راه ابریشمی ها
-
ابوالفضل ریسی برا شما هم ۹۹ -00نداره پس ؟
@haniehno در راه ابریشمی ها گفته است:
ابوالفضل ریسی برا شما هم ۹۹ -00نداره پس ؟
@haniehno نه نهایتا تا ۹۹-۹۸ هست چون ضبط پارسال هست ولی پیش آزمون و پس آزمونها میشن
۰۰-۹۹ -
سلام .شما همتون جزوه ها رو پرینت می گیرید یا خودتون می نویسید
-
Fatemeh H 0 من که پرینت میگیرم اگه میخواستم خودم بنویسم همون صفر تا صد هارو نگاه میکردم
-
Fatemeh H 0 من که پرینت میگیرم اگه میخواستم خودم بنویسم همون صفر تا صد هارو نگاه میکردم
Mohammad Javad Mo Ja آها ممنون
-
Fatemeh H 0 منم میخوام پرینت بگیرم ولی هنوز نگرفتم
-
سلام بچه ها کسی میدونه تدریس مباحث زیست دوازدهم راه ابریشم کی میاد؟
-
بچه ها ببخشید یه سوال ربطی به تایپیک نداره شرمنده من نمی تونم هیچی دانلود کنم از گوگل شما می دونین چی کار کنم درست شه؟؟
-
این پست پاک شده! -
lAmir hossein در راه ابریشمی ها گفته است:
بچه ها کسی نمیدونه!؟
-
شاید تا خر این هفته برسه دستمون
-
شاید تا خر این هفته برسه دستمون
Mohammad Javad Mo Ja من زیست دوازدهم هنوز نخوندم به امید راه ابریشمم:anxious_face_with_sweat:
استرس گرفتم -
منم ولی از جزوه سال دهم معلومه دوازدهم رو خیلی عالی تدریس میکنند
-
من دهم رو با صفر تا صد بستم تو تابستون ولی فیلم های راه ابریشم دهم هم نکته واسه یادگیری منم داشت
-
منم ولی از جزوه سال دهم معلومه دوازدهم رو خیلی عالی تدریس میکنند
Mohammad Javad Mo Ja اره ولی زودتر بدن دیگه هم 18 ام ازمون هست و هم دبیرا مدرسه میخوان امتحان بگیرن و کلن مباحث سنگینی هم هست
-
من دهم رو با صفر تا صد بستم تو تابستون ولی فیلم های راه ابریشم دهم هم نکته واسه یادگیری منم داشت
Mohammad Javad Mo Ja اره اونا خوبه ولی کاشکی مثل شیمی اول دوازدهم میدادن بیرون بعد پایه . پایه قبلا خوندیم ولی دوازدهم هیچیییییی
-
Mohammad Javad Mo Ja اره اونا خوبه ولی کاشکی مثل شیمی اول دوازدهم میدادن بیرون بعد پایه . پایه قبلا خوندیم ولی دوازدهم هیچیییییی
lAmir hossein من پایه رو نخوندم😅😟
-
M.an زیست دوازدهم راه ایریشم کی میاد پس:confounded_face:
lAmir hossein فکر کنم باید فردا باشه چون پیامک اومده تا سه شنبه شب باید فیلمایی که الان هست ببینیم
-
lAmir hossein من پایه رو نخوندم😅😟
Fatemeh H 0 پایه راحت تر و سریع تر بسته میشه(بالاخره شما سال دهمتون خونده بودین و ی آمادگی ذهنی دارین) ولی دوازدهم ...
-
Fatemeh H 0 پایه راحت تر و سریع تر بسته میشه(بالاخره شما سال دهمتون خونده بودین و ی آمادگی ذهنی دارین) ولی دوازدهم ...
lAmir hossein آره خب کنکوری نخوندم وگرنه اینم هست