استرس

-
خوب من کم آووردم
-
Nazanin Jamali عیبی ندارع ب مرور زمان خوشت میاد از تجربی..باهاش میسازی..منم اوایل خوشم نمیومد الان بهتر شدم...دست رو رشته خیلی خوبی گزاشتیو اگ واقعن بخونی خیلی موفق میشی
Amin Mojarradi امید وارم الانم اگه دارم میخونم به اجباره ولی بد نبوده
رشته های فنی تو ایران اصلا به درد دختر نمیخورهو جای هیچ پیشرفتی نیست
-
در ضمن ناامیدی ی چیز خیلی عادی هس ک همه تا روز کنکور خیلی درگیرش میشن...ولی خوب میشن بعدش
-
شما بردید
-
شما بردید
-
Amin Mojarradi امید وارم الانم اگه دارم میخونم به اجباره ولی بد نبوده
رشته های فنی تو ایران اصلا به درد دختر نمیخورهو جای هیچ پیشرفتی نیست
Nazanin Jamali اره حق با توعه فقط دکتر و پزشک فعلن تو بازارع...ی چیزی فقط اگه به اجبار والدین میخونی ...اصن خوب نیس...نمیتونی موفق بشی...خودت باید با اختیار خودت بشینی بخونی
-
شما بردید
-
Nazanin Jamali اره حق با توعه فقط دکتر و پزشک فعلن تو بازارع...ی چیزی فقط اگه به اجبار والدین میخونی ...اصن خوب نیس...نمیتونی موفق بشی...خودت باید با اختیار خودت بشینی بخونی
Amin Mojarradi نه باباو مامانم هیچی نمیگن بابام همیشه میگه تصمیمای مهم زندگیتو خودت بگیر
تنها چیزی که بابام گفت این بود که تو ایران جای رشتی نداری تو رشته فنی مثلا تو موسیقی میخونی بعد یه آهنگی که خودت از ته قلبت دوسش داری و میزنی و همه کاراشو انجام میدی بعد از آخر ارشاد بهت مجوز نمیده بقیه رشته هاشم همین جوریه -
Amin Mojarradi من خودم این رشترو انتخاب کردم
-
Amin Mojarradi نه باباو مامانم هیچی نمیگن بابام همیشه میگه تصمیمای مهم زندگیتو خودت بگیر
تنها چیزی که بابام گفت این بود که تو ایران جای رشتی نداری تو رشته فنی مثلا تو موسیقی میخونی بعد یه آهنگی که خودت از ته قلبت دوسش داری و میزنی و همه کاراشو انجام میدی بعد از آخر ارشاد بهت مجوز نمیده بقیه رشته هاشم همین جوریهNazanin Jamali راست گفته بایات ...ببین دوازدهمی...سال دیگ کنکوره ...تا دیر نشده شروع کن ...تایم زیادی نیس ولی خب کافیه برا رتبه برتر شدن...فقط خیلس زود باید جدی بخونی
-
Amin Mojarradi من خودم این رشترو انتخاب کردم
Nazanin Jamali اهان فمیدم...
-
Nazanin Jamali راست گفته بایات ...ببین دوازدهمی...سال دیگ کنکوره ...تا دیر نشده شروع کن ...تایم زیادی نیس ولی خب کافیه برا رتبه برتر شدن...فقط خیلس زود باید جدی بخونی
Amin Mojarradi چشم ممنون
-
Amin Mojarradi چشم ممنون
Nazanin Jamali خاهش میکنم برنامه یادت نرع باس برنامه خوبی داشتع باشی....:)
-
Nazanin Jamali خاهش میکنم برنامه یادت نرع باس برنامه خوبی داشتع باشی....:)
Amin Mojarradi برنامه ریزی کردم ولی فعلا عمل نه نزدیک سه روزه که هیچی نخوندم
-
Amin Mojarradi برنامه ریزی کردم ولی فعلا عمل نه نزدیک سه روزه که هیچی نخوندم
Nazanin Jamali ://////////////
-
Nazanin Jamali ://////////////
Amin Mojarradi ؟؟؟
-
خیلی سنگین نزار برا خودت
-
Nazanin Jamali هیچ همین ک اجرا نمیکردی
-
Nazanin Jamali هیچ همین ک اجرا نمیکردی
Amin Mojarradi دوروز خوب پیش رفتم ولی بعد اون هرروز از ساعت مطالعم کم میشد تا آخرش رسید به صفر
-
Amin Mojarradi دوروز خوب پیش رفتم ولی بعد اون هرروز از ساعت مطالعم کم میشد تا آخرش رسید به صفر
Nazanin Jamali حتما برنامه مناسبی نداشتی ک اینجوری شدع...