار الکریکی!؟
ممنون میشم پاسخ بدید؟ -
بچه ها استاد گرما و فشار رو باهم تدریس کردن یا گرما رو هنوز تدریس نکردن لطفا جواب بدیدی ممنون میشم خیلی مهم!!
-
بچه ها استاد گرما و فشار رو باهم تدریس کردن یا گرما رو هنوز تدریس نکردن لطفا جواب بدیدی ممنون میشم خیلی مهم!!
-
سلام.بعد از جلسه 114 . جلسه 120 گداشته شده....اشکال شماره کذاری در فیلمهاست؟ یا فیلم های این بازه قرار داده نشده؟
ممنون میشم پاسخگو باشید.SnzNzr در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.بعد از جلسه 114 . جلسه 120 گداشته شده....اشکال شماره کذاری در فیلمهاست؟ یا فیلم های این بازه قرار داده نشده؟
ممنون میشم پاسخگو باشید.سلام مشکلی نیس اونا احتمالن ادامه فیزیک پیش هستن که در اینده میذارن رو سایت
-
ms96 sad96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هنوز کامل نیس
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.