Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. طرح پرچم آلاء
  4. اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
نامه ای به آلا
Reboot QR
سلام من یک عدد دانش آموز یازدهمی رشته ریاضی بودم که با آلا آشنا شدم!! با اینکه (مثلا) مدرسه نمونه دولتی بودیم ولی واقعا هیچ فرقی با مدرسه عادی نداشت! هرچند از حق نگذریم بعضی از معلم هامون خیلی خوب بودن... خلاصه که ما از سال یازدهم شروع کردیم و درس های تخصصی رو با آلا خوندیم، به تابستون دوازدهم که رسیدیم درس های عمومی هم اضافه شد... با اینکه من عاشق ادبیات بودم ولی همیشه پایین ترین درصد عمومی هام ماله ادبیات بود، یادمه اولین آزمون آزمایشی که دادم ادبیات رو منفی 24 درصد زدم !! خودمم باورم نمی شد ولی اون درصد محرکی شد برای من که بشینم فیلم های شاهکار استاد میثم حسین خانی رو نگاه کنم، انقدر برام شیرین بود که هر وقت از درس خوندن خسته می شدم یه فیلم ادبیات می زدم به بدن!! و خداروشکر ادبیات کنکور رو هم 60 درصد زدم، هرچند انتظار خودم ببیشتر بود... فیزیک هم که با استاد یاری خوندیم اصلا حرف نداشت... واقعا انقدر عالی بود که نمی دونم چی بگم... و اما ریاضی، چقدر استاد ثابتی به ما کمک کردند، تو حسابان، هندسه، گسسته، خلاصه که ما هرچی ریاضی یادگرفتیم، از کلاس های استاد ثابتی بود، چون معلم های مدرسه اصلا کافی نبودند! و دست مریزاد به استاد های دیگه هم که ازشون بهره بردیم... با اینکه من واقعا تنبلی کردم و مثل بچه آدم درس نخوندم ولی رتبه نزدیک 2000 اوردم و این رو واقعا مدیون اول خدا و بعدم آلا هستم، اگر آلا نبود ما هیچ وقت این فیزیک و شیمی و ریاضی که براش می مردیم رو یاد نمی گرفتیم، چون پولم نداشتیم و نه کلاس کنکور می تونستیم بریم نه حتی امتحانای مدرسه رو پاس می کردیم... خلاصه که سرتون رو درد نیارم، خواستم اول از همه از همه استادای آلا تشکر کنم، و بعد هم حلالیت بطلم، من همه همه فیلم هایی که تو آلا دیدم رو رو دور 2x دیدم. خیلی حال می داد. و اینکه دو تا نکته به دانش آموزای کنکوری، اول که این حرفا که میگن برا امتحان نهایی و اینا نخونید یه مشت چرت و پرت ببیشتر نیست... دومم اینکه دوستان مثل آدم درس بخونید نمی دونید دوران پسا کنکور چقدر شیرینه، یه کاری کنید که با یه رتبه خوب شیرینش ده برابر بشه... و یه پیشنهاد به برنامه نویس های سایت آلا، خداوکیلی این بخش آلاخونه خیلی درهم برهمه، من که هیچ وقت ازش سر درنیاوردم... کاش یکم مرتب تر می شد. موفق و پیروز و سالم و سربلند و عزیز باشید. یا علی!
طرح پرچم آلاء
رقابتی درس خواندن بین کنکوری 1402 ها
Medisa AhmadiM
دوستان موافق هستید که بچه هایی کنکور 14002 هستند رقابتی درس بخوانیم؟
طرح پرچم آلاء
چاپ قلم چی رو بعد از آزمون
حسین شاکریح
بچها حالا همه که دور همیم ،به نظرتون اگر آزمون های قلم چی رو بعد از آزمون چاپ بگیریم و خودمون آزمون بدیم از نظر شرعی گناه نداره؟؟؟
طرح پرچم آلاء
طرح پرچم
Amir souriA
سلام چند بار میتونی از طرح پرچم استفاده کنی؟ کسی که فارغ‌التحصیل شده میتونه استفاده کنه؟
طرح پرچم آلاء
طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
sohrabS
Topic thumbnail image
طرح پرچم آلاء
بی عنوان
Aidabbb BbA
ایا الاء دبیر خانم هم دارد؟ برای چه درسی؟
طرح پرچم آلاء
ثبت نام بورسیه
Mobina jahangiryM
سلام چطوری باید ثبت نام کرد توبورسیه
طرح پرچم آلاء
ادمین تیکت
حسین مهدویح
سلام علیکم ببخشید میخواستم ببینم، ادمین ها چه مواقعی آنلاین هستن، و تیکت ها را چه موقع جواب میدن؟، چون من یه تیکت زدم خیلی وقته جواب ندادن۰️
طرح پرچم آلاء
درسا
K
درسا خیلی سخته دارم خل میشم
