برنامه ریزی درسی
-
سلام دوستان.
کسی هست برام برنامه ریزی درسی انجام بده
من درس میخونم ولی ساعات مشخصی ندارم یعنی نمیدونم چه درس هایی رو کی ویاچند ساعت بخونم
@دانشجوی-پزشکی دانشجو شریف دانش آموز کنکوری @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @تجربیا -
سلام دوستان.
من درس میخونم ولی ساعات مشخصی ندارم یعنی نمیدونم چه درس هایی رو کی ویاچند ساعت بخونم
@دانشجوی-پزشکی دانشجو شریف دانش آموز کنکوری @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @تجربیاMahdieh Soleimany آلاء رو ببین
نحوه برنامه ریزی به روش x
رایگانه
https://alaatv.com/c/6319
این کمکت میکنه -
سلام.متن پایین رو یکی از بچه ها تو ی تاپیک گذاشته بودن.متاسفانه اسمشون رو یادم نیست.امیدوارم کمکتون کنه
سلام دوست عزیزم 
وقتی تو میتونی به هدفت برسی که به برنامه ات عمل کنی
هر چقدر ضعیف باشه اول از همه باید این پتانسیل رو توی وجودت داشته باشی که به 90 درصد برنامه ات توی روز برسی و اون رو انجام بدی
برای برنامه ریزی یه رنج کلی وجود داره 
مثلا شما دانش آموز داوزدهم تجربی هستی به طور معمول شما باید 2 ساعت یا 3 بازه 40 دقیقه زیست شناسی و 2 ساعت شیمی (من به صورت رندوم میگم و ممکنه بسته به سختی مبحث مجبور باشی 3 ساعت شیمی بخونی ولی هرچقدر که سعی کنی از این اعدادپایین نیای و به طور مستمر ادامه بدی پیشرفتت بعد از 40 روز معلوم میشه)  
برای دروس تخصصی ریاضی و فیزیک شما باید یک روز در میون حداقل 4بازه 40 دقیقه برای فیزیک یا ریاضی سرمایه گذاری کنی 
مثلا شنبه فیزیک
یکشنبه ریاضی
برای دروس عمومی احتیاجی به وقت 2 ساعت کامل نیست بلکه شما باید بازه های کوتاه ولی عمیق از دروس عمومی رو داشته باشی 
مثلا درس زبان هرشب 45 دقیقه لغت ویک کلوز و یک متن کار کنی
برای درس عربی هر شب 30دقیقه لغت و یک شب درمیون متن عربی و قواعد عربی(درست مثل ریاضی و فیزیک) 
برای دین وزندگی شبی 2 تا آیه با مفهوم (در اوقات مرده بیش تر سعی کن دینی بخونی و خودتو با همه درسا گیج نکنی)
برای ادبیات هم حتما شبی 5 تا تست قرابت
یک شب در میون 10تا تست آرایه
و در طول هفته 3 بازه(از 30دقیقه تا 45 دقیقه) در نظر بگیر 1بازه برای لغت و املا 
1بازه برای دستور زبان 
و 1 الی 3 بازه برای مرور نکات کتاب

رمز موفقیت پیوستگیه   
شاید اگه من پیوستگی طولانی داشتم الان با خیال راحت انتخاب رشته می کردم ولی اگر خودتون رو به کارهای کوچیک و طولانی عادت بدین خودبه خود شکوفا میشین -
zahra_yp ایشون میتونن کمکتون کنن
-
Mahdieh Soleimany آلاء رو ببین
نحوه برنامه ریزی به روش x
رایگانه
https://alaatv.com/c/6319
این کمکت میکنهzeynab abolfazli ممنون ولی چرا باز نمیشه لینکه
-
سلام.متن پایین رو یکی از بچه ها تو ی تاپیک گذاشته بودن.متاسفانه اسمشون رو یادم نیست.امیدوارم کمکتون کنه
سلام دوست عزیزم 
وقتی تو میتونی به هدفت برسی که به برنامه ات عمل کنی
هر چقدر ضعیف باشه اول از همه باید این پتانسیل رو توی وجودت داشته باشی که به 90 درصد برنامه ات توی روز برسی و اون رو انجام بدی
برای برنامه ریزی یه رنج کلی وجود داره 
مثلا شما دانش آموز داوزدهم تجربی هستی به طور معمول شما باید 2 ساعت یا 3 بازه 40 دقیقه زیست شناسی و 2 ساعت شیمی (من به صورت رندوم میگم و ممکنه بسته به سختی مبحث مجبور باشی 3 ساعت شیمی بخونی ولی هرچقدر که سعی کنی از این اعدادپایین نیای و به طور مستمر ادامه بدی پیشرفتت بعد از 40 روز معلوم میشه)  
