سوال از یاخته عصبی
-
با سلام من هر چی به پاسخ نامه ی این سوال نگاه کردم نفهمیدم چی می گه؟
سوال ۳
ممنون می شم با تحلیل جوابشو بگین.elham maleki گزینه ۱ میشه؟! بقیه غلطن
-
میکرو گاج بهترین کتاب
-
با سلام من هر چی به پاسخ نامه ی این سوال نگاه کردم نفهمیدم چی می گه؟
سوال ۳
ممنون می شم با تحلیل جوابشو بگین.elham maleki
منظورازبخش های یاخته عصبی دندریت،آکسون وجسم سلولیه
گزینه یک درباره پایانه آکسون صحبت میکنه که برای دندریت وجسم سلولی درست نیست
گزینه دو درباره بخش های بدون میلین یاخته صحبت میکنه که درنورون رابط میلین نداریم پس جسم یاخته ای دندریت وآکسونش میتونن پیام دریافت کنن (بخش های دارای میلین پیام دریافت نمیکنن)
گزینه سه که فقط برای جسم سلولی درستع
گزینه چهار فقط درباره پایانه آکسونی درسته
پس میشه گزینه دو -
Mono نمیدونم چرا نصفتون میگین 1..یک غلطه
-
Mono نمیدونم چرا نصفتون میگین 1..یک غلطه
Amin Mojarradi این در مورد هر نورونی با هرویژگی صدق میکنه!
-
Mono دوصت خوب سوال رو با دقت بخون...گفته هر بخش از یاخته بون میلین نخاع....یاخته بدون میلین نخاع نورون رابط هست....حالا سوال گفته هر بخشی از نورون رابط ...یعنی اکسون و دندریت و جسم یاخته ای نورون رابط....
-
Mono شما ج بدع....توی جسم یاخته ای برجستگی داریم؟ ک اصن بخاد پیام برسه بهش؟
-
Mono شما ج بدع....توی جسم یاخته ای برجستگی داریم؟ ک اصن بخاد پیام برسه بهش؟
Amin Mojarradi انتهای نورون
پایانه اکسونی برجستس و پیام تا اونجا هدایت میکنه
-
Amin Mojarradi انتهای نورون
پایانه اکسونی برجستس و پیام تا اونجا هدایت میکنه
Mono افرین انتهای نورون اکسون هست که مورد اول براش صدق میکنه....ولی مورد اول برای دندریت و جسم یاخته ای صدق نمیکنه
-
Mono افرین انتهای نورون اکسون هست که مورد اول براش صدق میکنه....ولی مورد اول برای دندریت و جسم یاخته ای صدق نمیکنه
Amin Mojarradi قانع شدم
ولی گزینه دو هم اکسون نمیتونه پیام دریافت کنه! -
Amin Mojarradi قانع شدم
ولی گزینه دو هم اکسون نمیتونه پیام دریافت کنه!Mono شاید منظور این باشه که از جسم سلولی پیام دریافت میکنه
-
Mono شاید منظور این باشه که از جسم سلولی پیام دریافت میکنه
nazanin dastyari 0 گفته هر بخشی
-
به نظرم جواب گزینه ی دو هست.تقریبا منطقی تره
-
گزینه ی دو ؟
منظورش نورون رابط هست که " هر بخش" ش میشه : دندریت+آکسون+ جسم سلولی ش که فقط دو در مورد هرسه تا شون صدق میکنه!
گزینه ی یک: فقط درمورد آکسون
گزینه سه: جسم سلولی و کمی پایانه آکسون
گزینه ی چهار: آکسون و پایانه ش هست!@Mohsen-Taheri-0 در سوال گفته است:
گزینه ی دو ؟
منظورش نورون رابط هست که " هر بخش" ش میشه : دندریت+آکسون+ جسم سلولی ش که فقط دو در مورد هرسه تا شون صدق میکنه!
گزینه ی یک: فقط درمورد آکسون
گزینه سه: جسم سلولی و کمی پایانه آکسون
گزینه ی چهار: آکسون و پایانه ش هست!در خصوص نورون رابط که گفتید حرفتون در صورتی درست میشد که کتاب مال پارسال بود
الان طبق کتاب جدید نورون رابط هم با میلین میتونه باشه -
Mono دوصت خوب سوال رو با دقت بخون...گفته هر بخش از یاخته بون میلین نخاع....یاخته بدون میلین نخاع نورون رابط هست....حالا سوال گفته هر بخشی از نورون رابط ...یعنی اکسون و دندریت و جسم یاخته ای نورون رابط....
Amin Mojarradi در سوال گفته است:
حرف شما هم در صورتی درست میشد که کتاب پارسال رو ملاک قرار بدیم.
در خصوص نورون بدون میلین الان نمیشه با قاطعیت گفت که نورون رابط هست -
در خصوص نورون بدون میلین الان نمیشه با قاطعیت گفت که نورون رابط هستدریا دریایی افرین ب تو....تو کتاب گفته هر سه تا نورون حسی و حرکتی و رابط میتوانند میلین دار یا بدون میلین باشند....اما تو به طور کلی باید بدونی ک ب طور معمول نورون رابط میلین نداره...ولی اگر یه جا گفت همیشه نورون رابط بدون میلین هست ای جمله غلطه...فقط ب یاد داشته باش که هر وقت تو یه سوال گفت نورون بدون میلین تو بفهم منظور طراح نورون رابط هست
-
در خصوص نورون بدون میلین الان نمیشه با قاطعیت گفت که نورون رابط هستدریا دریایی اخه غزاله توی شکل کتاب که نورون حسی نخاعی کشیده بود و ب رابط اتصال داشت رابط اونجا میلین نداشت...یعنی تو نخاع میلین ندارع فک کنم
ولی تو جسم پینه ای اره رابط میلین داشت
درست نمیگم؟ -
nazanin dastyari 0 گفته هر بخشی
Mono دوست خوب....سوال گفته هر بخش از نورون رابط....ینی اکسون و دندریت و جسم یاخته ای نورون رابط....در ضمن اکسون پیام رو از جسم سلولس دریافت میکنه...اون هر بخشی که گفته منظورش بخش های نورون هست....ولی به طور کلی بدون...پیام به دندریت وارد میشه بعد میره تو جسم یاخته ای....اما بدون که جسم یاخته ای هم میتونه به طور مستقیم پیام رو از ی نورون دیگه دریافت کنه پیامو ....اکسون پیام رو از یه نورون دیگه نمیتونه دریافت کنه...ولی از جسم یاخته ای میتونه..
-
گزینه دو؟