طرح پرچم آلاء
طرح پرچم
Amir souriA
سلام طرح پرچم هنوز میشه عضو شی
طرح پرچم آلاء
طرح پرچم
رضا پناهی دوستر
سلام دوستان میخواستم بدونم هنوز میشه از طرح پرچم استفاده کرد ؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
طرح پرچم آلاء
طرح پرچم...
Romi_frR
سلام راستش من در مورد طرح پرچم با مدرسه مون به مشکل برخوردم . مدیر مدرسه ما به هییییییییچ عنوان حاضر نیست برگه طرح پرچم رو حتی دستش بگیره چه برسه به امضا کردن ... با مدیر صحبت کردم ولی به خاطر برخورد بدشون با من و مادرم بحث کردن بیشتر باهاشون رو جایز ندونستم . میخواستم بدونم برای دریافت طرح پرچم راه دیگه ای هست ؟ مثلا مهری از طرف آموزش و پرورشی چیزی ... هر چی غیر مدیر مدرسه ... اگر تجربه ای دارید یا راه حلی دارید لطفا بگید ... واقعا به طرح پرچم نیاز دارم برای امسال لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه @دانش-آموزان-آلاء @M-an
طرح پرچم آلاء
طرح پرچم
مهرداد غلامیم
درود وقت به خیر.من کارت ملی ندارم الان میتونم بدون کپی کارت ملی و فقط با کپی شناسنامه ثبت نام کنم؟ از طرف دیگه من به زور تونستم پارسال راه ابریشم ریاضی تجربی رو بخرم،دیگه نمی تونم از طرح پرچم استفاده کنم؟@M-an @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
طرح پرچم آلاء
استفاده اشتراکی برای دانش آموز کم برخوردار
mh. MojarradM
سلام میخواستم ببینم طرح پرچم برای دانش آموزان. پشت کنکوری یا فرغ التحصیلان وجود داره ؟ پسر خاله من شرایط مالی خوبی نداره و پشت کنکوریه من خودم راه ابریشم عمومی و تخصصی رو تهیه کردم میخواستم ببینم که اگه طرح پرچم برای پشت کنکوری ها وجود نداره و یا وقتش تموم شده پسر خالم هم میتونه از راه ابریشم من استفاده کنه؟؟؟ @مدیر-محصول-ابریشم
طرح پرچم آلاء
کمک به دانش آموزان کم برخوردار
fatemeh hossieniF
سلام به همه ی دوستان آلایی عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه راستش دوستان میدوند که هزینه ی تحصیل تو این شرایط اقتصادی اونم برا یه دانش اموز کنکوری زیاده و ممکنه خیلی از خانواده ها از پس هزینه ها بر نیان حالا منو دوستام میخواییم به یکی از این دانش اموزا کمک کنیم و از شماهم میخوام اگه میتوند کمکشون کنید از شما میخوام که اگه کتاب تستی دارید برا بچه های انسانی و لازمش ندارید بگید که بفرستیم براشون و یه سوال از آلاء آیا هنوز طرح پرچم آلاء وجود داره ؟؟ ینی امکانش هست که آلاء بتونه کمکشون کنه وو راه ابریشم رو رایگان در اختیارشون قرار بده ؟! @مدیر-محصول-راه ابریشم @دانش-آموزان-آلاء
طرح پرچم آلاء
راه ابریشم الا
S
سلام دوستان. میخواستم بدونم راه ابریشم الا رو میشه قسطی تهیه کرد؟ یا مثلا بورسیه میشیم؟ اگه شرایط بورسیه رو داره چی هستن و چیکار باید بکنم تا بورسیه شم؟
طرح پرچم آلاء
مدارس غیرحضوری
NC ChN
سلام خداقوت ببخشید طرح پرچم شامل مدرس غیرحضوری هم میشه؟؟
طرح پرچم آلاء
مدت زمان تأیید طرح پرچم چقدره؟
مهرداد غلامیم
سلام دوستان،یه سوال داشتم از دوستانی که در طرح پرچم تایید شدن،چقدر طول کشید تا تایید بشید؟
طرح پرچم آلاء
تست ها در برنامه مطالعه راه ابریشم
معصومه غفاری 0م
سلام بچه ها داخل برنامه مطالعاتی راه ابریشم نوشته حل تست فصل اول ( زیست ) ،یعنی باید خودم کتاب تستم رو بزنم یا از جزوات الا قسمت تست هاشو نگاه کنم بزنم یا باید ویدیو ببینم اگر کسی می دونه لطفا راهنمایی کنع
طرح پرچم آلاء
زمان باقی مانده طرح پرچم
amir A 0A
سلام امیدوارم حال همگی خوب و درجه یک باشه کسی اطلاع نداره برای طرح پرچم چند روز دیگه زمان مونده ؟؟؟؟یا اصلا تموم شده؟؟
طرح پرچم آلاء

اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده طرح پرچم آلاء
1.4k دیدگاه‌ها 39 کاربران 6.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Reza MosaviR Reza Mosavi

@M-an

سلام

مرسی از تمامی زحمات و کیفیت عالی راه ابریشم ببخشید اما من یک نقد به کارتون داشتم

ببینید من برای مثال رشته ریاضیم و مهم ترین درسم ریاضیاتم هست اما برای مثال راه ابریشمی که با یک روز کامل تاخیر برای رشته ریاضی و ریاضیاتش اونم به شکل کاملا ناقص که فقط درسنامه حسابان هست واقعا من باید چطور بخونم؟ مثلا باید ی چند روز درسنانمه ی حسابان بخونم و هندسه و گسسته نخونم ؟ اون وقت کی میرسم تستش رو بزنم ؟ چطوری برنامه ی درسیم رو بچینم ؟

یا مثلا درس شیمی الان فقط شیمی 3 قرار گرفته اونم فقط با درسنامه و با کلی تاخیر یعنی من توی مدتی که فیلم های جدید میاد باید کلا شیمی 1 رو بزارم کنار ؟؟ اون وقت واسه ازمون ها چیکار کنم؟؟

من در جریان مشکلات و تلاش های زیاد تیم الا هستم اما این ناهماهنگی استفاده از این طرح عالی رو غیر ممکن میکنه و اصلا نمیشه برنامه درسی ریخت از جمله مشکلاتش فاصله بین فیلم ها درسنامه ها و تست ها و بخش بندی ها مثلا الان نه فیلم گسسته هست نه هندسه و نه فیلم تستی

من ازمون قلم چی دارم و با این شرایط هرگز نمیشه از ابریشم استفاده کرد

اگر براتون امکان داره کل فیلم ها جزوه ها و... هرچی که مربوط به هر فرسنگ هست تا اونجایی که موجود رو یک جا اپلود کنید

در اخر ببخشید برنامه ی هدف راه ابریشم کی میاد

و یک سوال دیگه ایا سر هر فرسنگ فیلم ها با اینقدر تاخیر اپلود میشن؟؟؟

باور کنید منم میدونم مشکلات زیاده و.... اما خواستم به گوشتون برسونم با تشکر از زحمات شما

A آفلاین
    A آفلاین
    Alireza K 1
    ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Reza Mosavi دقیقا عیننن من
    واقعا به ماها که آزمون داریم لطمه میخوره و دچار چند گانگی منابع میشیم

و برنامه ریزی نمی‌تونیم بکنیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0

@M-an

سلام

مرسی از تمامی زحمات و کیفیت عالی راه ابریشم ببخشید اما من یک نقد به کارتون داشتم

ببینید من برای مثال رشته ریاضیم و مهم ترین درسم ریاضیاتم هست اما برای مثال راه ابریشمی که با یک روز کامل تاخیر برای رشته ریاضی و ریاضیاتش اونم به شکل کاملا ناقص که فقط درسنامه حسابان هست واقعا من باید چطور بخونم؟ مثلا باید ی چند روز درسنانمه ی حسابان بخونم و هندسه و گسسته نخونم ؟ اون وقت کی میرسم تستش رو بزنم ؟ چطوری برنامه ی درسیم رو بچینم ؟

یا مثلا درس شیمی الان فقط شیمی 3 قرار گرفته اونم فقط با درسنامه و با کلی تاخیر یعنی من توی مدتی که فیلم های جدید میاد باید کلا شیمی 1 رو بزارم کنار ؟؟ اون وقت واسه ازمون ها چیکار کنم؟؟