برای دروس تخصصی ریاضی و فیزیک شما باید یک روز در میون حداقل 4بازه 40 دقیقه برای فیزیک یا ریاضی سرمایه گذاری کنی 
مثلا شنبه فیزیک
یکشنبه ریاضی
برای دروس عمومی احتیاجی به وقت 2 ساعت کامل نیست بلکه شما باید بازه های کوتاه ولی عمیق از دروس عمومی رو داشته باشی 
مثلا درس زبان هرشب 45 دقیقه لغت ویک کلوز و یک متن کار کنی
برای درس عربی هر شب 30دقیقه لغت و یک شب درمیون متن عربی و قواعد عربی(درست مثل ریاضی و فیزیک) 
برای دین وزندگی شبی 2 تا آیه با مفهوم (در اوقات مرده بیش تر سعی کن دینی بخونی و خودتو با همه درسا گیج نکنی)
برای ادبیات هم حتما شبی 5 تا تست قرابت
یک شب در میون 10تا تست آرایه
و در طول هفته 3 بازه(از 30دقیقه تا 45 دقیقه) در نظر بگیر 1بازه برای لغت و املا 
1بازه برای دستور زبان 
و 1 الی 3 بازه برای مرور نکات کتاب

رمز موفقیت پیوستگیه   
شاید اگه من پیوستگی طولانی داشتم الان با خیال راحت انتخاب رشته می کردم ولی اگر خودتون رو به کارهای کوچیک و طولانی عادت بدین خودبه خود شکوفا میشینHhh Hh مرسی عزیز
-
zeynab abolfazli ممنون ولی چرا باز نمیشه لینکه
Mahdieh Soleimany تو خود آلا سرچ بزنین پیدا میشه
-
zahra_yp ایشون میتونن کمکتون کنن
-
سلام دوستان.
@دانشجوی-پزشکی دانشجو شریف دانش آموز کنکوری @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @تجربیاMahdieh Soleimany سلام مشاور با تجربه میتونه کمکت کنه...اگر مشاور نمیخای، خودت برا خودت برنامه ریزی کن ..بهتر هم هست اینجوری البته اگه درست برنامه بریزی میتونی شرایط برنامه ریزی رو تو اینترنت سرچ کنی و ببینی رشتت چیه؟
-
Mahdieh Soleimany سلام مشاور با تجربه میتونه کمکت کنه...اگر مشاور نمیخای، خودت برا خودت برنامه ریزی کن ..بهتر هم هست اینجوری البته اگه درست برنامه بریزی میتونی شرایط برنامه ریزی رو تو اینترنت سرچ کنی و ببینی رشتت چیه؟
Amin Mojarradi تجربی
-
Amin Mojarradi تجربی
Mahdieh Soleimany اهان
-
zeinabmaghsoudi جانم
Hhh Hh ممنون ایشون لطف کردند زود تر از من اقدام کردند و گفتند
خوشحالم که پست من براتون مفید بودهzahra_yp ممنون عزیز
-
Amin Mojarradi تجربی
Mahdieh Soleimany موفق باشید.....میتونی بهترین برنامه ها رو برای خودت بریزی...
-
Mahdieh Soleimany سلام مشاور با تجربه میتونه کمکت کنه...اگر مشاور نمیخای، خودت برا خودت برنامه ریزی کن ..بهتر هم هست اینجوری البته اگه درست برنامه بریزی میتونی شرایط برنامه ریزی رو تو اینترنت سرچ کنی و ببینی رشتت چیه؟
Amin Mojarradi نمیخوام مشاور واسم برنامه ریزی کنه خودمم بلد نیسم
-
Mahdieh Soleimany موفق باشید.....میتونی بهترین برنامه ها رو برای خودت بریزی...
Amin Mojarradi مرسی همچنین
-
Amin Mojarradi نمیخوام مشاور واسم برنامه ریزی کنه خودمم بلد نیسم
Mahdieh Soleimany میخای خودت برنامه بریزی درستع؟
-
Mahdieh Soleimany میخای خودت برنامه بریزی درستع؟
Amin Mojarradi بله بدون برنامه نمیتونم درست و ب موقع درس بخونم زمان کم و زیاد میارم
-
Amin Mojarradi بله بدون برنامه نمیتونم درست و ب موقع درس بخونم زمان کم و زیاد میارم
Mahdieh Soleimany اوهوم....کلاس چندم بودی؟
-
Mahdieh Soleimany اوهوم....کلاس چندم بودی؟
Amin Mojarradi نظام قدیمم.دیپلمم رو چندسال پیش گرفتم امسال دوباره میخوام کنکور بدم از اول شروع ب خوندم کردم
-
Amin Mojarradi نظام قدیمم.دیپلمم رو چندسال پیش گرفتم امسال دوباره میخوام کنکور بدم از اول شروع ب خوندم کردم
Mahdieh Soleimany خب باید نظام جدید بدید فک کنم....چون نظام قدیم و جدید با هم ازمونشون یکی شده