من در جریان مشکلات و تلاش های زیاد تیم الا هستم اما این ناهماهنگی استفاده از این طرح عالی رو غیر ممکن میکنه و اصلا نمیشه برنامه درسی ریخت از جمله مشکلاتش فاصله بین فیلم ها درسنامه ها و تست ها و بخش بندی ها مثلا الان نه فیلم گسسته هست نه هندسه و نه فیلم تستی

من ازمون قلم چی دارم و با این شرایط هرگز نمیشه از ابریشم استفاده کرد

اگر براتون امکان داره کل فیلم ها جزوه ها و... هرچی که مربوط به هر فرسنگ هست تا اونجایی که موجود رو یک جا اپلود کنید

در اخر ببخشید برنامه ی هدف راه ابریشم کی میاد

و یک سوال دیگه ایا سر هر فرسنگ فیلم ها با اینقدر تاخیر اپلود میشن؟؟؟

باور کنید منم میدونم مشکلات زیاده و.... اما خواستم به گوشتون برسونم با تشکر از زحمات شما

M.anM آفلاین
      M.anM آفلاین
      M.an
      مدیر

Reza Mosavi

خواهش می کنم
      اما گفتن داریم تا گفتن نه ؟

توضیحات لحظه ای رو در صفحه هر درس راه ابریشم دنبال می کنید؟
      معمولا اینطوریه که هفته اول درسنامه باشه
      هفته بعدی تست
      و بعدی کنکورچه ها و پیش آزمون ها

به ترتیبی که باید استفاده کنید منتشر میشن
      انتشار تدریجی هم به دلیل ضبط جدید بودن مجموعه ها هست

الان شما درسنامه هایی که اومده رو دیدین ؟

نظراتی که میدین به تیم آموزشی منتقل میشه

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

Amin RmA Amir TajfarA Reza MosaviR 4 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • M.anM M.an

Reza Mosavi

خواهش می کنم

هفته بعدی تست

Amin RmA آفلاین
        Amin RmA آفلاین
        Amin Rm
        دانش آموزان آلاء

@M-an ببخشید این فیلم‌ های هندسه و گسسته رشته ریاضی‌چه زمانی منتشر میشه.؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • M.anM M.an

Reza Mosavi

خواهش می کنم

هفته بعدی تست

Amir TajfarA آفلاین
          Amir TajfarA آفلاین
          Amir Tajfar
          ریاضی

@M-an ببخشید چطوری درسنامه ای که وسط هفته منتشر میشه رو توی هفته اول تموم کنیم؟

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • M.anM M.an

Reza Mosavi

خواهش می کنم

هفته بعدی تست

Amir TajfarA آفلاین
            Amir TajfarA آفلاین
            Amir Tajfar
            ریاضی

@M-an الان شما درسنامه رو وسط هفته منتشز کردید و نمیشه توی هفته اول تمومش کرد تازه اونم نصفه، شیمی دهمش مونده ریاضی هندسه گسسته مونده بعد چطوری ما این هارو تو نیم هفته تموم کنیم که بعد هفته دوم بریم برای تست یعنی قشنگ از ازمون عقبیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Amir TajfarA Amir Tajfar

@M-an ببخشید چطوری درسنامه ای که وسط هفته منتشر میشه رو توی هفته اول تموم کنیم؟

M.anM آفلاین
              M.anM آفلاین
              M.an
              مدیر

Amir Tajfar

گفتم معمولا این طوریه

توضیحات لحظه ای رو از سایت بخونید دقیق تر گفته شده برای هر درس

وارد صفحه راه ابریشم اون درس بشید
              انتهای صفحه رو مطالعه کنید

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • M.anM M.an

Reza Mosavi

خواهش می کنم

هفته بعدی تست

Reza MosaviR آفلاین
                Reza MosaviR آفلاین
                Reza Mosavi
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Reza Mosavi انجام شده

@M-an

ببیند من برای مثال سبک درس خوندنم اینه که بعد از درس نامه تعدادی تست میزنم از اون جایی که گفته شد شما با ابریشم نیاز به کتاب تست ندارید من هم الان کتاب تست ندارم و نمیدونم باید چیکار کنم

بعد هم یکی از دلایل مهمی که من ابریشم رو انتخاب کردم همپوشانی خوبش با برنامه های قلم چی بود و خب فکر میکردم با وجودش دیگه اصلا مشکلی نیست و یک منبع عالی در اختیارم که پا به پای ازمون ها میاد درسته اموزش و کیفیتش عالیه اما این جوری که الا داره با تاخیرر و به این سبک فیلم ها رو میده بیرون خب اصلا من میرسم توی دوهفته تستاش رو بزنم ؟ چون هفته دوم و سوم تست ها بیرون میاد ما الان وسط هفته اولیم و فیلم های درسنامه همگی ناقصه و حتی گسسته و هندسه یک فیلم هم وجود نداره تا بخواد همگی بیاد دوباره فیلم های تست بیاد و... خیلی دیر میشه

همون جور که گفتم نوشتن برنامه درسی تقریبا غیر ممکن هست نمیشه من بشینم توی 2 روز 14 قسمت حسابان بدون تست ببینم بعد کلا ول کنم چند روز گسسته یا هندسه ببینم یا چند روز فقط شیمی 3 بخونم بعد که تموم شد برم شیمی 1 این برنامه به شدت اشتباه هست

Amir TajfarA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0

@M-an

ببیند من برای مثال سبک درس خوندنم اینه که بعد از درس نامه تعدادی تست میزنم از اون جایی که گفته شد شما با ابریشم نیاز به کتاب تست ندارید من هم الان کتاب تست ندارم و نمیدونم باید چیکار کنم

بعد هم یکی از دلایل مهمی که من ابریشم رو انتخاب کردم همپوشانی خوبش با برنامه های قلم چی بود و خب فکر میکردم با وجودش دیگه اصلا مشکلی نیست و یک منبع عالی در اختیارم که پا به پای ازمون ها میاد درسته اموزش و کیفیتش عالیه اما این جوری که الا داره با تاخیرر و به این سبک فیلم ها رو میده بیرون خب اصلا من میرسم توی دوهفته تستاش رو بزنم ؟ چون هفته دوم و سوم تست ها بیرون میاد ما الان وسط هفته اولیم و فیلم های درسنامه همگی ناقصه و حتی گسسته و هندسه یک فیلم هم وجود نداره تا بخواد همگی بیاد دوباره فیلم های تست بیاد و... خیلی دیر میشه

همون جور که گفتم نوشتن برنامه درسی تقریبا غیر ممکن هست نمیشه من بشینم توی 2 روز 14 قسمت حسابان بدون تست ببینم بعد کلا ول کنم چند روز گسسته یا هندسه ببینم یا چند روز فقط شیمی 3 بخونم بعد که تموم شد برم شیمی 1 این برنامه به شدت اشتباه هست

Amir TajfarA آفلاین
                  Amir TajfarA آفلاین
                  Amir Tajfar
                  ریاضی

Reza Mosavi به خاطر تاخیر الا هست ولی اگر تاخیر نداشت انشاالله در فرسنگ های بعدی به نظرم شما هفته اول رو تا چهارشنبه درسنامه رو ببین و پنج شنبه و جمعه و شنبه درسنامه رو مرور کن و کامل یادبگیر و از یک شنبه تا پنج شنبه شروع کن به تست زدن جمعه هم که ازمون این نظر منه به شرطی کا فرسنگ های بعدی اینطوری با تاخیر نباشه حالا دیگه پرینت گرفتن و ... به کنار که یه وقت جداگانه از ادم میگیره

Reza MosaviR 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0

Reza Mosavi به خاطر تاخیر الا هست ولی اگر تاخیر نداشت انشاالله در فرسنگ های بعدی به نظرم شما هفته اول رو تا چهارشنبه درسنامه رو ببین و پنج شنبه و جمعه و شنبه درسنامه رو مرور کن و کامل یادبگیر و از یک شنبه تا پنج شنبه شروع کن به تست زدن جمعه هم که ازمون این نظر منه به شرطی کا فرسنگ های بعدی اینطوری با تاخیر نباشه حالا دیگه پرینت گرفتن و ... به کنار که یه وقت جداگانه از ادم میگیره

Reza MosaviR آفلاین
                    Reza MosaviR آفلاین
                    Reza Mosavi

Amir Tajfar

برنامه که میگید خوبه و شدنیه

اما اگر واقعا توی روز های اینده سر موقع فیلم ها و جزوه ها اپلود شن چون مثلا میگن امروز قرار اپلود کنن ولی از ساعت 5 عصر شروع میکنن و تا 10 شب طول میکشه و اصلا اون روز بدرد نمیخوره امید وارم فیلم های بعدی و بخصوص فیلم تست ها سر موقع بیاد

بدبختی ازمون دوم هست

چون الا گفته 26 مهر فرسنگ بعدی هست با حساب تاخییرش ی نصفه هفته فرصت داری که فقط درسنامه بخونی حالا تست اینا هم بماند کتاب تست هم چون گفتن طرح شما رو بی نیاز میکنه نگرفتم نمیدونم چیکار کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Amir TajfarA آفلاین
                      Amir TajfarA آفلاین
                      Amir Tajfar
                      ریاضی

شما هم میخواید کلمات اخر کتاب فارسی رو بخونید یک ساعت طول میکشه؟😂

حس-یخیح 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

شما هم میخواید کلمات اخر کتاب فارسی رو بخونید یک ساعت طول میکشه؟😂

حس-یخیح آفلاین
                        حس-یخیح آفلاین
                        حس-یخی
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط حس-یخی انجام شده

Amir Tajfar
                        من از رو نشر الگو املا لغتش میخونم
                        اره برا ماهم یک ساعت طول میشکه
                        من الان قسمت دوم شیمی رو تموم کردم ۵۱ دقیقه بود 🥵
                        الانم باید برم این دوتارو که دیدم بخونم بعد برم برا قسمت سه 😣
                        برا شما پیام نیومد از طرف الا
                        گفت که تا فردا باید این ویدیو هارو تموم کنیم جدیدا میاد

Amin RmA Amir TajfarA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • حس-یخیح حس-یخی

Amir Tajfar

Amin RmA آفلاین
                          Amin RmA آفلاین
                          Amin Rm
                          دانش آموزان آلاء

حس-یخی ما خدا رو شکر معلم مدرسع مون تا صفحع ۲۰ درس داده خوندم. من فقط نگاه میکنم فیلما رو و نکته هاشو مینویسم

0
                          • حس-یخیح حس-یخی

Amir Tajfar

Amir TajfarA آفلاین
                            Amir TajfarA آفلاین
                            Amir Tajfar
                            ریاضی

حس-یخی من که دو هفته اول رو فقط فیلم میبینم و میخونم از هفته سوم فقط تست

0
                            • Amin RmA Amin Rm

حس-یخی ما خدا رو شکر معلم مدرسع مون تا صفحع ۲۰ درس داده خوندم. من فقط نگاه میکنم فیلما رو و نکته هاشو مینویسم

حس-یخیح آفلاین
                              حس-یخیح آفلاین
                              حس-یخی

Amin Rm کار خوبی کردی من الان فقط تا صفحه ۵ خوندم 😑
                              الان باید برم ویدیو سومی

0
                              • حس-یخیح حس-یخی

Amin Rm کار خوبی کردی من الان فقط تا صفحه ۵ خوندم 😑
                                الان باید برم ویدیو سومی

Amir TajfarA آفلاین
                                Amir TajfarA آفلاین
                                Amir Tajfar
                                ریاضی

حس-یخی پس‌عمومی نمیخونی؟

0

حس-یخی من که دو هفته اول رو فقط فیلم میبینم و میخونم از هفته سوم فقط تست

حس-یخیح آفلاین
                                  حس-یخیح آفلاین
                                  حس-یخی

Amir Tajfar اخه هفته دوم تسته ها شروع میشه

0
                                  • حس-یخیح حس-یخی

Amir Tajfar اخه هفته دوم تسته ها شروع میشه

Amir TajfarA آفلاین
                                    Amir TajfarA آفلاین
                                    Amir Tajfar
                                    ریاضی

حس-یخی خب شروع بشه وحی منزل نیست که به قول پویان نظر اگه قرار باشه هفته دوم تست بزنی پس هفته سوم میخوای چیکار کنی

0

حس-یخی پس‌عمومی نمیخونی؟

حس-یخیح آفلاین
                                      حس-یخیح آفلاین
                                      حس-یخی

Amir Tajfar عمومی هارو شب میخونم بهتره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0

حس-یخی خب شروع بشه وحی منزل نیست که به قول پویان نظر اگه قرار باشه هفته دوم تست بزنی پس هفته سوم میخوای چیکار کنی

حس-یخیح آفلاین
                                        حس-یخیح آفلاین
                                        حس-یخی

Amir Tajfar اره والا مهم اینه که خوب یاد بگیری

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Amir TajfarA آفلاین
                                          Amir TajfarA آفلاین
                                          Amir Tajfar
                                          ریاضی

آلا میگه تا سه شنبه شب همه فیلم هایی که اومده باید ببینیم😂😂😂هرجور حساب میکنم نمیشه

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 58
                                          • 59
                                          • 60
                                          • 61
                                          • 62
                                          • 69
                                          • 70
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه